*

Αποστολέας Θέμα: Ας αρχισουμε δουλεια!-Πρόσκληση  (Αναγνώστηκε 1567 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Ας αρχισουμε δουλεια!-Πρόσκληση
« στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 11:32:19 am »
Αγαπητοί συνάδελφοι,
κάνοντας μια βόλτα ηλεκτρονικη στα φροντιστηρια προετοιμασιας ασεπ δε σας κρυβω οτι αγχωθηκα.Καλά η λιγότερο καλα καποιοι δουλευουν εντατικα και στοχευμενα ενω εγω προσπαθω μονη μου. Δε με πειραζει που επιλεγω τι θα διαβασω και το μελετω μονη μου αλλα εκει που νιωθω αδυναμη ειναι το γεγονος οτι δεν κανω πρακτικες ασκησεις στη μεθοδολογια .Ξερω οτι και να σχεδιασω πλανα μαθηματος δεν υπαρχει κανεις που να τα σχολιασει και να αξιολογησει οποτε δε μπαινω καν στον κοπο.Ειναι ομως σημαντικο κομματι ... Για φροντιστηριο ουτε λογος καθως ειμαι μακρια.Αν καποιοι ταυτιζονται μαυτα που γραφω και ειτε για λογους αποστασης ειτε οικονομικους μελετουν μονοι ισως θα ηθελαν να ανταποκριθουν στην προταση μου.Ακουστε λοιπον:
Φτιαχνουμε μια ομαδα εργασιας ΠΕ 06, γνωριζομαστε και επικοινωνουμε ηλεκτρονικα.Συζηταμε ιδιαιτερα το θεμα διδακτικη και σχεδιαζουμε πλανα μαθηματος ανα εβδομαδα που αποστελλουμε σε ολους τους αλλους για σχολιασμο. Ετσι καθε εβδομαδα εχουμε να κανουμε ενα πλανο μαθηματος ολοι με το ιδιο αρχικο θεμα- ερεθισμα και την υπολοιπη εβδομαδα διαβαζουμε και σχολιαζουμε τα πλανα των αλλων.Νομιζω οτι θα βοηθουσε πολυ α) στη βελτιωση μας μεσα απο πρακτικη και αναταλλαγη αποψεων και β) στη ψυχολογια μας ,καθως οταν μιλας με ατομα που βρισκονται στην ιδια κατασταση με σενα παντα νιωθεις καλυτερα.Στηριξη λοιπον και αλληλοβοηθεια ,αυτο εχω να προτεινω.  Αν δεν κανω λαθος σε προσωπικο μην μπορω να λαμβανω  τα email σας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ας αρχισουμε δουλεια!-Πρόσκληση
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:56:45 »

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 11:54:38 am »
καλη σκεψη ειναι ... εγω δεν εχω ασχολοθεό ως τωρα αλλα ετσι που το θετεις , θα επικοινωνησω αν βρω το χρονο για να κανω πλάνα μαθηματος...
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 25, 2008, 12:02:14 pm »
χαιρομαι .Ενα ακομα πλεονεκτημα που σκεφτομαι catwoman ειναι οτι κατι τετοιο θα με πιεζε να δουλεψω και να παραδωσω απαντηση σε συγκεκριμενα χρονικα πλαισια κατι που δεν προκειται να κανω μονη μου καθως η μερα μου ειναι γεματη.Think about it.

Αποσυνδεδεμένος Nassia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 26, 2008, 08:18:22 pm »
Γειά σας και από μένα!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum γιατί δυστυχώς δεν έχω χρόνο!Είμαι και εγώ μια από τους πολλούς επιτυχόντες και μη διοριστέα και προσπαθώ να μαζέψω τα ψίχουλα από την προυπηρεσία!Είμαι μητέρα μιας μικρής μπουμπούς που θέλει όλη την φροντίδα μου και τρέχω σε ολοήμερα(και δεν είμαι αγνώμων γι αυτό) και προσπαθώ να διαβάσω αλλά στην προσπάθεια μένω!Είναι πολύ καλή η ιδέα σου και πιστεύω ότι θα βοηθήσει άτομα που δεν πηγαίνουν φροντιστήριο και θα ήθελα και εγώ να συμμετάσχω για όσο καιρό μπορέσουμε μέχρι τις εξετάσεις!Πιστεύω ότι θα βοηθηθώ.
Σας ευχαριστώ πολύ,
Με εκτίμηση,
Νάσσια

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:56:45 »

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 27, 2008, 10:41:36 am »
γεια σου Νασια ,καλωσηρθες! Κανετε κλικ πανω στο nickname μου και αποστολη προσωπικου μην ,για να στειλετε το εμαιλ σας και να μιλησουμε εκτενεστερα.Καλό κουραγιο σε ολους!

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 29, 2008, 12:07:36 am »
καλή ιδέα, αλλά μου φαίνεται χρονοβόρο δλδ. δεν ξέρω αν θα έχω το χρόνο να καθήσω να σχεδιάσω το Lesson plan, να δω τι έχετε κάνει κ εσείς, να τα σχολιάσουμε κτπλ. ίσως το καλοκαίρι αν γινόταν θα ταν καλύτερα.. anyway καλή τύχη στην προσπάθειά σας!!
κ στον διαγωνισμό  φυσικά! :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182830
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 802
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144