0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωχ, sorry, λάθος. Μόλις είδα ότι είναι ΠΕ02. Αν πάντως κάποιος ξέρει για αγγλική, ας μου πει.
.........Προσωπικα ειμαι φιλολογος, εχω 2 επιτυχιες ασεπ,μια χρονια ωρομισθιας και φετος ειμαι αναπληρωτρια.Ως εδω καλα...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ομως αν δεν ειμαι επιτυχουσα στον επικειμενο ασεπ,πραγμα πολυ πιθανο γιατι δεν ειχα ουτε ελαχιστο χρονο για διαβασμα,θα εχω 20 κατι μορια με την απωλεια και τον υποδιπλασιασμο των μοριων..και ρωταω καθε φιλολογο΄΄Με αυτα τα μορια πρεπει να συμβιβαζομαι με την ιδεα της ωρομισθιας του χρονου η υπαρχει και καποια ελαχιστη πιθανοτητα αναπληρωσης κατα τις τελευταιες φασεις΄΄ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Παράθεση από: GR στις Δεκεμβρίου 20, 2008, 12:38:48 pm.........Προσωπικα ειμαι φιλολογος, εχω 2 επιτυχιες ασεπ,μια χρονια ωρομισθιας και φετος ειμαι αναπληρωτρια.Ως εδω καλα...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ομως αν δεν ειμαι επιτυχουσα στον επικειμενο ασεπ,πραγμα πολυ πιθανο γιατι δεν ειχα ουτε ελαχιστο χρονο για διαβασμα,θα εχω 20 κατι μορια με την απωλεια και τον υποδιπλασιασμο των μοριων..και ρωταω καθε φιλολογο΄΄Με αυτα τα μορια πρεπει να συμβιβαζομαι με την ιδεα της ωρομισθιας του χρονου η υπαρχει και καποια ελαχιστη πιθανοτητα αναπληρωσης κατα τις τελευταιες φασεις΄΄ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙΜε 20 κάτι μόρια ασφαλώς υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για αναπλήρωση του χρόνου, χωρίς όμως να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα. Με λίγα μόρια από τον ΑΣΕΠ θα έχεις σίγουρη την αναπλήρωση.Αφού έχεις ήδη 2 επιτυχίες σε ΑΣΕΠ , θεωρώ πιθανότερο να έχεις και τρίτη επιτυχία ασχέτως διαβάσματος, αφού μετράει και η εμπειρία .
Παράθεση από: syrrahm στις Δεκεμβρίου 20, 2008, 01:01:20 pmΠαράθεση από: GR στις Δεκεμβρίου 20, 2008, 12:38:48 pm.........Προσωπικα ειμαι φιλολογος, εχω 2 επιτυχιες ασεπ,μια χρονια ωρομισθιας και φετος ειμαι αναπληρωτρια.Ως εδω καλα...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ομως αν δεν ειμαι επιτυχουσα στον επικειμενο ασεπ,πραγμα πολυ πιθανο γιατι δεν ειχα ουτε ελαχιστο χρονο για διαβασμα,θα εχω 20 κατι μορια με την απωλεια και τον υποδιπλασιασμο των μοριων..και ρωταω καθε φιλολογο΄΄Με αυτα τα μορια πρεπει να συμβιβαζομαι με την ιδεα της ωρομισθιας του χρονου η υπαρχει και καποια ελαχιστη πιθανοτητα αναπληρωσης κατα τις τελευταιες φασεις΄΄ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙΜε 20 κάτι μόρια ασφαλώς υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για αναπλήρωση του χρόνου, χωρίς όμως να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα. Με λίγα μόρια από τον ΑΣΕΠ θα έχεις σίγουρη την αναπλήρωση.Αφού έχεις ήδη 2 επιτυχίες σε ΑΣΕΠ , θεωρώ πιθανότερο να έχεις και τρίτη επιτυχία ασχέτως διαβάσματος, αφού μετράει και η εμπειρία .μακαρι τα λογια σου να επαληθευτουν οχι μονο για μενα αλλα για ολους οσους ταλαιπωρηθηκαμε για να φτασουμε εδω...Ειναι επισης ασχημο απο αναπληρωτης να πεσεις ωρομισθιος.Η εμπειρια μου ως τωρα απο τον ασεπ ισως καπως να βοηθησει αλλα χρειαζεται και τυχη οταν δεν εχεις διαβασει θεωρω
καλημερα!.....23,5 περιπου τα μορια.( ...3 τα βρωμικα, τα αλλα πεντακαθαρα! ) ... και ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΣΕΠ ! φτανουν οι 4 "επιτυχημενες" προσπαθειες....... μη μου χαλατε τ ονειρο!!!!!!!!!!!!ΥΓ. αν και ξερω καποια στην Αθηνα που ευχαριστως θα μου το χαλαγε !!!!!!!! ΥΓ2. χρονια πολλα αλεξαντρα!!!!!!!!!!!