0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κορίτσια έχετε δίκιο, αλλά αυτό το κάνω εδω και 2 μέρες ξεκουράζομαι, και τώρα τα πιάνω και αγχώνομαι...και στον προηγούμενο ασεπ ειχα διαβάσει αλλά έπεσε εσδ και δεν την ειχα διαβάσει καθόλου, οπότε δεν μπόρεσα καθόλου να την γράψω. Τα γενικά τα ξέρω οκ αλλά αν πέσει κατι εξειδικευμένο...?
Παράθεση από: marstavia στις Ιανουαρίου 17, 2009, 06:30:16 pmΚορίτσια έχετε δίκιο, αλλά αυτό το κάνω εδω και 2 μέρες ξεκουράζομαι, και τώρα τα πιάνω και αγχώνομαι...και στον προηγούμενο ασεπ ειχα διαβάσει αλλά έπεσε εσδ και δεν την ειχα διαβάσει καθόλου, οπότε δεν μπόρεσα καθόλου να την γράψω. Τα γενικά τα ξέρω οκ αλλά αν πέσει κατι εξειδικευμένο...?Τι εννοείς? Δεν ξεκινάς να γραφεις τις δικές σου προτάσεις να συνεχίσουμε οι υπόλοιποι?
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι άλλο ένα άτομο που έχει κουραστεί από την όλη διαδικασία κ πιστεύει πως δεν ξέρει τίποτα, παρ'όλες τις φιλότιμες προσπάθειές μου για να οργανώσω τη σκέψη μου και τις..γνώσεις μου... Πάρ'όλα αυτά, θέματα που έχω ακούσει για sos αλλά δεν έχουν πέσει είναι κ ότι έχει να κάνει με επίλυση προβλημάτων και ομαδοσυνεργατική...Δεν ξέρω κατά πόσο αυτά θα μπορούσαν να αναπυχθούν μόνα τους, σαν ολοκληρωμένα θέματα, αλλά ας τα έχουμε υπόψη μας...ποτέ δεν ξέρεις Καλή επιτυχία!
Σύγκριση Αναλυτικού του 89 και το ΔΕΠΠΣ
Παράθεση από: sophia_pap στις Ιανουαρίου 17, 2009, 09:38:52 pmΣύγκριση Αναλυτικού του 89 και το ΔΕΠΠΣΣυνονόματη... ...αυτό το θέμα δεν είχε μπει το 2002 ή κάνω λάθος?