0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eξαρταται τι εννοεις υλη.....Γιατι απ' οτι θυμαμαι εμεις δεν ειμαστε σαν ολους τους αλλους κλαδους! Εμεις πρεπει να ξερουμε τα παντα Ας ειχαμε υλη να μη διαβαζουμε οτι βρουμε μπροστα μας! Ασε που εχουμε δωσει μια περιουσια στα βιβλια! Και κατι ασχετο: την "εννιαια συγκενρωτικη διδασκαλια" μπορει κανεις να μου πει που ακριβως τη βρισκουμε στον οδηγο;;;;;; Τον εχω διαβασει αλλα τπτ δεν βρηκα
Και κατι ασχετο: την "εννιαια συγκενρωτικη διδασκαλια" μπορει κανεις να μου πει που ακριβως τη βρισκουμε στον οδηγο;;;;;; Τον εχω διαβασει αλλα τπτ δεν βρηκα
Δεν υπάρχει στον οδηγό..θα τη βρεις σε ένα βιβλίο του Κιτσαρά και αν θες στείλε μου το mail σου σε pm να σου στείλω ένα πινακάκι που μας είχε δώσει η Μπατσούτα σε σεμινάριο της Κουτσουβάνου.Έχει και τις τρεις μεθόδους διδασκαλίας, ΕΣΔ, θεματική και Project..Είναι πολύ καλό..Με βοήθησε κι έγραψα πολύ καλά στον ΑΣΕΠ.. :)Μόνο που θα στο στείλω από βδομάδα, γιατί είμαι εκτός..
Reta εχω μια απορια: Εχεις διοριστει ετσι;;;
Εχεις μπει στους πρωτους 10 ίσως;; Εχεις γραψει 100%;;
Nα ευχαριστησω και δημοσια τη Reta για τη βοηθεια της! Ειναι πολυ συγκινητικο που μεταξυ μας υπαρχει τετοια αλληλεγγυη!Reta σ'ευχαριστω πολυ για τα mail σου, να σαι καλα
Αν δεν εχεις διοριστει εσυ, εμενα θα με παρουν σιγουρα...αλλα στο κυλικειο , (Αν μου πεις οχι γραφομαι σε ΤΕΕ με τη νεα χρονια(υδραυλικους βγαζει;;; )
Παράθεση από: RETA. στις Νοεμβρίου 16, 2008, 05:25:40 pmΔεν υπάρχει στον οδηγό..θα τη βρεις σε ένα βιβλίο του Κιτσαρά και αν θες στείλε μου το mail σου σε pm να σου στείλω ένα πινακάκι που μας είχε δώσει η Μπατσούτα σε σεμινάριο της Κουτσουβάνου.Έχει και τις τρεις μεθόδους διδασκαλίας, ΕΣΔ, θεματική και Project..Είναι πολύ καλό..Με βοήθησε κι έγραψα πολύ καλά στον ΑΣΕΠ.. :)Μόνο που θα στο στείλω από βδομάδα, γιατί είμαι εκτός.. Nα ευχαριστησω και δημοσια τη Reta για τη βοηθεια της! Ειναι πολυ συγκινητικο που μεταξυ μας υπαρχει τετοια αλληλεγγυη!Reta σ'ευχαριστω πολυ για τα mail σου, να σαι καλα