0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ταυτόχρονα, βάσει μοριων
Οι νεοδιόριστοι του '21 που πήραμε οργανική τον δεύτερο χρόνο αλλά υπηρετήσαμε με απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ σε άλλο σχολείο, μπορούμε να αιτηθούμε βελτίωση θέσης;
Όχι. Πρέπει να υπηρετήσετε την οργανική σας πρώτα. Αν σας είχε τοποθετήσει το ΠΥΣΔΕ χωρίς αίτησή σας, τότε μπορείτε να κάνετε αίτηση για βελτίωση.
Αυτό ήξερα κ 'γω αλλά πέρυσι το Νοέμβριο ήρθε έγγραφο στις ΔΠΕ που λέει ότι μπορούμε ( το οποίο έρχεται σε αντίθεση με αυτό που αφορούσε τους νεοδιοριστους της ειδικής αγωγής) οπότε έχω μπερδευτεί.
Αυτό ήξερα κ 'γω αλλά πέρυσι το Νοέμβριο ήρθε έγγραφο στις ΔΠΕ που λέει ότι μπορούμε ( το οποίο έρχεται σε αντίθεση με αυτό που αφορούσε τους νεοδιοριστους της ειδικής αγωγής) οπότε έχω μπερδευτεί.Σωστά... Και ο δεύτερος χρόνος είναι σαν να υπηρετείς την οργανική σου με απόσπαση εντός πυσπε / πυσδε
Αυτό που επιτρέπει η εγκύκλιος είναι να κάνεις αίτηση για μετάθεση, επειδή έχεις υπηρετήσει δύο χρόνια στην περιοχή μετάθεσης.Δεν επιτρέπει, όμως, να πάρεις βελτίωση χωρίς να έχεις υπηρετήσει το σχολείο στο οποίο είχες πάρει οργανική.
Παράθεση από: georgia06 στις Μαρτίου 21, 2023, 08:11:45 pm Αυτό ήξερα κ 'γω αλλά πέρυσι το Νοέμβριο ήρθε έγγραφο στις ΔΠΕ που λέει ότι μπορούμε ( το οποίο έρχεται σε αντίθεση με αυτό που αφορούσε τους νεοδιοριστους της ειδικής αγωγής) οπότε έχω μπερδευτεί.Σωστά... Και ο δεύτερος χρόνος είναι σαν να υπηρετείς την οργανική σου με απόσπαση εντός πυσπε / πυσδε Όταν λες σωστά συνάδελφε,εννοείς ότι γίνεται?
Η σύζυγός μου πάντως που πήρε οργανική φέτος και δούλεψε με απόσπαση εντός πυσδε έκανε κανονικά την αίτηση της για βελτίωση θέσης
Στις 15/11/21 ήρθε διευκρίνιση επί της εγκυκλίου των μεταθέσεων από το το τμήμα προσωπικού του Υπ. Παιδείας που λέει ότι μπορούμε. Υπάρχει όμως κάτι νεότερο από αυτό?