0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λογω διαβασματος εχω να δω τηλεοραση κανενα μηνα. οσες φορες εχει τυχει την ωρα που ειμαι μεσα να ακουσω λιγες ειδησης συνεχεια για τον εφραιμ κ το ρουσσοπουλο ακουω. κανεναν κινεζο δεν ηξερα(ναι το ξερω ειμαι ασχετη) κ σκεφτομαι με το φτωχο μυαλο μου, με τοσα σκανδαλα που γινονται εδω σιγα μην ερθει κανεις. κ απαντησα οτι δεν ηρθε κανεις.επισης ποτε δεν ημουν καλη στα μαθηματικα κ ειδικοτερα στη γεωμετρια. πιστευω οτι αυτοι που θα εγραψαν καλυτερα ειναι απο τις θετικες επιστημες.αδικα εχασα 5 ωρες απο τη μερα μου. μια βλακεια κ μιση
ρε παιδια δειτε λιγο τις απαντησεις που δινονται στο alfavita,μηπως μερικες ειναι λαθος?δε στεκουν
Εγώ πάντως αυτό που αποκόμισα από το σημερινό τεστ είναι πολύ μεγάάάάλη αναμονή, ελπίζω όταν θα γράφουμε να μην περιμένουμε τόση ώρα γιατί είναι πραγματικά ψυχοφθόρο.
Και εγώ δεν έβλεπα τηλεόραση, αλλά μία δύο μέρες μέσα στην εβδομάδα που περίμενα να μας βγάλουν, εμάς τους αδιόριστους, στον αντέννα που πήγαμε και διαμαρτυρηθήκαμε στον ασεπ, παρακολούθησα ειδήσεις και πέτυχα τον Κινέζο. Με τους υπολογισμούς μου με βάση το αλφαβητα πιάνω 71,5.
Με τους υπολογισμούς μου με βάση το αλφαβητα πιάνω 71,5.