*

Αποστολέας Θέμα: SOS Θέματα για ΑΣΕΠ - ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 63128 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος U2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: SOS Θέματα για ΑΣΕΠ - ΠΕ60
« Απάντηση #266 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 06:29:39 pm »
Ποιοι ειναι αυτοι που καθε φορα ξερουν sos κια πως εχουν προσβαση;;;;;; ειναι δυνατον; δεν μπορεσα ποτε να το καταλαβω αυτο. Ενταξει σ'ο,τι αφορα καινοτομες δρασεις η αλλα θεματα που απασχολουν τελευταια το χωρο της προσχολικης (πχ μεταβαση κ.α.), αλλα να μου μιλανε για sos δραστηριοτητες; πως βρε παιδια; λυστε μου την απορια σας παρακαλω......πως διαρρεουν; ???
Επισης, γιατι ειμαι πεπεισμενη οτι θα πεσουν θεματα που ουτε η νοσηροτερη μας φαντασια ειχε σκεφτει(οπως συνηθιζεται αλλωστε;βλεπε ΕΣΔ στον προηγουμενο διαγωνισμο...) :'(
"....Ακόμα νύχτα λέγεται ,εκτός αν εν λευκώ αισιοδοξείς........"
 Κική Δημουλά
"Επτά φορες κλείνεις τα μάτια...την όγδοη καταδικάζεις μονομιάς..."
 Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:02:30 »

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 06:35:24 pm »
Όσον αφορά τη δραστηριότητα μαγειρικής, απλά όπως και εμείς εδώ λέμε τι μπορεί να βάλουν έτσι και με αυτό, δεν έχει μπει κάτι παρόμοιο και ενδείκνυται για πολλαπλές χρήσεις...
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

Αποσυνδεδεμένος Fringer Pint

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 07:23:43 pm »
εεεχχμμ.....εχω την εντύπωση οτι η LAaleXXX απλά αναφερόταν σε μια πιθανή δραστηριότητα που λεγεται --κ καλα--οτι μπορεί να πέσει......εχω επίσης την εντύπωση----είμαι κ ζαλισμένη απο τη δουλειά κ δε βλέπω μπροστά μου :-\--οτι στο θεμα που γραφουμε τωρα ολες λεγεται SOS θεματα για ΑΣΕΠ
μίλησε κανείς για διαρροή θεμάτων κ δε πήρα χαμπάρι???
θα συμφωνήσω ομως με U2 στο οτι  θα μπουν θέματα που ουτε καν τα εχω ---μιλάω για μενα-- ψηλαφίσει, μυρίσει, αγγιξει...................  :(
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Αποσυνδεδεμένος RETA.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 10:41:42 am »
Μια και μιλάμε για απίθανα θέματα ρίξτε και μία ματιά και στα cyriculum-αναλυτικά προγράμματα.Χαρακτηριστικά τους, κλειστά ανοιχτά και το ΔεππΣ με ποιο από αυτά ταιριάζει και γιατί. :P
Το ξέρω ότι είναι περίεργο και βαρετό θέμα, αλλά είναι ένα κομμάτι από Κιτσαρά που δεν έχει πέσει.. ::)
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:02:30 »

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 10:53:37 am »

Επισης, γιατι ειμαι πεπεισμενη οτι θα πεσουν θεματα που ουτε η νοσηροτερη μας φαντασια ειχε σκεφτει(οπως συνηθιζεται αλλωστε;βλεπε ΕΣΔ στον προηγουμενο διαγωνισμο...) :'(

Γιατί είσαι αγχωμένο βρε! Γκαζώνει το μυαλό αυτές τις μέρες και τρέχει με χίλλια. Η ταπεινή μου γνώμη είναι να μην πάτε να μαντέψετε θέματα, αλλά να θωρακίσετε τη γνώση σας, αλλά και την ηρεμία σας. Δια της γνώσης και της λογικής σας όοοολα μπορείτε να τα προσεγγίσετε.

Πάντως Reta όντως είναι καλό θέμα αυτό ακριβώς επειδή το προηγούμενο Α.Π. ήταν τύπου curriculum και σχετικά κλειστό μάλιστα, αλλά και αυτό έχει αρκετά στοιχεία (π.χ. στόχοι) αν και πιο ανοιχτό.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 11:19:44 am »
Συμφωνω με τη Ρετα και Ριτα αλλα δεν καταλαβαινω τι μανια σας πιανει με τον Κιτσαρα
μπορει να πεσει το θεμα με τα αναλυτικα και να απαντησω απο αλλες σημειωσεις που εχω διαβασει και να μην ειναι Κιτσαρας τι θα με κοψουν για αυτο ?? ??? ???
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 11:22:28 am »
Το συγκεκριμένο θέμα δεν το έχει μόνο ο Κιτσαράς. Όλα τα βιβλία που αφορούν τη διδακτική μεθοδολογία της από το 1985 και μετά αναφέρονται στα curricula. Πάλι για το Χρυσαφίδη θα πω που νομίζω ότι το έχει στο βιωματική...
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 11:25:42 am »
Συμφωνω το εχουν πολλα βιβλια
αντε τωρα ο χρυσαφιδης παλι
σημασια εχει να γραψουμε αυτο που πρεπει αν θα ναι απο τον Χρυσαφιδη η απο τον Κιτσαρα δεν μετρα
και το λεω γιατι μπορει να βλεπουν τωρα κοριτσια που να μην προλαβαν να διαβασουν αυτους τους 2 να μην αγχωνονται τωρα τελευταια στιγμη
με ολο το σεβασμο σε ριτα και ρετα απλα μου τη σπαει η καραμελα
Χρυσαφιδης, Κιτσαρας, Ματσαγγουρας

