*

Αποστολέας Θέμα: ύλη ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 4648 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Never give up!
    • Προφίλ
ύλη ΑΣΕΠ
« στις: Νοεμβρίου 16, 2008, 01:50:12 am »
έχετε βγάλει την ύλη???
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2012, 11:38:10 pm από newseditor »
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ύλη...
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:50:40 »

Αποσυνδεδεμένος U2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 16, 2008, 12:16:33 pm »
Μπορεί κανείς να μιλήσει για συγκεκριμένη ύλη- εκτός βεβαίως των Δ.Ε.Π.Π.Σ. και Οδηγού;...................
Οπότε η απάντηση μου θα ήταν.......-όχι!
"....Ακόμα νύχτα λέγεται ,εκτός αν εν λευκώ αισιοδοξείς........"
 Κική Δημουλά
"Επτά φορες κλείνεις τα μάτια...την όγδοη καταδικάζεις μονομιάς..."
 Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 16, 2008, 03:46:25 pm »
Eξαρταται τι εννοεις υλη.....Γιατι απ' οτι θυμαμαι εμεις δεν ειμαστε σαν ολους τους αλλους κλαδους! Εμεις πρεπει να ξερουμε τα παντα :P :P
Ας ειχαμε υλη να μη διαβαζουμε οτι βρουμε μπροστα μας! Ασε που εχουμε δωσει μια περιουσια στα βιβλια!

Και κατι ασχετο: την "εννιαια συγκενρωτικη διδασκαλια" μπορει κανεις να μου πει που ακριβως τη βρισκουμε στον οδηγο;;;;;;
Τον εχω διαβασει αλλα τπτ δεν βρηκα :-\ :-\
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 16, 2008, 04:02:30 pm από vasilikiP »

Αποσυνδεδεμένος RETA.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 16, 2008, 05:25:40 pm »
Eξαρταται τι εννοεις υλη.....Γιατι απ' οτι θυμαμαι εμεις δεν ειμαστε σαν ολους τους αλλους κλαδους! Εμεις πρεπει να ξερουμε τα παντα :P :P
Ας ειχαμε υλη να μη διαβαζουμε οτι βρουμε μπροστα μας! Ασε που εχουμε δωσει μια περιουσια στα βιβλια!

Και κατι ασχετο: την "εννιαια συγκενρωτικη διδασκαλια" μπορει κανεις να μου πει που ακριβως τη βρισκουμε στον οδηγο;;;;;;

Δεν υπάρχει στον οδηγό..θα τη βρεις σε ένα βιβλίο του Κιτσαρά και αν θες στείλε μου το mail σου σε pm να σου στείλω ένα πινακάκι που μας είχε δώσει η  Μπατσούτα σε σεμινάριο της Κουτσουβάνου.Έχει και τις τρεις μεθόδους διδασκαλίας, ΕΣΔ, θεματική και Project..Είναι πολύ καλό..Με βοήθησε κι έγραψα πολύ καλά στον ΑΣΕΠ.. :)Μόνο που θα στο στείλω από βδομάδα, γιατί είμαι εκτός.. :)
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:50:40 »

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 16, 2008, 08:08:40 pm »
Με τον όρο ύλη εννοώ (το ξερω οτι πρεπει να ξερουμε τα παντα) αυτα που η καθεμια μας έχει σκοπο να διαβασει μεχρι να δωσουμε ... αν τα έχετε βγαλει και ξεκινησατε επαναληψεις η ακομα δεν τα έχετε τελειώσει ...αυτή ηταν η απορία μου !
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 16, 2008, 08:13:23 pm από MairyLiscious »

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 17, 2008, 01:12:57 pm »
Επαναλήψεις?? ;DΣίγουρα όχι και σίγουρα όλες οι φίλες και γνωστές μου, που είναι και πολλές θα σου απαντούσαν το ίδιο.. Και πιστεύω πως κάπως έτσι είναι με όλους μας, γιατί είναι πολλά αυτά που έχουμε να διαβάσουμε και καθένας αρχίζει και από διαφορετικό σημείο, οπότε δεν μπορώ να πω πως υπάρχει η πιθανότητα να είσαι με κάποιον στο ίδιο σημείο.Εγώ προσωπικά πάντως ασχολούμαι ακόμα με θεωρίες μάθησης, διάβασα τα βιβλία της σχολής μου και ψάχνω πρόσθετα στο ιντερνετ..Διάβασα πριν καιρό τον οδηγό, αλλά το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι μια πολύ θολή γενικότητα, που μόνο αν ακούσω κάτι θα πω α ναι το αναφέρει στον οδηγό.. Επίσης, έψαξα τα βιβλία της σχολής μου για να βρω ποια λένε κάτι χρήσιμο και ενδιαφέρον και έχω ακόμα δρόμο μέχρι να καλύψω τα κενά που νιώθω ότι έχω, αν και για χρόνο δε ξέρω πόσο, αλλά κάτι θα γίνει και με αυτό. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι πάντα κάτι θα υπάρχει που θα ακούς για πρώτη φορά και θα αναρωτιέσαι "μα καλά εγώ γιατί δεν το βρήκα πουθενά?", γι' αυτό προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη, το ίδιο συστήνω και σε όλους μας και να μην αγχώνομαι ακούγωντας το πόσο πιο μπροστά είναι κάποιος άλλος από εμένα, γιατί άλλωστε ο καθένας έχει το δικό του ρυθμό και τρόπο διαβάσματος.

