0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρω πληροφορίες για τη χρήση του portfolio στο νηπιαγωγείο και αν το θεωρείτε σημαντικό ως θέμα?
Παράθεση από: xrusaaa στις Ιανουαρίου 09, 2009, 07:49:34 pmΚαλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρω πληροφορίες για τη χρήση του portfolio στο νηπιαγωγείο και αν το θεωρείτε σημαντικό ως θέμα?Σημειώσεις για την αξιολόγηση και το portfolio υπάρχουν και στη σελίδα nip-olohmero.gr και πιο συγκεκριμένα στο http://www.nip-olohmero.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=43
Σήμερα που άρχισα να ψιλοδιαβάζω τον οδηγό, όταν διάβαζα το κεφάλαιο για τη διαμόρφωση του χώρου μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: έχει μπει θέμα για γωνιές και τον χώρο γενικότερα?
Γεια σε όλους, Μπορεί να μου πει κάποιος που θα βρω το καινουριο αναλυτικο προγραμμα για να το κατεβάσω???Λειπω για μεταπτυχιακά στην Αμερικη και θα ερθω να δώσω εξετάσεις. Όλα τα θέματα που έχουν προαναφερθεί είναι κι εδώ πολυ καυτά. Όπως: η μεταβαση απο το σπιτι στο νηπιαγωγείο και απο το νηπιαγωγείο στο δημοτικότο περιβαλλον της ταξης και οι διαφορετικες γωνιέςη ισοτητα των δυο φύλων αλλα πως δεν ενθαρρυνουμε τα στερεοτυπα γενικοτεραportfolios και αξιολογησηΔεν έχω όμως το καινούριο αναλυτικό πρόγραμμα Μου είπαν στο wedsite του παιδαγωγικού ινστ. Αλλα δεν μπορώ να το βρώ. Ας μου στείλει κάποιος το link ευχαριστώ