PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ειδική Αγωγή
(Συντονιστές:
IoannisDr
,
tttzzz
)
Ωρoμίσθιοι Ειδικής Αγωγής
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
...
24
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Ωρoμίσθιοι Ειδικής Αγωγής (Αναγνώστηκε 67240 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
panagopou
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Ωρoμίσθιοι Ειδικής Αγωγής
«
Απάντηση #28 στις:
Νοεμβρίου 14, 2008, 09:50:50 pm »
Tweet
Πέρα από τους πίνακες και τα άτομα που έχουν δηλώσει θα σου πρότεινα να ψάξεις και για τις θέσεις που υπάρχουν στις διάφορες περιφέρειες, διότι υπάρχει περίπτωση τα άτομα να είναι λίγα σε κάποια περιφέρεια όμως οι θέσεις που υπάρχουν να είναι λιγότερες και να καλύπτονται και από αναπληρωτές. Κοίταξε και τις φάσεις αναπληρωτών αν έχουν προσληφθεί άτομα ως αναπληρωτές. Θα μπορούσες να πάρεις τηλέφωνο και στις δευτεροβάθμιες της περιφέρειας που σε ενδιαφέρει και να ρωτήσεις για τις θέσεις που υπάρχουν και αν έχουν πάρει ωρομίσθιους.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 21:07:14 »
libera
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #29 στις:
Νοεμβρίου 17, 2008, 12:33:15 am »
Ευχαριστώ για τις συμβουλές!
Καταγράφηκε
parnasia
Νέο μέλος
«
Απάντηση #30 στις:
Δεκεμβρίου 03, 2008, 10:17:59 pm »
Γεια σας,
Εγώ είμαι Κλάδος ΠΕ 07 - Γερμανικών.
θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικά:
1. Η αίτηση για τα ΣΜΕΑ είναι ξεχωριστή από την αίτηση που κάνεις για αναπληρωτής - ωρομίσθιος σε κανονικά σχολεία; Κάθε πότε βγαίνει και πού τη βρίσκει κανείς; Πώς ενημερώνεσαι σχετικά;
2. Το σεμινάριο ετήσιας εξειδίκευσης στην ειδική αγωγή που είναι 400 ώρες σου προσδίδει μόρια στον ΑΣΕΠ όπως το πτυχίο ή το μεταπτυχιακό;
3. Εαν πάω σε ΣΜΕΑ δουλεύω πάνω στον κλάδο μου ή όχι;
4. Στα ΣΜΕΑ παίρνουν μόνο αναπληρωτές και ωρομίσθιους και όχι μόνιμους;
Καταγράφηκε
panagopou
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #31 στις:
Δεκεμβρίου 04, 2008, 02:04:39 pm »
Η αίτηση για Σμεα είναι ξεχωριστή και συμπληρώνεται λίγο μετά την αίτηση για την γενική εκπαίδευση, δηλαδή τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 21:07:14 »
papama12
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #32 στις:
Δεκεμβρίου 08, 2008, 07:28:22 pm »
Την καλησπέρα μου σε όλα τα μέλη του φόρουμ.Πραγματικά πολύ χρήσιμο το σάιτ. Ανήκω στον κλάδο ΠΕ1836 και είμαι ωρομίσθια σε ειδικό σχολείο. Θα θελα να ρωτήσω τα εξής :
1.Τα μόρια που παίρνω μετρούν κανονικά στην προσαύξηση και εκπαιδευτική προϋπηρεσία διαγωνισμών γραπτών ΑΣΕΠ ?
2.Μπορείτε επίσης να μου πείτε ποιά η αποζημίωση (καθαρή )ανά ώρα.Έχω ακούσει ότι υπάρχει και εξτρά επίδομα της τάξης των 140 ευρώ για τα ΣΜΕΑ. Ισχύει κάτι τέτοιο στους ωρομίσθιους?
3.Σε ΚΣ , κάθε πότε θα πληρώνομαι?
Ευχαριστώ
Καταγράφηκε
ΠΕ1836
evistamp
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #33 στις:
Δεκεμβρίου 08, 2008, 08:29:29 pm »
Είμαι και γω ωρομίσθια σε ειδική αγωγή. ΠΕ3 Κάνω μαθηματα κατ΄οίκον. Απ΄ότι ξέρω το ωρομίσθιο είναι το ίδιο παντού 10 ευρώ περίπου αλλά έχουμε ένα επιπλέον επίδομα ανά τρίμηνο, το ποσό δεν το γνωρίζω. Τώρα για τα μόρια μετρούν κανονικά στον πίνακα αναπληρωτων , για τους πίνακες όμως της ειδικής αγωγής πρέπει να συγκεντρώσεις 10 μόρια προυπηρεσίας για να μπεις και σε αυτούς, εκτός και αν έχεις κάνει σεμινάρια ή γνωρίζεις νοηματική ή γραφή Braill. Δέν ξέρω αν σε διαφώτισα σου έγραψα ότι εμαθα και γώ στον 1 μήνα που είμαι στην ειδική αγωγή.
Καταγράφηκε
xristis23
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #34 στις:
Δεκεμβρίου 08, 2008, 08:51:20 pm »
καλησπερα!
το επιμισθιο δεν ειναι παντου 10 ευρω, ειναι περιπου 7. Αλλα, στην ειδικη αγωγή είναι περιπου 10 λογω του επιδοματοσ των 195 (μεικτα) που παιρνουν οσοι ειναι στην ειδικη αγωγη, το οποιο οι ωρομισθιοι παιρνουν αναλογικα. Τα υπολοιπα ειναι οπωσ τα λεει ο/η evistamp (τριμηνα, μορια).