Όντως στο βιβλίο του Κιτσαρά έχει την ΕΣΔ, αλλά κ σε ένα βιβλίο που κάναμε στη σχολή μου αναφέρεται. Στείλε μου πμ αν θέλεις να δω αν μπορώ να σου τα στείλω.
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 10:04:44 pm »
Δεν υπάρχει στον οδηγό..θα τη βρεις σε ένα βιβλίο του Κιτσαρά και αν θες στείλε μου το mail σου σε pm να σου στείλω ένα πινακάκι που μας είχε δώσει η  Μπατσούτα σε σεμινάριο της Κουτσουβάνου.Έχει και τις τρεις μεθόδους διδασκαλίας, ΕΣΔ, θεματική και Project..Είναι πολύ καλό..Με βοήθησε κι έγραψα πολύ καλά στον ΑΣΕΠ.. :)Μόνο που θα στο στείλω από βδομάδα, γιατί είμαι εκτός.. :)
Nα ευχαριστησω και δημοσια τη Reta για τη βοηθεια της! Ειναι πολυ συγκινητικο που μεταξυ μας υπαρχει τετοια αλληλεγγυη!
Reta σ'ευχαριστω πολυ για τα mail σου, να σαι καλα
 :-* :-* :-*

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 11:03:11 pm »
Reta εχω μια απορια: Εχεις διοριστει ετσι;;; Εχεις μπει στους πρωτους 10 ίσως;; Εχεις γραψει 100%;;
Αν δεν εχεις διοριστει εσυ, εμενα θα με παρουν σιγουρα...αλλα στο κυλικειο ;D ;D ;D, (Αν μου πεις οχι γραφομαι σε ΤΕΕ με τη νεα χρονια(υδραυλικους βγαζει;;; )

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 11:23:32 pm »
Απαντάω εγώ εκ μέρους της Ρέτας γιατί εκείνη σίγουρα θα ντρέπεται! ;D

Reta εχω μια απορια: Εχεις διοριστει ετσι;;;
Ναι, έχει διοριστεί!

Εχεις μπει στους πρωτους 10 ίσως;; Εχεις γραψει 100%;;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 01:02:26 am »
Κοιτα αν δεν ειχε καταφερει να μπει στις πρωτες (η κοπελα ειναι αστερι)εγω να παρω τη σφουγγαριστρα μου.. :P :P
Μακαρι να διοριστω αλλα χλωμο! Για αυτο σου λεω υδραυλικους βγαζουν τα ΤΕΕ γιατι φοβαμαι το ρευμα;;;;; ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 20, 2008, 01:05:15 am από vasilikiP »

Αποσυνδεδεμένος RETA.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 09:27:57 am »

Nα ευχαριστησω και δημοσια τη Reta για τη βοηθεια της! Ειναι πολυ συγκινητικο που μεταξυ μας υπαρχει τετοια αλληλεγγυη!

Πω πω τι έγινε ερήμην μου?  :-[Όντως ταράχτηκα όταν μπήκα και είδα το όνομά μου..Σόφη εσύ έκανες όλη τη δουλειά..?
 Δεν ξέρω τι να γράψω..Όπως έχω ξαναπεί, βοηθάω γιατί θέλω να νιώσουν κι άλλοι αυτό που ένιωσα κι εγώ..Να βγάλουν κι άλλοι αυτό το ουρλιαχτό που έβγαλα κι εγώ όταν είδα το όνομά μου, στη λίστα του Σίντλερ ...ΑΣΕΠ..

Αν δεν εχεις διοριστει εσυ, εμενα θα με παρουν σιγουρα...αλλα στο κυλικειο ;D ;D ;D, (Αν μου πεις οχι γραφομαι σε ΤΕΕ με τη νεα χρονια(υδραυλικους βγαζει;;; )
Μα τι λες τώρα?Σοβαρολογείς?Θα πας και θα γράψεις..Από εδώ και πέρα δεν θα σηκώνεις κεφάλι από το διάβασμα..Αν βλέπεις ότι κάτι δεν μπορείς να το καταλάβεις, θα πεισμώνεις και θα το ξαναδιαβάζεις..Μη νομίζεις ότι εγώ πήγα με σιγουριά και έδωσα.Απλά έτυχε να έχω πολλές σημειώσεις και τα είχα ταξινομήσει σωστά για να μην χαθώ..(Ρώτα και τη Lena που μιλάγαμε για το ίδιο θέμα)
Και ένιωσα αυτό που νιώθουν όλοι.Δεν θυμόμουν τίποτα ::) ???Και μην νομίζεις ότι τα ξέρω όλα..γιατί τώρα στο Νηπιαγωγείο τα έχω βρει λίγο σκούρα.. :PΌ,τι ξέρω και ό,τι έχω θα σας το στέλνω ...Ο καθένας βοηθάει όσο μπορεί.
Να μου στέλνεις pm καλύτερα, γιατί ο DR Michael θα δει ότι ξεφύγαμε από το θέμα..
Σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια :)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 20, 2008, 09:29:41 am από RETA. »
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 11:17:27 am »
Η Reta εχει κανει απιστευτη δουλεια!! Η βοηθεια που εχει προσφερει ειναι παρα παρα πολυ μεγαλη!!
Σευχαριστουμε πολυ Retουλα!!!  :) :) :)

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 11:25:58 am »
Ευγε Ρέτα !!! :-*

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 11:35:27 am »
Θελω και γω να ευχαριστησω την Ρετα, για ακομη μια φορα, οντως η βοηθεια που μας δινεις ειναι πολυτιμη!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182628
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)