*

Ψηφοφορία

Αν ο ΑΣΕΠ γινόταν το επόμενο Σαββατοκύριακο, πόσο νομίζατε ότι θα γράφατε;(ΠΕ60)

90-100%
3 (5.9%)
80-89%
3 (5.9%)
75-79%
3 (5.9%)
70-74%
7 (13.7%)
55-69%
11 (21.6%)
Κάτω απ' τη βάση ή μέχρι 60%
10 (19.6%)
Κάτω απ' τη βάση
12 (23.5%)
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ
2 (3.9%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 50

Η ψηφοφορία έληξε: Φεβρουαρίου 22, 2009, 04:29:01 pm

Αποστολέας Θέμα: Αν ο ΑΣΕΠ γινόταν το επόμενο Σαββατοκύριακο, πόσο νομίζατε ότι θα γράφατε;(ΠΕ60)  (Αναγνώστηκε 5900 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Είπα να θέσω αυτό το ερώτημα, επειδή πραγματικά με απασχολεί και θέλω να δω πού βρίσκεστε και 'σεις. Εγώ πιστεύω ότι θα έγραφα ή κάτω από τη βάση ή μέχρι 60%.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος eviges

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
δυσκολη η ερωτηση σου.... θεωρώ πως ίσως να εγραφα κατω απο τη βάση λόγω του οτι εχω διαβασει συγκεκριμένα βιβλία(3) και όχι όλα αυτά που ίσως θα ηθελα να διαβάσω... πιστεύω βέβαια οτι το πόσο θα γράψουμε είναι και λίγο θέμα τύχης, γιατί είχα μια γνωστή που τώρα είναι ανπληρώτρια, η οποία πήγε σχεδόν αδιάβαστη και έγραψε επειδή το θέμα που έπεσε για την ανάπτυξη δραστηριότητας το είχε κάνει στην πρακτική.. τι να πω;; ελπίζω να πανε όλα καλα!!!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Συμφωνώ Εύη. Πιστεύω ότι η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο. Κάποια θέματα τα ξέρουμε καλύτερα από άλλα. Π.χ. εμείς απ' τη σχολή της Αλεξανδρούπολης (που ξέρω καλύτερα) ξέρουμε αρκετά καλά τα περί Project και Διαθεματικού. Αν στη δεύτερη θεματική ενότητα πέσει κάτι τέτοιο και όχι π.χ. Piaget ή κάποιος αναπτυξιακός ψυχολόγος ή να γράψουμε για μια θεωρία ανάπτυξης, δε θα μας συμφέρει περισσότερο;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος eviges

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
εννοειται αυτο Demetroula. αν και στη διαθεματικότητα δεν εδωσαν πολύ βάση οσο στο project που μας τρελαιναν 4 ολοκληρα χρόνια. ποσο πιο σημαντικο είναι για τα παιδια που αποφασιζουν, επιλεγουν, σχεδιαζουν, κρίνουν..... ολα μονα τους.... αλλα ποιος μπορει να ξερει τι προκειται να πεσει;; παιζει ρόλο και η σχολη,καθως ουσιαστικα μας κατευθυνει σε αυτα που αυτοι πιστευουν και υποστηρίζουν και που θα πρέπει  να γνωριζουμε βγάινοντας πλέον νηπιαγωγοί απο αυτήν. το λεω αυτο γιατι υπαρχουν πολλες διαφορες στον τρόπο που εμεις μαθαμε το project σε σχεση με αλλεσ σχολες. στο γραπτο βεβαια στο ασεπ παιζει ρόλο και η τεκμηριωση κλπ. τι να πω;;; ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες μας!!!! :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Καλά έχετε σαλέψει τελείως βρε >:( >:( >:( Τι έχουμε πει. Ψηλά το κεφάλι και βαράμε στο ψαχνό. Άκου λέει κάτω από τη βάση και αηδίες. Μια χαρά θα τα πάτε μην αγχώνεστε μόνο και μη σπέρνετε τον πανικό.

Ξεκολλήστε η ουσία είναι αλλού. Όλα θα τα κάνετε μην απογοητεύεστε πριν καν δώστε τη μάχη σας. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
Ωραιο θεμα ανοιξαμε!!!!!! Εγω λοιπον κατω απο 100% δεν περιμενω...Τα ξερω ολα! Συνδιαζω θεωρια και πραξη! Εμ shampoo εμ conditioner.. ;D ;D
Tα χω κανει ολα σαλατα και βαριεμαι απιστευτα να διαβασω...γυρω στη βαση περιμενω και ψαχνω για δουλεια..
Καλη συνεχεια σε ολους!

