*

Ψηφοφορία

ΤΙ ΤΜΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ?

ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
117 (57.1%)
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ,ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ(ΦΠΨ)
44 (21.5%)
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ,ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ(ΦΠ)
16 (7.8%)
ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ
9 (4.4%)
ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
3 (1.5%)
ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ
3 (1.5%)
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
4 (2%)
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
2 (1%)
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣΘΕ
7 (3.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 203

Αποστολέας Θέμα: Διαφορές φιλολογικών τμημάτων  (Αναγνώστηκε 78327 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Απ: Διαφορές φιλολογικών τμημάτων
« Απάντηση #224 στις: Μαρτίου 29, 2010, 01:46:44 pm »
Πάντως σε 3 σχολεία που έχω εργαστεί φέτος ποτέ κανείς - από το διευθυντή μέχρι τους άλλους συναδέλφους - δε με ρώτησε ποιο τμήμα έχω τελειώσει ούτε εξαρτήθηκαν τα μαθήματα που μου ανέθεσαν από το πτυχίο μου. Ίσως ήμουν τυχερός αλλά μόνο εδώ ακούω να γίνεται λόγος για διαφορετικό επίπεδο σχολών.
Στα σχολεία θυμούνται την ειδικότητά σου, μόνο όταν τους βολεύει.  ;) ;)

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:24:29 »

Αποσυνδεδεμένος claire_t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Μαρτίου 29, 2010, 02:38:24 pm »
πολύ γέλιο πάντως..

:) :) :)

;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 29, 2010, 02:40:01 pm από claire_t »

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Μαρτίου 29, 2010, 03:13:02 pm »
πολύ γέλιο πάντως..

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Καλά, χαλάρωσε λίγο... Θα μας πάθεις και τίποτα από το τόσο γέλιο βρε..  :P :P  ::) ::)
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος claire_t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Μαρτίου 29, 2010, 03:53:13 pm »
πολύ γέλιο πάντως..

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Καλά, χαλάρωσε λίγο... Θα μας πάθεις και τίποτα από το τόσο γέλιο βρε..  :P :P  ::) ::)

Το γέλιο κάνει καλό στην υγεία!!!!! 'Εχεις πλάκα πάντως γιατί ακόμα και με ένα τόσο αθώο αστειάκι αρπάζεσαι κατευθείαν. Φαντάζομαι τους μαθητές σου αύριο μεθαύριο θα τους πλακώνεις στο ξύλο................. :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:24:29 »

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Μαρτίου 29, 2010, 03:58:07 pm »
πολύ γέλιο πάντως..

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Το γέλιο κάνει καλό στην υγεία!!!!! 'Εχεις πλάκα πάντως γιατί ακόμα και με ένα τόσο αθώο αστειάκι αρπάζεσαι κατευθείαν. Φαντάζομαι τους μαθητές σου αύριο μεθαύριο θα τους πλακώνεις στο ξύλο................. :-\

Συνέχισε να γελάς!!! Το γέλιο είναι όμορφο πράγμα! Και η Αναστασία το είπε για πλάκα! ;) ;)

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Μαρτίου 29, 2010, 04:05:30 pm »
πολύ γέλιο πάντως..

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Καλά, χαλάρωσε λίγο... Θα μας πάθεις και τίποτα από το τόσο γέλιο βρε..  :P :P  ::) ::)

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Και μια που ξέρεις από αστειάκια, αστειεύτηκα βρε σε αυτό που σου έγραψα.. χιουμοράκι όπως κάνεις κι εσύ, έτσι για να έχουμε υγεία!! ;) ;)  ;D Είδες, ο Στράτος που έχει χιούμορ κατάλαβε κι εγώ για πλάκα σου απάντησα.. ;) ;)

Όσο για τα υπόλοιπα, νομίζω ότι δε σε προσέβαλα όπως έκανες εσύ, έτσι;  Πάρ' το αλλιώς λοιπόν και αν δεν έχεις κάτι αξιόλογο να πεις, μην μπαίνεις και σχολιάζεις άσχετα. Μπορείς να γελάσεις μόνη σου και στο σπίτι σου χωρίς να μας το δηλώνεις αφήνοντας υπονοούμενα με τα "αθώα γελάκια" σου. Στα παιδιά ξέρω πολύ καλά πως να μιλήσω γιατί είναι παιδιά. Με κάτι "χιουμορίστες" ενήλικες έχουμε ένα θέμα που κάνουν ειρωνικά "πλακίτσα" και μετά γίνονται μόνοι τους και "θύματα" μέσα από προσβολές, εκεί απαντώ αναλόγως. Ο (α)νοών (α)νοείτω.  ;)
Και όταν φαγωνόσασταν για τον διαχωρισμό του ΠΕ04 δε νομίζω ότι γελούσες το ίδιο.  ;)
Καλό απόγευμα. :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 29, 2010, 04:22:31 pm από anastasia86 »

