0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με πήρανε ωρομίσθιο ειδικής αγωγής κατ' οικον για 6 ώρες. Ξέρει κανείς να μου πει τι ώρες γίνονται τα μαθήματά? Είναι ευέλικτο το ωράριο?Θα εκτιμούσα να μου αναφέρετε την προσωπική σας εμπειρία.Ευχαριστώ πολύ!!!
πέρασες απο το τμήμα μισθοδοσίας της δευτεροβάθμιας?απο εκεί πληρώνεσαι αρα εκεί δίνεις τον αριθμό λογαριασμού. για τα χρήματα που παίρνεις είναι(ώρες/84)*1691,76 δηλαδή για εσένα (28/84)*1961,76=654ευρω περίπου , αν θεωρήσουμε οτι θα ο μήνας εχει 4 εβδομάδες και δεν χάνεις καμία ωρα.
Παράθεση από: michalis στις Δεκεμβρίου 10, 2009, 10:45:52 pmπέρασες απο το τμήμα μισθοδοσίας της δευτεροβάθμιας?απο εκεί πληρώνεσαι αρα εκεί δίνεις τον αριθμό λογαριασμού. για τα χρήματα που παίρνεις είναι(ώρες/84)*1691,76 δηλαδή για εσένα (28/84)*1961,76=654ευρω περίπου , αν θεωρήσουμε οτι θα ο μήνας εχει 4 εβδομάδες και δεν χάνεις καμία ωρα.Όχι, δεν πέρασα γιατί κανείς δεν μου είπε να περάσω και όπως ανέφερα είναι η πρώτη φορά που προσλαμβάνομαι.εχει ήδη περάσει ένας μήνας, θα υπάρχει πρόβλημα να πάω τώρα?Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, τα 654 είναι μεικτά, πόσο περίπου θα είναι καθαρα?
απο ποια δευτεροβάθμια?
.πληρωθηκα 1258
Για την μισθοδοσία Ειδικής Αγωγής κοιτάξτε το παρακάτω έγγραφοΣτα παρακάτω υπολογίζονται και το οικογενειακό επίδομα και το παραμεθόριο και γενικότερα ολα τα επιδόματαΈγγραφο του ΥΠΟΙΟΑρ.Πρωτ.:2649/7