Αποσυνδεδεμένος eviges

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
μωρε δικιο εχεις Ritalamp!!!!!!!!!!!! πάμε για το 100%( ή του ύψους ή του βάθους θα μου πεις). συμφωνω απολυτα μαζι σου για το πως θα επρεπε να παμε απλα μια φιλη μου ολη τη μερα κυριολεκτικα διαβαζει και μου κανει κατι ερωτησεις που με κολλαει στον τοίχο. βασισμένη σε αυτή την καθημερινότητα απάντησα οτι θα εγραφα κατω απο τη βαση. κινουμενο βιβλιο είναι... μπορει π.χ να σου πει στη σελ 80 του Ματσαγγουρα στην πανω παραγραφο τι λεει. αλλα δεν πτοούμαστε. το κεφάλι ψηλα. ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Καλό μου τι με νοιάζει τι λέει στη σελίδα πάνω πάνω. Μπορείς να καταλάβεις τι θέλει από σένα η ερώτηση; Ξέρεις πώς αναπτύσσεται το παιδί; Από ποια στάδια διέρχεται και ποιες ερμηνείες και ποιες διδακτικές προσεγγίσεις έχουν προταθεί κατά καιρούς. όχι με λεπτομέρειες, σε γενικές γραμμές; Εκεί είναι το ζήτημα. Μην παπαγαλίζετε!!!!! Οι παπαγάλοι είναι αποδημητικά (λέμε τώρα) κι αν μπείτε ως παπαγάλοι στην τάξη (του χρόνου με το καλό) θα μαζέψετε τα μπογαλάκια σας για πιο ζεστά μέρη (το σπίτι σας). Δώστε αξία στο διαβασμά σας και στον εαυτό σας. :-X :-X
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Και 'γω κάτι τέτοια ακούω και φρικάρω λίγο. Αλλά απ' ότι διαβάζω και ακουω όλες λίγο πολύ στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Πού είναι όλες αυτές που θα 'ρθουν να μας πάρουν τις θέσεις; ::)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
διαβάστε και αφηστε τα ποσοστα και τα γκαλοπ! αντε ;D
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος steha

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω ότι δε ξέρω τίποτα και ότι θα γράψω κάτω από τη βάση  :(  Πραγματικά όμως βρε παιδιά υπάρχουν κάποια άτομα που τα έχουν παπαγαλίσει όλα. Ξέρω καποια τέτοια άτομα και όταν βλέπω πόσο καλά έχουν προετοιμαστεί για τον ασέπ λέω στον εαυτό μου "που πας ρε Καραμήτρο να δώσεις εσύ ασέπ;"  ??
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2008, 09:15:01 am από steha »

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω ότι δε ξέρω τίποτα και ότι θα γράψω κάτω από τη βάση  :(  Πραγματικά όμως βρε παιδιά υπάρχουν κάποια άτομα που τα έχουν παπαγαλίσει όλα. Ξέρω καποια τέτοια άτομα και όταν βλέπω πόσο καλά έχουν προετοιμαστεί για τον ασέπ λέω στον εαυτό μου "που πας ρε Καραμήτρο να δώσεις εσύ ασέπ;"  ??
Ποτέ δεν είναι αργά να διαβάσεις...δν σημαινει οτι επειδη καποιος εχει αποστηθισει πραγματα θα γραψει κριτική σκέψη και εφόδια αυτα που διαβασες τοσα χρονια για να παρεις πτυχιο με μια επαναληψουλα δν θα σαι πια καραμητρος αλλά καραμητραρος!! χιχιχιχιχι 8) ;D ;)

