0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aν μπει σύγκριση παλιού-νέου αναλυτικού (γενικά) νομίζω πως εμείς που τελειώσαμε πρόσφατα τη σχολή θα έχουμε πρόβλημα Για να μιλήσω για τον εαυτό μου, δεν έχω ιδέα τι έλεγε το παλιό
Παράθεση από: gspiropoylos στις Δεκεμβρίου 13, 2008, 03:21:01 pmΜόλις είδα ότι το μέγεθος του αρχείου είναι περίπου 2Μ
Μόλις είδα ότι το μέγεθος του αρχείου είναι περίπου 2Μ
μήπως ξέρει καμία για το βιβλίο με τις δραστηριότητες για παιδιά με ειδικές ανάγκες που έστειλαν στα νηπιαγωγεία? Η ειδική αγωγή είναι θέμα sos φέτος σύμφωνα με φροντιστήρια και μπορεί να βάλουν κάτι που περιέχεται μέσα σε αυτό το βιβλίο
ωχ!!!κλάψε με μάνα κλάψε με....ο ματσαγγούρας είναι πορωμένος με τις θεωρίες και τα στημένα θέματα που δεν έχουν περιθώρια για ανάπτυξη κριτικής σκέψης...τουλάχιστον από όσο θυμάμαι από τη σχολή που τον είχα..
καλησπέρα σε όλο το φορουμ!!!!Πως σας φαίνεται για πιθανό θέμα τα ΜΜΕ και η σημασία τους στην προσχολική αγωγή?Ακουσα οτι στην επιτροπή θα συμμετέχει και ο Ματσαγγούρας. Δεν ξέρω όμως τίποτα περισσότερο και κατα πόσο ραδιο αρβύλα είναι. Αυτό που ξέρω ειναι οτι "θα γελάσει και ο κάθε ....πικραμένος" !!!!!!!!!
Παράθεση από: sophia_pap στις Ιανουαρίου 21, 2009, 09:58:54 pmκαλησπέρα σε όλο το φορουμ!!!!Πως σας φαίνεται για πιθανό θέμα τα ΜΜΕ και η σημασία τους στην προσχολική αγωγή?Ακουσα οτι στην επιτροπή θα συμμετέχει και ο Ματσαγγούρας. Δεν ξέρω όμως τίποτα περισσότερο και κατα πόσο ραδιο αρβύλα είναι. Αυτό που ξέρω ειναι οτι "θα γελάσει και ο κάθε ....πικραμένος" !!!!!!!!!Ποια ειναι αυτη η ΔΙΑ