*

Αποστολέας Θέμα: Ωρομίσθιοι σε δευτεροβάθμια ΠΕ19-20 για το έτος 2008-2009 (θέση,περιοχή)  (Αναγνώστηκε 5789 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος katerinasp

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
πωπωπω συναδελφικότητα.....όλοι με την καλή κουβέντα.....καχυποψία και κακό...αν είχα μέσον δεν θα ανέφερα τπτ εδώ...απλά είπα να το πω για να βοήθησω.....και προς αποφυγή παρεξηγήσεων θέση 250 αναφέρομαι στον ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ και όχι στον πίνακα ωρομισθίων για την περιφέρεια της Αττικής ή θέση μου εκεί εννοείται ότι δεν είναι 250....αυτά καλοπροαίρετοι ανθρωποι....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος FleXcan

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
πω πω πω.....η καλοπροαίρετη συνάδελφος μας που θίχτηκε(και καλά)....έχει τρομερή συναδελφικότητα η ίδια όπως μας λέει. Γι αυτό και απαντάει σαν εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης! Όπως έιδατε μας έλυσε πάλι ΟΛΕΣ της απορίες μας!!!
Μας είπε και που προσλήφθικε, μας είπε και τι θέση είναι στον πίνακα της περιφέρειας ωρομισίων που την προσλάβανε....ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ!!!
Έτσι κοπέλα μου.....ΚΡΥΨΟΥ!!! ΚΡΥΨΟΥ!!!......λες και πρώτη φορά βλέπουμε βύσματα!
(κατα τα άλλα παιδιά φταίει η συναδελφικότητά μας επειδή εμείς είμαστε ξεκάθαροι!!!)

εκπαιδευτικοί κουκουλοφόροι....
.......φαντάσου που φτάσαμε.....
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 15, 2008, 06:31:41 pm από FleXcan »

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
Με καλέσανε από Αν. Αττική για 11 ώρες και αποδέχτηκα. Είμαι περίπου στη 250 θέση ενιαίου πίνακα και στην 90 των ωρομισθίων Αττικής. Τελικά έχουν καλέσει άλλους στην Αττική; Υπάρχουν κενά;

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
Ομολογώ ότι τελικά έχουν καταφέρει αυτό που θέλουν, να μαλώνουμε μεταξύ μας.Δούλευα στο φάρμακο 3 χρόνια και εκεί οι συνάδελφοι κοιτούσαν να φάνε ο ένας τον άλλον.Λυπάμαι ειλικρινά που και στο χώρο των εκπαιδευτικών υπάρχει αυτή η τακτική

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος FleXcan

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Δεν μαλώνουμε με κανέναν φίλε μου! Απλά ορισμένοι άνθρωποι είναι προκλητικοί από μόνοι τους και δεν λένε να βάλουν μυαλό.....Όπως βλέπεις υπάρχουν και οι φυσιολογικοί άνθρωποι όπως η φίλη  elia που δεν κρύβεται τα είπε όλα σε 2 γραμμούλες!
Όποιος δεν θέλει όμως να ζυμώσει.....του φταίει η συναδελφικότητά μας μετά...
Τι να πει κανείς,,,?

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
elia αναφέρεσαι στο ΓΕΛ Ανοιξης?

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
elia αναφέρεσαι στο ΓΕΛ Ανοιξης?
Ναι (6 ώρες Άνοιξη κ' 5 ΓΕΛ Θρακομακεδόνων). Είσαι μία από τους πολλούς που αρνήθηκαν; Και εγώ αμφιβάλλω αν θα αντέξω να τρέχω εκεί...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 17, 2008, 10:50:23 pm από elia »

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
elia σε δυο σχολεια σε τρεχουνε?εμενα μου εδιναν 10 ωρες στο ΓΕΛ Ανοιξης...αλλα δεν βολευαν οι ωρες με τα ολοημερα...ασε που ειναι μακρια απο εκει που μενω...το αφησα μπας και κατσει κατι πιο κοντα...αν και εχω ξενερωσει δεν βλεπω φως με το κλαδο μας τελος παντων....Θρακομακεδονες ημουν περσι ουτε κρυο ουτε ζεστη...υπομονη και καλη αρχη σου ευχομαι.... :)

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
elia σε δυο σχολεια σε τρεχουνε?εμενα μου εδιναν 10 ωρες στο ΓΕΛ Ανοιξης...αλλα δεν βολευαν οι ωρες με τα ολοημερα...ασε που ειναι μακρια απο εκει που μενω...το αφησα μπας και κατσει κατι πιο κοντα...αν και εχω ξενερωσει δεν βλεπω φως με το κλαδο μας τελος παντων....Θρακομακεδονες ημουν περσι ουτε κρυο ουτε ζεστη...υπομονη και καλη αρχη σου ευχομαι.... :)
Σε ευχαριστώ πολύ αν και δεν το βλέπω. Οι διευθυντές είναι κσι οι δύο ανένδοτοι ως προς το πρόγραμμα και από ότι κατάλαβα από το να αλλάξουν το πρόγραμμα τους προτιμούν να αφήσουν το σχολείο ως έχει, χωρίς Πληροφορικό για το μάθημα επιλογής. Το 10ωρο του ΓΕΛ Άνοιξης το σπάσαν σε δύο κομμάτια (4+6) και κάποιος άλλος ωρομίσθιος συνάδερφος ανέλαβε το τετράωρο. Εγώ να και έκανα και στα δύο ανάληψη υπηρεσίας προβλέπω να με αναγκάσουν να παραιτηθώ για το πρόγραμμα. Απογοήτευση...