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
    Εγώ το διάβασμα που κάνω προσπαθώ να είναι συνδυαστικό, να σκέφτομαι πχ που το ξαναδιάβασα ή τι άλλο παρόμοιο έχω διαβάσει, τι παραπάνω πληροφορίες μου δίνει και καταναλώνω λίγο χρόνο στο να σκεφτώ αν αυτό που διαβάζω είναι όντως χρήσιμο, πώς εφαρμόζεται και αν σύμφωνα με τη δικιά μου ιδιοσυγκρασία θα το εφάρμοζα στην πράξη και πώς με βοηθάει να κατακτήσω το αντικείμενο μου, που με λύπη μου διαπιστώνω ότι στις αίθουσες του πανεπιστημίου δεν είχα τη δυνατότητα για μια ουσιαστικότερη επαφή..Αυτό που έχω καταλάβει λοιπόν, και πιστεύω να βοηθήσω και κανέναν άνθρωπο, είναι πως υπάρχουν λέξεις κλειδιά που κολλάνε παντού(αυτό άλλωστε το φωνάζουν όλοι όσοι έχουν ξαναδώσει ΑΣΕΠ, εγώ πρώτη φορά δίνω), δηλ. θέλεις να μιλήσεις για κοινωνία θα την αποκαλέσεις κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, θέλεις να μιλήσεις για τις δραστηριότητες και το πρόγραμμα θα τις αποκαλέσεις κατάλληλα διαμορφωμένες ή θα μιλήσεις για κατάληλα οργανωμένες διδακτικές πρακτικές και παρεμβάσεις, το περιβάλλον του σχολείου είναι πάντα φιλικό, αφαλές, πλούσιο σε ερεθίσματα κλπ.κλπ.κλπ.Πράγματα δηλαδή από το ΔΕΠΠΣ..Το παν πιστεύω είναι να κατανοείς αυτό που διαβάζεις και να μην είσαι κολλημένος στην ακριβή διατύπωση-παπαγαλία του βιβλίου, γιατί όταν παπαγαλίζεις σίγουρα κάποια στιγμή θα ξεχάσεις μια λέξη και θα χάσεις το μπούσουλα..Οπότε είναι προτιμότερο να έχεις επίγνωση ορισμένων χρήσιμων και εφαρμόσιμων πραγμάτων που θα είσαι σίγουρος ότι μπορείς να διαχειριστείς, παρά μιας ατέλειωτης βιβλιογραφίας..
    Στο σημείο αυτό θέλω να πω πως όπως όλοι και εγώ έχω το άγχος μου και είναι απόλυτα λογικό, καθώς οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, αλλά δεν πρέπει να τα παρατάμε, γιατί πολύ απλά αν δεν βάλουμε τα δυνατά μας φέτος(ασχέτου αποτελέσματος) σε 2 χρόνια θα ξαναδιαβάζουμε..Γι'αυτό ας οργανωθούμε και να προσπαθήσουμε να αποδώσουμε.. ;)
    Προφανώς οι πιο έμπειρες θα μπορέσουν να μας δώσουν τα φώτα τους και εμείς απο μεριάς μας θα προσπαθήσουμε να μην ακούμε τις φωνές των αγχωτικές των παπαγάλων...
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
    Εγώ το διάβασμα που κάνω προσπαθώ να είναι συνδυαστικό, να σκέφτομαι πχ που το ξαναδιάβασα ή τι άλλο παρόμοιο έχω διαβάσει, τι παραπάνω πληροφορίες μου δίνει και καταναλώνω λίγο χρόνο στο να σκεφτώ αν αυτό που διαβάζω είναι όντως χρήσιμο, πώς εφαρμόζεται και αν σύμφωνα με τη δικιά μου ιδιοσυγκρασία θα το εφάρμοζα στην πράξη και πώς με βοηθάει να κατακτήσω το αντικείμενο μου, που με λύπη μου διαπιστώνω ότι στις αίθουσες του πανεπιστημίου δεν είχα τη δυνατότητα για μια ουσιαστικότερη επαφή..Αυτό που έχω καταλάβει λοιπόν, και πιστεύω να βοηθήσω και κανέναν άνθρωπο, είναι πως υπάρχουν λέξεις κλειδιά που κολλάνε παντού(αυτό άλλωστε το φωνάζουν όλοι όσοι έχουν ξαναδώσει ΑΣΕΠ, εγώ πρώτη φορά δίνω), δηλ. θέλεις να μιλήσεις για κοινωνία θα την αποκαλέσεις κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, θέλεις να μιλήσεις για τις δραστηριότητες και το πρόγραμμα θα τις αποκαλέσεις κατάλληλα διαμορφωμένες ή θα μιλήσεις για κατάληλα οργανωμένες διδακτικές πρακτικές και παρεμβάσεις, το περιβάλλον του σχολείου είναι πάντα φιλικό, αφαλές, πλούσιο σε ερεθίσματα κλπ.κλπ.κλπ.Πράγματα δηλαδή από το ΔΕΠΠΣ..Το παν πιστεύω είναι να κατανοείς αυτό που διαβάζεις και να μην είσαι κολλημένος στην ακριβή διατύπωση-παπαγαλία του βιβλίου, γιατί όταν παπαγαλίζεις σίγουρα κάποια στιγμή θα ξεχάσεις μια λέξη και θα χάσεις το μπούσουλα..Οπότε είναι προτιμότερο να έχεις επίγνωση ορισμένων χρήσιμων και εφαρμόσιμων πραγμάτων που θα είσαι σίγουρος ότι μπορείς να διαχειριστείς, παρά μιας ατέλειωτης βιβλιογραφίας..
    Στο σημείο αυτό θέλω να πω πως όπως όλοι και εγώ έχω το άγχος μου και είναι απόλυτα λογικό, καθώς οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, αλλά δεν πρέπει να τα παρατάμε, γιατί πολύ απλά αν δεν βάλουμε τα δυνατά μας φέτος(ασχέτου αποτελέσματος) σε 2 χρόνια θα ξαναδιαβάζουμε..Γι'αυτό ας οργανωθούμε και να προσπαθήσουμε να αποδώσουμε.. ;)
    Προφανώς οι πιο έμπειρες θα μπορέσουν να μας δώσουν τα φώτα τους και εμείς απο μεριάς μας θα προσπαθήσουμε να μην ακούμε τις φωνές των αγχωτικές των παπαγάλων...

Σωστήηηηηηηηηηη!!!!!!! ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182605
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)