Αποσυνδεδεμένος claire_t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Μαρτίου 29, 2010, 04:48:20 pm »
Και όταν φαγωνόσασταν για τον διαχωρισμό του ΠΕ04 δε νομίζω ότι γελούσες το ίδιο.  ;)
[/quote]

Μπα μην το λες κι αυτό είχε την πλάκα του. Εξάλλου δεν συμμετείχα σε μια τέτοιου είδους συζήτηση αν πρόσεξες, μιας και έχεις διάβάσει και το θέμα και θυμάσαι και τον κλάδο μου. Αλλά τώρα που το πρόσεξα, κι εσύ δεν τόνισες ότι ξεκατινιάζεστε???
Δεν ήθελα να σε προσβάλλω πάντως, μην είστε τόσο ευέξαπτοι,χαλαρώστε λίγο.
Καλό Πάσχα.

Αποσυνδεδεμένος nikgre

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Μαρτίου 29, 2010, 04:56:06 pm »

Μπα μην το λες κι αυτό είχε την πλάκα του. Εξάλλου δεν συμμετείχα σε μια τέτοιου είδους συζήτηση αν πρόσεξες, μιας και έχεις διάβάσει και το θέμα και θυμάσαι και τον κλάδο μου. Αλλά τώρα που το πρόσεξα, κι εσύ δεν τόνισες ότι ξεκατινιάζεστε???
Δεν ήθελα να σε προσβάλλω πάντως, μην είστε τόσο ευέξαπτοι,χαλαρώστε λίγο.
Καλό Πάσχα.

[/quote]Ρε κορίτσια! Ειρήνη υμίν! ;D ;D ;D ;D

ΥΓ. Πάντως μας έκανε η Διαμάντω τούρμπο! Μες στα νεύρα είμαστε συνέχεια!
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος eleni09 ΠΕ 02

• Έμπειρο μέλος
  • "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Μαρτίου 29, 2010, 04:59:06 pm »
μιλωντας καθαρα πληροφοριακα, εμενα προσωπικα με ρωτουσαν ποια σχολη εχω τελειωσει οταν ''μοιραζα'' βιογραφικα σε φροντιστηρια...........οπως επισης με ρωτουσαν κ για τον βαθμο μου......(φιλολογικο αθηνας-7,2....δεν ειναι και ασχημα.... :-\ )

ωστοσο......κανεις δεν με πηρε.......επειδη δεν ειχα προυπηρεσια.............οπως ειπαν.... :-\..κ ας μοιρασα 10αδες βιογραφικα...... :-\.......( ποσα θα ηθελα να μπορουσα να τους πω οτι αν δεν μου δωσει καποιος την ευκαιρια....πως θα αποκτησω εμπειρια......οεο...?κ ας μην μπω στη γ'λυκειου! βαλτε με στο γυμνασιο!......? )

οποτε δεν εχω ιδεα τι ρολο επαιζε η σχολη η ο βαθμος μου.....που σε τελικη αναλυση ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι τη θεωρουν ανωτερη τη φιλολογια αθηνας......

(τονιζω το υποτιθεται για να μην παρεξηγηθω...υπαρχει ομως γενικα αυτη η αντιληψη....οπως υπαρχει και η αντιληψη οτι τα τμηματα της αθηνας ειναι καλυτερα απο τα αντιστοιχα της επαρχιας...ΤΟΝΙΖΩ Ε.....ΑΝΤΙΛΗΨΗ..... :).)

ωστοσο και παλι αχρηστη με εβγαλαν κ παλι δεν τους εκανα.........αρα...? ποιο ειναι το συμπερασμα....?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 29, 2010, 05:01:18 pm από eleni09 ΠΕ 02 »

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Μαρτίου 29, 2010, 04:59:41 pm »
Δεν ξέρω αν συμμετείχες και δε με αφορά.
Εγώ είπα για το ξεκατίνιασμα γιατί θέλω όπως και πολλοί ακόμη να σταματήσει αυτό το πράγμα επιτέλους και η εσωτερική φαγωμάρα, άλλα πράγματα πρέπει να μας ενδιαφέρουν όλους μας, δεν χώθηκα σε ξένα χωράφια για να ειρωνευτώ την όποια κατάσταση με "αθώα γέλια". ;) Το μήνυμά σου άλλα δείχνει αλλά δεν δίνω συνέχεια στο θέμα.  ::) Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου φυσικά (ούτε κι εσύ άλλωστε),οποιοσδήποτε και να ήταν το ίδιο θα απαντούσα. ;)
Καλό Πάσχα και σε σένα! :)