Καταγράφηκε
panagopou
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #35 στις:
Δεκεμβρίου 08, 2008, 08:59:27 pm »
το επίδομα των 195 ευρώ είναι για τους αναπληρωτές της ειδικής αγωγής, στους ωρομισθίους πάει ανάλογα με τις ώρες. Η προυπηρεσία σου μετρά κανονικά και για τον ασεπ.Όσον αφορά την πληρωμή εξαρτάται τη δευτεροβάθμια και την περιοχή που εργάζεσαι και πόσο γρήγορα υποβάλλει τα μισθολογικά το σχολείο. Έχει τύχει να πληρωθώ μετά από τέσσερις μήνες και άλλη φορά κάθε μήνα περίπου.
Καταγράφηκε
papama12
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #36 στις:
Δεκεμβρίου 08, 2008, 09:31:50 pm »
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. όταν λέτε 10 μόρια είναι απαραίτητα για σχολεία ειδικής αγωγής, αυτά πώς υπολογίζονται? άρθροισμα ωρών δια 87,5 νομίζω? γιατί αν είναι έτσι θέλει κανείς 4-5 χρόνια ως ωρομίσθιος.
Καταγράφηκε
ΠΕ1836
panagopou
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #37 στις:
Δεκεμβρίου 09, 2008, 03:44:43 pm »
Τα μόρια σου τα υπολογίζεις όπως ακριβώς και στη γενική εκπαίδευση. Τις ώρες σου συνολικά τις διαιρείς με το 87,5. Τα 10 μόρια για να μπορείς να τα μαζέψεις πρέπει να δουλεύεις πράγματι ως ωρομίσθια με 11ή 10 ώρες την εβδομάδα επί τρία χρόνια. Με αυτά τα 10 μόρια έχεις το δικαίωμα να κάνει κανείς τα χαρτιά του στην ειδική αγωγή, αν δεν έχει κάποιο άλλο προσόν στα χέρια του (σεμινάριο, μεταπτυχιακό κλπ).
Καταγράφηκε
Theologius
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
De nihilo nihil
«
Απάντηση #38 στις:
Δεκεμβρίου 09, 2008, 03:54:31 pm »
Τι βαρετό που έχει γίνει αυτό το πράγμα ρε παιδιά, όλοι μόνο για τα μόρια σας ενδιαφέρεστε και ουχί για την ουσία της ειδικής εκπαίδευσης και τα συν αυτής... Αίσχος συνάδελφοι...
Καταγράφηκε
De nihilo nihil
papama12
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #39 στις:
Δεκεμβρίου 09, 2008, 05:52:33 pm »
Αγαπητέ συνάδελφε theologius, άλλοι αναγκάζουν όλους εμάς να σκεφτόμαστε τα μόρια,και το κυνήγι αυτών .Ή μήπως κάνω λάθος? Έχει νόημα να μιλάμε για ουσία σε κράτη που υπάρχει ουσία, σύστημα και νοικοκυριό. Στην Ελλάδα, που όλοι εμείς κάνουμε κάθε χρόνο το θίασο πηγαίνοντας από πόλη σε πόλη και απο χωριό σε βραχονησίδα ποιός μας ωθεί στο τριπάκι των μορίων? Εμείς??
Αγαπητέ panagogou όταν λες "το δικαίωμα να κάνει κανείς τα χαρτιά του στην ειδική αγωγή, αν δεν έχει κάποιο άλλο προσόν στα χέρια του (σεμινάριο, μεταπτυχιακό κλπ) ", μετράει οποιοσδήποτε μετ.τίτλος ή πάνω στην ειδική αγωγή.
Σας ευχαριστώ
Καταγράφηκε
ΠΕ1836
emmaki
Ιστορικό μέλος
The best is yet to come......
«
Απάντηση #40 στις:
Δεκεμβρίου 09, 2008, 09:14:31 pm »
Όοιος θέλει να δουλέψει στην ειδική αγωγή πρέπει να έχει αυξημένα προσόντα. Αυτά έιναι μεταπτυχιακό ή διδακτορικό στην ειδική αγωγή φυσικά, ή κάποια χρόνια προϋπηρεσίας (αρκετά).
ΑΛΛΑ όντας μέσα στην ειδική αγωγή, συμβουλέυω ότι αν πράγματι δεν ενδιαφέρεστε για τον τομέα αυτό της εκπαιδέυσης, μην το κάνετε. Θέλει πολύ υπομονή, επιμονή και αγάπη και προπαντώς όχι οίκτο. Μην το κάνετε για τα μόρια είναι κρίμα για τα παιδιά.
Καταγράφηκε
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!
Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20
panagopou
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #41 στις:
Δεκεμβρίου 10, 2008, 01:37:43 pm »
Εννοώ σεμινάριο ή μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή και όχι ένα οποιοδήποτε μεταπτυχιακό. Όσο για μόρια, δε θεωρώ κακό κάποιος να τα σκέφτεται και να τα υπολογίζει. Φαντάζομαι ότι κάποιος δε δουλέυει ούτε για τα μόρια ούτε για τα χρήματα, άλλωστε είναι ψίχουλα και τα δυο. Προσωπικά, δουλεύω ωρομίσθια, γιατί αγαπάω αυτό που σπούδασα και με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο αντικείμενο. Θέλω να ασχολούμαι σε κάτι που έχω αφιερώσει χρόνια από τη ζωή μου και όχι κάτι άσχετο.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
...
24
Πάνω
« προηγούμενο