0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζει κανείς πού υπηρετεί φέτος η νηπιαγωγός ΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ(ΧΧΧΧΧΧ);
Παράθεση από: vkarra στις Δεκεμβρίου 03, 2008, 04:37:35 pmΓνωρίζει κανείς πού υπηρετεί φέτος η νηπιαγωγός ΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧ (ΧΧΧΧΧ);Κι επειδή σου κάπνισε εσένα να την βρεις δημοσιεύεις το όνομα της στα καλά καθούμενα;;;;Τι άλλο θα δούμε θεε μου
Γνωρίζει κανείς πού υπηρετεί φέτος η νηπιαγωγός ΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧ (ΧΧΧΧΧ);
Μετά την Ηλιούπολη θα κλάψουν και τα Κάτω Πετράλωνα. Να χαίρεστε την φίλη σας!!!!
Παράθεση από: anneta στις Δεκεμβρίου 03, 2008, 08:41:02 pmΠαράθεση από: vkarra στις Δεκεμβρίου 03, 2008, 04:37:35 pmΓνωρίζει κανείς πού υπηρετεί φέτος η νηπιαγωγός XXXXXXXXXXX XXXX (XXXX);Κι επειδή σου κάπνισε εσένα να την βρεις δημοσιεύεις το όνομα της στα καλά καθούμενα;;;;Τι άλλο θα δούμε θεε μου καλα,ισως να ναι τραβηγμενο αλλα μη κανεις κ ετσι..
Παράθεση από: vkarra στις Δεκεμβρίου 03, 2008, 04:37:35 pmΓνωρίζει κανείς πού υπηρετεί φέτος η νηπιαγωγός XXXXXXXXXXX XXXX (XXXX);Κι επειδή σου κάπνισε εσένα να την βρεις δημοσιεύεις το όνομα της στα καλά καθούμενα;;;;Τι άλλο θα δούμε θεε μου
Γνωρίζει κανείς πού υπηρετεί φέτος η νηπιαγωγός XXXXXXXXXXX XXXX (XXXX);
Παράθεση από: vkarra στις Δεκεμβρίου 03, 2008, 04:37:35 pmΓνωρίζει κανείς πού υπηρετεί φέτος η νηπιαγωγός Χ***** (ΧΧΧΧΧΧ);Κι επειδή σου κάπνισε εσένα να την βρεις δημοσιεύεις το όνομα της στα καλά καθούμενα;;;;Τι άλλο θα δούμε θεε μου
Γνωρίζει κανείς πού υπηρετεί φέτος η νηπιαγωγός Χ***** (ΧΧΧΧΧΧ);
δε μας έφτανε η Νικολούλη, ήρθε και το Πακέτο κ καπάκι κ η αναζήτηση προσώπων στο διαδίκτυο...!!!δηλαδή ούτε να χαθεί κανείς σ αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί!!!
"Αμέρικαν μπαρ" γίναμε...