0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις βελτιώσεις σε ομάδες, σχολείων του ίδιου πυσδε, μπορείς αν ανήκεις στην Α2 και θέλεις κενό στην Α1 να το πάρεις επειδή έχεις περισσότερα μόρια από κάποιον που ανήκει ήδη στην Α1 και το διεκδικεί;Απαντήστε μου υπεύθυνα σας παρακαλω
Για βελτίωση ναι μπορείς δε παίζουν ρόλο οι ομάδες.. θα το πάρει αυτός που έχει τα περισσότερα μόρια, για ρύθμιση οργανικής υπεραριθμίας παίζει ρόλο η ομάδα
Σαν νεοδιόριστος πήρα τη δεύτερη χρονιά απόσπαση εντός πυσπε. Αποδεικνύεται ότι δεν έκανα σωστή επιλογή. Μπορώ να πάρω βελτίωση θέσης σαν αποσπασμένος εντός πυσπε;
Καλησπέρα κ καλή χρονιά! Αν κάποιος που πηρε οργανική σε νέο σχολείο φέτος, ζητήσει απόσπαση με αίτηση του εντός Πυσδε σε άλλο σχολείο, θεωρείται ότι δεν εχει υπηρετήσει την οργανική του;
Καλημέρα!Υπηρετώ φέτος τη νέα μου οργανική στο ΠΥΣΠΕ που μετατέθηκα πέρυσι. Έχω κάνει αίτηση για βελτίωση θέσης στο ίδιο ΠΥΣΠΕ. Σε περίπτωση που αποδεχθώ βελτίωση θέσης, θεωρείται ότι πρέπει να ξανακάνω ένα έτος την νέα οργανική? Σκοπεύω να επιδιωξω απόσπαση για το έτος 2023-24 κ να αιτηθω κ μετάθεση τον ερχόμενο Νοέμβριο.