Αποσυνδεδεμένος RETA.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 11:33:31 am »
Συμφωνω με τη Ρετα και Ριτα αλλα δεν καταλαβαινω τι μανια σας πιανει με τον Κιτσαρα
μπορει να πεσει το θεμα με τα αναλυτικα και να απαντησω απο αλλες σημειωσεις που εχω διαβασει και να μην ειναι Κιτσαρας τι θα με κοψουν για αυτο ?? ??? ???

Δεν πιάνει εμάς μανία, αυτούς τους έχει-είχε πιάσει με τον συγκεκριμένο κύριο..Το ανέφερα γιατί τα τελευταία χρόνια τον ξεσκονίζουν και αυτό δεν το είχαν βάλει.
 Και βέβαια μπορείτε να διαβάσετε και απο αλλού το εν λόγω θέμα, άλλωστε αυτό που θέλει ο ΑΣΕΠ έίναι κριτική σκέψη..
Καλή επιτυχία σε όλες-ους.. :)
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 11:34:59 am »
Ξέρεις πολύ καλά και το έχω πει με όλους τους πιθανούς τρόπους, ότι δεν είμαι υπέρ της παπαγαλίας. Όταν όμως υπάρχει κάτι αναλυμένο και κωδικοποιημένο από κάποιον είναι πιο εύκολο να θυμηθείς κάτι. Μπορώ επίσης να προτείνω και
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 11:37:55 am »
Καλα βρε μην βαρας ;D ;D ;D ;D ;D ;D (για Ριτα)

Ρετα thanks ;)

Αποσυνδεδεμένος U2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 02:26:43 pm »
Ξέρεις πολύ καλά και το έχω πει με όλους τους πιθανούς τρόπους, ότι δεν είμαι υπέρ της παπαγαλίας. Όταν όμως υπάρχει κάτι αναλυμένο και κωδικοποιημένο από κάποιον είναι πιο εύκολο να θυμηθείς κάτι. Μπορώ επίσης να προτείνω και
"....Ακόμα νύχτα λέγεται ,εκτός αν εν λευκώ αισιοδοξείς........"
 Κική Δημουλά
"Επτά φορες κλείνεις τα μάτια...την όγδοη καταδικάζεις μονομιάς..."
 Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 02:54:18 pm »
Κορίτσια, όλοι καλοί είναι...Διαβάζουμε βιβλία με κριτήριο επιλογής το στυλ γραφής που ταιριάζει στον καθένα.
Το παν για μένα είναι να ξέρεις τι διαβάζεις και από πού. Κυκλοφορούν βιβλία στο εμπόριο-βοηθήματα και καλά- που δεν έχουν καν τη βιβλιογραφία-πηγές από όπου έχουν πάρει το υλικό!!!! :P Αυτο για μένα είναι απαράδεκτο και εντελώς αναξιόπιστο! >:( Οι πανεπιστημιακοί μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες ορολογίας ή σε απόψεις που έχουν να κάνουν καθαρά με κριτική θεώρηση πραγμάτων, αλλά είναι φυσιολογικό. Τώρα το αν θα επιλέξεις τον ένα ή τον άλλο για να διαβάσεις δεν έχει σημασία (εκτός ίσως από την περίπτωση Κιτσαρά που τα τελευταία χρόνια μονοπώλησε τη θεματολογία του ΑΣΕΠ). Σημασία έχει ότι ξέρεις πως διαβάζεις έγκυρα και επιστημoνικά βιβλία που θα σε καλύψουν όπως και να 'χει... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 24, 2009, 03:03:09 pm από sophie »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 07:07:34 pm »
Καλησπέρα σε όλους,
Πιστεύω ότι τα βιβλία της Ντολιοπούλου είναι τα πιο περιεκτικά και τα πιο κατανοητά, το λέω μιας και έχω διαβάσει  τους υπόλοιπους, Κιτσαρά και Χρυσαφίδη. Θα ηθελα να ρωτήσω :
1.Που έχετε βρει το σημείο που αναφέρεστε στον Bruner (σώμα, αντικείμενο, σύμβολο) επειδή διάβασα Ζαχάρο για τα μαθηματικά και δεν βρήκα κάτι.
2.Αφού ακούγεται ότι ο Ματσαγγούρας είναι...hot...πώς σας φαίνεται ένα θέμα σύγκρισης διαθεματκότητας διεπιστημονικότητας?
Ευχαριστώ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144