0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οκ το καταλαβαμε, περα απο αστερι εισαι και προσγηωμενη, μπραβο Εμεις παντως επρεπε να σε ευχαριστησουμε!Γενικοτερα ο κλαδος μας εχει κρατησει ενα πολυ καλο "επιπεδο" συζητησης υπαρχει τοση βοηθεια και συνεργασια που δεν εχω λογια...(για μια ακομα φορα σκεφτομαι ποσο τυχαιρη ειμαι που ειμαι νηπιαγωγος!)
Τελικά την έχετε βγάλει την "ύλη"? Πόσες φορές τον οδηγό και πόσες το ΔΕΠΠΣ? Γιατί από εκεί ξεκινάμε..Ακούω..
Παράθεση από: RETA. στις Νοεμβρίου 20, 2008, 08:52:45 pmΤελικά την έχετε βγάλει την "ύλη"? Πόσες φορές τον οδηγό και πόσες το ΔΕΠΠΣ? Γιατί από εκεί ξεκινάμε..Ακούω.. Έχω μια ερώτηση να θέσω... Αυτό το ΔΕΠΠΣ πως διαβάζεται? Ειλικρινά όπως το έπιασα το καλοκαίρι έτσι το άφησα, μου έπαιρνε 3 ώρες να διαβάσω 15 σελίδες και απηύδησα, σκοπεύω όμως μέσα στην εβδομάδα να ασχοληθώ πιο σοβαρά μαζί του.. Αν και θα με ταλαιπωρήσει, το ξέρω, αλλά δεν γίνεται και αλλιώς Με τον οδηγό από την άλλη ενθουσιάστηκα και σε 1 εβδομάδα περίπου τον είχα διαβάσει, η μέρα με τη νύχτα!! Ακούω και άλλες απόψεις ή και καμία υπόδειξη για ΔΕΠΠΣ..
Σε σχεση με το ΔΕΠΠΣ να ρωτησω και εγω: τις θεμελιωδεις εννοιες τις εχει καταλαβει καμια;;;(το εχουμε ξαναρωτησει αλλα οσο περναει ο καιρος παθαινω πανικο!) Reta, ritalamp εσεις μηπως;;;;;;;;;;;;;