0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, κι εγώ συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την επιστολή, ομως το θεωρά όχι απλά δύσκολο αλλά αδύνατο να την έγραψε μαθητής Α Γυμνασίου. Και αγόρι μάλιστα... Τα κορίτσια μπαίνουν νωρίτερα στην εφηβεία, είναι ίσως πιο πιθανό να έχουν τέτοιες σκέψεις, αλλά όχι και 13χρονος.
Κι εγώ συμφωνώ επί του περιεχομένου της επιστολής με προβληματίζει όμως, ίσως και να με ξενίζει ακόμα και να με φοβίζει το ύφος των γραφομένων γιατί δεν ξέρω κατά πόσο αρμόζει στην ηλικία του, φαίνεται σαν να έχει χάσει την παιδικότητά του,την φρεσκάδα,την ανεμελιά του...
Προσωπικά δεν αμφισβητώ τίποτα εκφράζω όμως τον προβληματισμό μου ως προς το ύφος και την -ας μου επιτραπεί η έκφραση- "μικρομέγαλη" γραφή.
Προσωπικά δεν αμφισβητώ τίποτα εκφράζω όμως τον προβληματισμό μου ως προς το ύφος και την -ας μου επιτραπεί η έκφραση- "μικρομέγαλη" γραφή. Επί της ουσίας συμφωνώ απόλυτα.
Παράθεση από: PE_09 στις Νοεμβρίου 08, 2006, 05:20:52 pmΠροσωπικά δεν αμφισβητώ τίποτα εκφράζω όμως τον προβληματισμό μου ως προς το ύφος και την -ας μου επιτραπεί η έκφραση- "μικρομέγαλη" γραφή. Επί της ουσίας συμφωνώ απόλυτα.Στο σημερινό φύλλο τις Ελευθεροτυπίας ένας πατέρας γράφει:«Γιατί πιστεύουμε ότι 13χρονα παιδιά είναι έτοιμα για βιασμούς και δολοφονίες και όχινα γράφουν τέτοια πράγματα;»