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
elia μην απογοητευεσαι ή τουλαχιστον προσπαθησε να κρατησεις το ενα σχολειο...με τα ολοημερα τα βολευεις? Τα περασα περσι αυτα και σε καταλαβαινω...εκτος οτι ετρεχα μεσα στη κινηση μεσα στη βαβουρα δεν ημουν και συνεπης στην ωρα μου γιατι δεν προλαβαινα να παω απο το ενα σχολειο στο αλλο...αργουσα κανα 5λεπτο...φετος για να παω θα πρεπει να ειναι κοντα με τα αλλα...το περσινο δεν το ξαναπερναω...γιατι τελικα μαλλον σαν ωρομισθιοι θα βγουμε σε συνταξη εμεις οι πληροφορικοι :-X γιατι να τρεχω σε 500 σχολεια αφου δεν προκειται να διοριστω (μιλαω για μενα ετσι..) εχω απογοητευτει..παντως αν μενεις ανατολικη Αττικη προσπαθησε να τα κρατησεις..

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
elia μην απογοητευεσαι ή τουλαχιστον προσπαθησε να κρατησεις το ενα σχολειο...με τα ολοημερα τα βολευεις? Τα περασα περσι αυτα και σε καταλαβαινω...εκτος οτι ετρεχα μεσα στη κινηση μεσα στη βαβουρα δεν ημουν και συνεπης στην ωρα μου γιατι δεν προλαβαινα να παω απο το ενα σχολειο στο αλλο...αργουσα κανα 5λεπτο...φετος για να παω θα πρεπει να ειναι κοντα με τα αλλα...το περσινο δεν το ξαναπερναω...γιατι τελικα μαλλον σαν ωρομισθιοι θα βγουμε σε συνταξη εμεις οι πληροφορικοι :-X γιατι να τρεχω σε 500 σχολεια αφου δεν προκειται να διοριστω (μιλαω για μενα ετσι..) εχω απογοητευτει..παντως αν μενεις ανατολικη Αττικη προσπαθησε να τα κρατησεις..
Καμία σχέση με Αν. Αττική, Ηλιούπολη μένω! Ωστόσο αν έφτιαχναν το πρόγραμμα θα πήγαινα και στην Άνοιξη ευχαρίστως (και πέρισυ στο Μενίδι δούλευα - από ότι κατάλαβα τα πιο πολλά κενα δευτεροβάθμιας εμφανίζονται στην Ανατολική Αττική). Αυτοί όμως και στα δύο σχολεία έχουν βάλει τα μαθήματα 6η κ' 7η ώρα και δεν το συζητούν καθόλου να τα αλλάξουν, οπότε δε συμβιβάζεται με τίποτα με τα ολοήμερα. Στους Θρακομακεδόνες μάλιστα ο διευθυντής μου το είπε ξεκάθαρα ότι προτιμά να μείνει το κενό από το να αλλάλει πρόγραμμα. Σκέφτομαι να παραπονεθώ στον προϊστάμενο! Εσένα katerinasp που σε καλέσανε; Τελικά υπάρχουν άλλα κενά στην Αττική;

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Φέτος στο ΓΕΛ Ανοιξης με έχουν καλέσει μέχρι στιγμής αλλά δεν πήγα...για 10 ώρες μου είπαν όμως δεν βόλευε με τιποτα... εξάλλου όπως έχουν τα πράγματα προσλήψεις δεν γίνονται, κάθε χρόνο μπαίνουν μπροστά μας αυτοί που έχουν ΑΣΠΑΙΤΕ έστω και με μια ώρα προυπηρεσίας ΑΡΑ  μήπως δεν αξίζει και πολύ το τρέξιμο...δεν ξέρω αλλά φέτος απογοητεύτηκα...

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
Τα ίδια σκέφτομαι και εγώ. Από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχουν άλλα κενά για την ώρα στην Αττική. Κάθε χρόνο χειροτερεύει η θέση μας, αντί να βελτιώνεται...

Αποσυνδεδεμένος thymiaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Κάποιος ωρομίσθιος από Δυτική Μακεδονία να μας δώσει τα φώτα του για την κατάσταση που επικράτησε αυτή τη σχολική χρονιά? Πόσους περίπου πήρανε, πόσες ώρες κτλ?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)