0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χμμμ...λοιπόνπιστευω πολυ σε περιβαλλοντικη μου χει κολλησει !εσυ τι λες?καλα πολλαπλης επιλογης δεν μπορω να εκφερω γνωμη ολα παιζουν!τα συμπεριλαμβανουν σχεδον ολα!!
Σίγουρα θα είναι πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα όσα θα λέει, αλλά στο διαγωνισμό δε νομίζω να ζητήσουν κάτι από εκεί γιατί άλλωστε τώρα όπως είπες σας το φέρανε, άρα λέω να μην το ψάξω και αυτό τώρα γιατί δεν αντέχω και άλλο επιπλέον υλικό :PΕυχαριστούμε πάντως για την ενημέρωση
Είμαι σε ολοήμερο και εγώ, και αυτό το πακετάκι με τα βιβλία για το ολοήμερο νηπιαγωγείο το είδα. Είναι όντως πολύ ωραίο, έχει κάποια θεωρητικά πράγματα που δεν είναι τίποτα καινούριο.Μιλάει για τις θεωρίες στις οποίες βασίζεται το ΔΕΠΠΣ κτλ.(πιαζέ, βυγκότσκι,μπρούνερ,πολλαπλή νοημοσύνη κτλ),πράγματα γνωστά δηλαδή,και σε καμία περίπτωση μην αγχώνεστε αν πέσει κάτι απο εκεί γιατί τα υπόλοιπα είναι δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν στο σχολείο και σχέδια εργασίας. Αυτό που θα μπορούσαμε να διαβάσουμε από αυτο το πακέτο είναι το κεφαλαιο για την μετάβαση των νηπίων στο δημοτικό σχολείο.Θεωρώ ότι είναι ΣΟΣ μιας και πέρσι και φέτος οι σχολ.σύμβουλοι μας το έχουν αναφέρει και σαν πολύ καλό πρόγραμμα για να εφαρμόσουμε στα σχολεία.