0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ τα λίγα πράγματα που διάβασα ήταν από υλικό του παιδαγωγικού ινστιτούτου "Θέματα εισαγωγικής επιμόρφωσης για νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς"(έχω βάλει το λινκ νομίζω σε άλλο θέμα), αυτό το αρχείο αποτελείται από 499 σελίδες και επέλεξα μερικά άρθρα και τα εκτύπωσα..Αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ευπρόσδεκτες
Είναι απαράδεκτο να μην αναφέρεται στις σημειώσεις η βιβλιογραφία που χρησιμοποιήθηκε. Για να γραφτεί ένα βιβλίο χρειάζεται πολύς κόπος και είναι ζήτημα επιστημονικής αξιοπρέπειας και ηθικής. Τα περί διαφήμισης τα ακούω βερεσέ. Άλλο να προτείνεις βιβλία και να τα παρουσιάζεις ως τον απόλυτο θησαυρό για να προσελκύσεις πελάτες και άλλο να αναφέρεις τις πηγές σου.
"Η θεωρία του Πιαζε και παιδαγωγικές εφαρμογές στην προσχολική εκπαίδευση" LAaleXXX
επειδη την πειθαρχια-προβληματα συμπεριφορας τα θεωρω σοσ θεμετα, μπορειτε να μου πειτε απο που διαβασατε για το θεμα και αν εχετε βρει κανενα ενδιαφερον αρθρο η βιβλιο!!! Ευχαριστω
Παράθεση από: nikilak στις Δεκεμβρίου 20, 2008, 01:07:44 pmεπειδη την πειθαρχια-προβληματα συμπεριφορας τα θεωρω σοσ θεμετα, μπορειτε να μου πειτε απο που διαβασατε για το θεμα και αν εχετε βρει κανενα ενδιαφερον αρθρο η βιβλιο!!! ΕυχαριστωΕγώ αυτό το θέμα το διάβασα απο τη Σχολική Τάξη του Ματσαγούρα και το βρήκα ικανοποιητικό.
souvlitsa, εσυ που εχεις διαβασει Ματσαγγουρα για Πειθαρχια δεν τον θεωρεις λιγο υπερβαλικα αναλυτικο? εχει αρχισει και με κουραζει....
Στον Τριλιανό στο βιβλίο Παρώθηση (δεν το έχω και δε θυμάμαι τον ακριβή τίτλο, αλλά είναι από τα κλασικά του Τριλιανού), νομίζω ότι έχει κάτι.
Παράθεση από: nikilak στις Δεκεμβρίου 20, 2008, 03:47:05 pmsouvlitsa, εσυ που εχεις διαβασει Ματσαγγουρα για Πειθαρχια δεν τον θεωρεις λιγο υπερβαλικα αναλυτικο? εχει αρχισει και με κουραζει.... Ε ναι το παρακάνει σε ορισμένα σημεία. Δεν ξέρω ποιο κομμάτι διαβάζεις αλλά αυτό ας πουμε με τις μη λεκτικές παρεμβάσεις (και πολλά άλλα) είναι υπερ αναλυτικό. Εγώ κράτησα ένα βασικό σκελετό απο το κάθε κεφάλαιο, κάποιους ορισμούς και 2-3 πράγματα για το καθένα. Το καλό, που είναι και κακό, νομίζω, είναι ότι έχει όλα τα θεωρητικά που αφορούν το θέμα.Συνέχισε την προσπάθεια[/quotκοιτα και γω αυτο λεω να κανω επιγραμματικα καποια που υπεραναλυει....Πιστευεις οτι μπορει στην αναπτυξη τετοια θεωρια που να ειναι τοσο γενικη? ενταξη καποια σημεια ναι για τις αμοιβες, τις ποινες και ποτε προτεινονται ναι , αλλα αυτος το παρακανει!!! δεν ξερω αν συμφωνεις....καλη συνεχεια και σε σενα