0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια απο τα ιδια με τα φροντιστηρια..ας μας πει καποιος επιτςλουν τι ζητανε και ποιο ειναι το μυστικο της προσληψης..
ενα χρονο μετα το πτυχιο μου στις οικονομικες επιστημες και αφου καταφερα να εξασφαλισω την εισαγωγη μου σε ενα μεταπτυχιακο παιδαγωγικου τμηματος,αποφασισα να φετος να δοκιμασω να κανω ιδιαιτερα. ειχα κανει και παλαιοτερα σε οικογενειακη φιλη πανω στα μαθηματικα,οπως και σε παιδι δημοτικου ενω ακομη σπουδαζα,αλλα τωρα δεν ειναι το ιδιο. Οποτε θα ηθελα τις συμβουλες σας. Πως πρεπει να κινηθω? να βαλλω αγγελια σε τοπικη εφημεριδα?να τοιχοκολλησω σε βιβλιοπωλεια? οι τιμες που κυμαινονται? επειδη δεν εχω εμπειρια, και τα οικονομικα διδασκονται σε μαθητες που δινουν πανελληνιες φοβαμαι πως δεν θα βρω κατι,εκτος και αν ριξω την τιμη... και απλα αυτο αρκει?
Ε , όχι και παράσιτα ρε συνάδελφε .Για πρόσεξε λίγο τις εκφράσεις σου .Εμένα ο άντρας μου που έχει τελειώσει πολυτεχνείο μου λέει συνεχώς ότι τα μαθηματικά που έκαναν ήταν το ίδιο και ανωτέρου επιπέδου με εκείνο της μαθηματικής σχολής ,χωρίς να θέλω να μειώσω τους μαθηματικούς .Απλά αλλάζει η χρήση της γνώσης .
Παράθεση από: Tsampika στις Ιουλίου 04, 2011, 10:19:03 amενα χρονο μετα το πτυχιο μου στις οικονομικες επιστημες και αφου καταφερα να εξασφαλισω την εισαγωγη μου σε ενα μεταπτυχιακο παιδαγωγικου τμηματος,αποφασισα να φετος να δοκιμασω να κανω ιδιαιτερα. ειχα κανει και παλαιοτερα σε οικογενειακη φιλη πανω στα μαθηματικα,οπως και σε παιδι δημοτικου ενω ακομη σπουδαζα,αλλα τωρα δεν ειναι το ιδιο. Οποτε θα ηθελα τις συμβουλες σας. Πως πρεπει να κινηθω? να βαλλω αγγελια σε τοπικη εφημεριδα?να τοιχοκολλησω σε βιβλιοπωλεια? οι τιμες που κυμαινονται? επειδη δεν εχω εμπειρια, και τα οικονομικα διδασκονται σε μαθητες που δινουν πανελληνιες φοβαμαι πως δεν θα βρω κατι,εκτος και αν ριξω την τιμη... και απλα αυτο αρκει? Eαν ειναι να κανεις μαθηματικα τοτε το καλυτερο ειναι το αφησεις για ενα μαθηματικο . Αυτο ισχυει και για αλλους οπως μηχανικους και αλλα ''παρασιτα''.
καμια απαντηση για το ποσες ωρες πρεπει να κανω μαθημα,τιμες κλπ?