0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια δε λεγανε πως το Ενιαιο Μητρωο Εκπαιδευτων Ενηλικων θα λειτουργησει και για απορρόφηση εκπαιδευτικων σε ΣΔΕ??Τι ειναι αυτη η προκηρυξη που ειδα στο ΙΔΕΚΕ ?Τι εχω καταλαβει λαθος με το ολο θεμα?γιατι πασχιζαμε να στειλουμε τα χαρτια μας για να μπουμε στο μητρωο αν δεν αποτελουσε τελικα προυποθεση για τα ΣΔΕ?
Ανακοίνωση 2-7-2009Σύμφωνα με τη με αριθμό 2481/17-06-2009 Απόφαση Υπουργού Ε.Π.Θ. που δημοσιεύτηκε στο με αριθμό 1212/19-06-2009 ΦΕΚ (επισυναπτόμενο αρχείο), τ.
τελικα δλδ οι εκπαιδευτικοι των σδε απο που θα απορροφηθουν???δεν καταλαβαινω τι ρωτας1)γιαοσα γραφω στο βιογραφικο πρεπει ολες οι βεβαιωσεις να σταλουν επικκυρωμενες?ναι,οτιδηποτε εχεις να σταλει επικυρωμενο2)το λοουερ στην αιτηση ειναι το β2?ναι ειναι το β2
ετσι σου ειπαν στο τηλ?εντυπωση μου κανει...τι να πω...στειλτο επικυρωμενο για να εισαι καλυμμενη.Εγω που ειχα παρει να ρωτσω κατι αλλο μου λεει "μμμ ...αχ δε ξερω..ακου τι θα εκανα εγω στη θεση σου....." οτι να ναι διευκρινησεις δηλαδη!με υποκειμενικα κριτηρια!!!Μα σου σηκωσαν το τηλ σημερα?εγω παιρνω απο το πρωι κ τιποτα...σε αυτο δεν παιρνεις 210 25 31 612.και σχετικα με το ecdl?μια απλη υπευθυνη σηλωση επισυναπτομενη με τη φωτοτυπια που να λεει πως το παρον εγγραφο ειναι ακριβες αντιγραφο του πρωτοτυπου αρκει?ετσι νομιζω ειχα ακουσει παλαιοτερα