0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η συνάδελφος δεν εννοεί αλλαγή οργανικής, δηλαδή βελτίωση (που όντως δεν γίνεται στα μέσα της χρονιάς). Αφού λέει είναι τοποθετημένη σε λειτουργικό εννοεί προφανώς να τοποθετηθεί σε άλλο λειτουργικό, που μπορεί να γίνει (εξαρτάται αν θα εγκριθεί απο τη λογική του Πυσπε/Πυσδε, απο το "δόντι" που έχεις κτλ κτλ.). Φυσικά και να γίνει πριν φύγεις κάποιος πρέπει να έρθει για αντικαταστάτης σου.
Αιτήσεις για βελτίωση οργανικής εντός πυσδε γίνεται μαζί με τις αιτήσεις μετάθεσης δηλαδή το Νοέμβρη?Δεν υπάρχει άλλη ημερομηνία για βελτίωση θέσης?Δηλαδή έπρεπε να γινει η αίτηση τον Νοέμβρη και η δήλωση περιοχών τον Ιούνιο μαζί με όλους όσους ζητούν οριστική τοποθέτηση?
Αιτήσεις για βελτίωση οργανικής εντός πυσδε γίνεται μαζί με τις αιτήσεις μετάθεσης δηλαδή το Νοέμβρη? Δεν υπάρχει άλλη ημερομηνία για βελτίωση θέσης? Δηλαδή έπρεπε να γινει η αίτηση τον Νοέμβρη και η δήλωση περιοχών τον Ιούνιο μαζί με όλους όσους ζητούν οριστική τοποθέτηση?
Καλησπέρα σας. Νεοδιόριστη (τώρα θα αρχίσει ο δευτεροσ χρόνος) πε03 ειδικής αγωγής. Πήρα οργανική σε ΕΝΕΕΓΥΛ . Τον Οκτώβρη είναι οι αιτήσεις για βελτίωση οργανικής όπου θέλω να κάνω για το επόμενο σχολικό έτος. Το ερώτημα μου είναι το εξης. Στην δευτεροβάθμια μου ιδρύθηκαν 17 τμήματα ένταξης οπότε αντίστοιχα θα έχει τόσες κενές θέσεις για πε03. Ερώτηση νο1 : Αν κάνω βελτίωση οργανικής θα μου δώσουν τμήμαΈνταξης ή δεν θα με μετακινήσουν για να μην δημιουργηθεί κενό στο ΕΝΕΕΓΥΛ; (Σήμερα που έγιναν διορισμοί δεν πήραν κανέναν μαθηματικό ειδικής στην δευτεροβάθμια μου ) Ερώτηση νο2: εκτός από βελτίωση θέσης θέλω να κάνω απόσπαση εντός πυσδε για αυτήν την σχολική χρονιά σε αυτά τα τμήματα ένταξης. Η ερώτηση μου είναι η ίδια, θα μου την ικανοποιήσουν ή δεν θα με μετακινήσουν για να μην αφήσουν κενό στο ειδικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Ναι και γώ περίμενα να διορίσει τώρα 5 μαθηματικούς αλλά κανείς δεν δήλωσε . Εκεί λογικά θα μπορούσα να έχω ελπίδες για βελτίωση οργανικής. Τώρα όσον αφορά την απόσπαση εντός πυσδε αν πάρουν αναπληρωτές δεν θα μπορούσαν να μου την εγκρίνουν αφού θα μπορούν να πάνε στη θέση μου;
Γνωρίζουμε πότε θα ανοίξουν οι νέοι πίνακες γενικής παιδείας; Ακούγεται και αρχές του 2026. Αν κάποιος πιάσει δουλειά ως αναπληρωτής φέτος 2025-2026 ,θα μπορέσει να βάλει ως προϋπηρεσία έστω τους 5 μήνες ( Σεπτέμβριος - Γενάρης) να πάρει δηλαδή έστω 5 μόρια επιπλέον;;