Στο συγκεκριμένο θέμα των φιλολόγων δε μας φταίει καμιά Διαμαντοπούλου, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!! :(

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Μαρτίου 29, 2010, 05:59:58 pm »
Όχι, δε μας χρειάζεται η Διαμαντοπούλου, είμαστε υπέρ το δέον ικανοί και μόνοι μας να φέρουμε την καταστροφή! ::)

Αποσυνδεδεμένος Ioannis!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Μαρτίου 30, 2010, 02:42:31 pm »
Δεν καταλαβαίνω κάποιους ανθρώπους, βρε συνάδελφοι... Γελάνε..., πρέπει να μας το γράψουν. Κλαίνε; Το ίδιο. Νιώθουν... "καθαροί"; Το ίδιο. Μόνο όταν νιώθουν... βρώμικοι δεν μπαίνουν στη διαδικασία να μας το πουν! ;D Συμφωνώ με την Αναστασία και το Στράτο, πάντως. Δε μας αφορά αν κάποιος... γελάει ή κλαίει, διαβάζοντας τις απόψεις κάποιων συναδέλφων τους σε ένα θέμα που τους ενδιαφέρει ή το θεωρούν σοβαρό, έστω και άλλων κλάδων (με τα ίδια και χειρότερα προβλήματα. Αλήθεια ποιας ειδικότητας είναι η Κλαίρη;! Φυσικής μήπως; Αν ήταν Γεωλόγος, δε νομίζω να... γελούσε!). Δηλαδή τι σε έκανε ακριβώς να γελάσεις ρε Κλαίρη; Και γιατί δε δέχτηκες την πλάκα της Αναστασίας, αφού κι εσύ... πλάκα έκανες και έσπευσες να την προσβάλεις;! Μήπως τελικά κάποιοι δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους, ώστε να γράψουν αυτό που σκέφτονται και τους αρέσει να πετάνε σπόντες, για να πυροδοτήσουν την κατάσταση; Εεε, συγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι "γέλιο" μαντάμ, θα τόνιζα αλλού, θα πρόσθετα και ένα όμικρον... ;) Και, για να είμαστε δίκαιοι, μην αναφέρετε τη Διαμαντοπούλου για το θέμα των τμημάτων μας! Δε διέσπασε εκείνη τη Φιλοσοφική Σχολή! Φανταστείτε να προβεί σε άλλες... διασπάσεις! Τι θα λέμε;! ::) ;D

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2010, 02:51:11 pm από Ioannis! »
«Άνευ της παιδαγωγικής ταύτης μορφώσεως, οσονδήποτε και αν είναι φιλολογικώς πεπαιδευμένος ο μέλλων διδάσκαλος, κινδυνεύει διπλούν τινά κίνδυνον…».

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Μαρτίου 30, 2010, 02:46:05 pm »
Όχι, δε μας χρειάζεται η Διαμαντοπούλου, είμαστε υπέρ το δέον ικανοί και μόνοι μας να φέρουμε την καταστροφή! ::)

Συμφωνω με την Καρχαρια

Αποσυνδεδεμένος claire_t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Μαρτίου 30, 2010, 05:59:50 pm »
Κύριε Ioannis δεν προσέβαλα κανέναν και νομίζω ότι το ξεκαθάρισα με την anastasia και το θέμα έληξε εκεί. Δεν σε τιμά καθόλου να χρησιμοποιείς εκφράσεις τέτοιου είδους για το πρόσωπο κάποιου ατόμου που δεν γνωρίζεις. Εγώ δεν αναφέρθηκα για το πρόσωπο κανενός παρά μόνο για την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Και όπως είπα και πιο πάνω: Πολύ ευέξαπτοι είστε πια....Δηλαδή σας φαίνεται τόσο περίεργο που σας είπε κάποιος ότι έχετε πλάκα? Ε, ναι λοιπόν, πλάκα έχετε, όταν υπάρχουν τόσα προβλήματα και εσείς ασχολείστε με το τι τμήμα έβγαλε ο καθένας και ποιος είναι καλύτερος, για να μην πω για το τραγικό που είπε κάποιος - δε θυμάμαι ποιος - ότι το κλασικο των Ιωαννίνων είναι ανώτερο και από την Ιατρική..το ακούσαμε κι αυτό..
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2010, 06:34:54 pm από claire_t »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144