0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανείς δεν ξέρει την προσωπική ιστορία του καθένα εδώ μέσα, σε αυτό συμφωνώ. Τώρα δεν θα κάτσω να ψάξω αν τα λόγια του ενός ή του άλλου κρύβουν δόλο ή όχι αλλά νομίζω ότι δεν είναι και πολύ ωραίο ένας που μας λέει να μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι πάνω απ' όλα να λέει επίσης ότι εύχεται ο ένας να περάσει και ο άλλος όχι. Δηλαδή αυτό είναι πολύ δίκαιη συμπεριφορά ενώ τα σχόλια των άλλων άδικη. Τι να πω.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!
Παράθεση από: ariadni στις Δεκεμβρίου 07, 2008, 05:44:00 pmΚαι μενα μου φάνηκε περίεργο πώς όταν κάποιος συμμετέχει στο φόρουμ τόσο καιρό και έχει γράψει πάνω από 200 μηνύματα δεν ενδιαφέρθηκε να δει τα θέματα που αφορούν τα μαθήματα και την προτεινόμενη βιβλιογραφία και ρωτάει 15 μερές πριν τις εξετάσεις τι να διαβάσει...Τελοσπάντων ο συνάδελφος Μάρκος έχει βοηθήσει κι εμένα πάρα πολύ και δεν είναι μόνο Άνθρωπος αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία.... (το ίδιο ισχύει και για το εκπαιδευτικός).Δεν χρειάζεται να επιτίθεστε προσωπικά σε κανέναν... αυτό δεν σας τιμά καθόλου.ariadni δε σε καλυψε η απαντηση μου στο MARKO ή δεν την εχεις δει καν?Να την δεις σε παρακαλω.Αυτο που σου κανει εντυπωση ειναι οτι επειδη η δικη σου ασχολια με το forum περιστρεφεται μονο γυρω απο τον ασεπ πρεπει και με ολους τους υπολοιπους να συμβαινει το ιδιο?Το γεγονος οτι καποιοι μπορει να σκεφτονται διαφορετικα για δικους τους λογους δε λαμβανεται υποψη ουτε καν σε ενα απλο forum?Υπαρχουν πολλα αλλα θεματα που με ενδιαφερουν ουσαστικα.Απορω πραγματικα.Και κατι ακομη,ρε παιδια δεν εστειλα σε κανεναν pm να τον ρωτησω προσωπικα,οποτε οσοι δε θελετε απλα μην ασχολειστε!!Καντε μια αναγνωση του θεματος και πηγαινετε παρακατω και μη κατακρινετε οσους εχουν διαθεση να βοηθησουν.Και επισης ariadni που ακριβως γραφω "πειτε μου τι να διαβασω,γιατι σε 15 μερες δινω ασεπ και το ειχα ξεχασει"?Γιατι εγω νομιζα πως ειχα αναφερει πειτε μου καποια πραγματα επιγραμματικα για εχω μια ιδεα περι του θεματος,πληροφοριες ζητουσα στην ουσια.Τι να πω....
Και μενα μου φάνηκε περίεργο πώς όταν κάποιος συμμετέχει στο φόρουμ τόσο καιρό και έχει γράψει πάνω από 200 μηνύματα δεν ενδιαφέρθηκε να δει τα θέματα που αφορούν τα μαθήματα και την προτεινόμενη βιβλιογραφία και ρωτάει 15 μερές πριν τις εξετάσεις τι να διαβάσει...Τελοσπάντων ο συνάδελφος Μάρκος έχει βοηθήσει κι εμένα πάρα πολύ και δεν είναι μόνο Άνθρωπος αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία.... (το ίδιο ισχύει και για το εκπαιδευτικός).Δεν χρειάζεται να επιτίθεστε προσωπικά σε κανέναν... αυτό δεν σας τιμά καθόλου.
Προφανώς εσύ δεν διάβασες το δικό μου μήνυμα. Και ναι μου κάνει εντύπωση πώς είσαι τόσο καιρό στο φόρουμ και δεν μπορείς να περιηγηθείς στα αντίστοιχα θέματα που αφορούν την ύλη.Επίσης δεν μου αρέσει να με κρίνουν άνθρωποι που δε με γνωρίζουν καθόλου... Υπερασπίστηκα τον συνάδελφο μου, που και γνωρίζω και εκτιμώ γι αυτό τον λόγο απάντησα. "πειτε μου τι να διαβασω,γιατι σε 15 μερες δινω ασεπ και το ειχα ξεχασει" Πού έγραψα κάτι τέτοιο ;
Παράθεση από: MairyLiscious στις Δεκεμβρίου 07, 2008, 02:45:29 pmειλικρινά μακάρι να ξερα το ονοματεπωνυμο σου και του μάρκου και οταν θα εβγαιναν τα αποτελεσματα να τα ψαχνα και να βλεπα οτι είσαι διορισμενη και ο μαρκος αδιοριστος ...να δουμε τι θα λεγε τοτεδεν το λεω με δολο αλλα μην κρινεις τοσο πολυ ''ρε φιλε'' όπως λες και εσυ !ξερεις τι περναει καθε ανθρωπος στη ζωη του ?αν καποιος εχει καποιο προβλημα υγειας(δν αναφερομαι στην groog ) υποθετικα μιλω και αναρρωσει μετα απο χρονια και αποφασισει να κανει ενα τετοιο βημα ετσι θα τον βοηθησεις ?μην ξεχνας ''ρε φίλε'' εισαι εκπαιδευτικός μα πάνω απο όλα Ανθρωπος.....Δεν ξέρω αν το λες με δόλο αλλά είναι αρκετά ανώριμο!Είναι δυνατόν να φανεί λογικό το "μακάρι να περάσει ο τάδε και να μη περάσει ο δείνα...";;;Ειδικά από στόμα εκπαιδευτικού!Αν διαβάσεις τα λεγόμενα του Μάρκου αναλυτικά θα δείς οτι και βοήθησε και συγνώμη ζήτησε!Και πρέπει να σκεφτείς ότι δε μπορούμε να απαξιώνουμε την προσπάθεια μηνών συναδέλφων!
ειλικρινά μακάρι να ξερα το ονοματεπωνυμο σου και του μάρκου και οταν θα εβγαιναν τα αποτελεσματα να τα ψαχνα και να βλεπα οτι είσαι διορισμενη και ο μαρκος αδιοριστος ...να δουμε τι θα λεγε τοτεδεν το λεω με δολο αλλα μην κρινεις τοσο πολυ ''ρε φιλε'' όπως λες και εσυ !ξερεις τι περναει καθε ανθρωπος στη ζωη του ?αν καποιος εχει καποιο προβλημα υγειας(δν αναφερομαι στην groog ) υποθετικα μιλω και αναρρωσει μετα απο χρονια και αποφασισει να κανει ενα τετοιο βημα ετσι θα τον βοηθησεις ?μην ξεχνας ''ρε φίλε'' εισαι εκπαιδευτικός μα πάνω απο όλα Ανθρωπος.....
Ανώριμο ειναι αυτο ρε φιλε, πολλα ερωτηματα μαζεμενα εβαλες! βρηκες την ωρα να ρωτησεις.......ασε να δωσουμε και θα σου πουμε αναλυτικα με ησυχια. μη βιαζεστε να ξεκινησετε. ειδατε και μεις που τοτε βιαζομασταν τι εχουμε παθει τωρα.ολα ειναι καλα και ωραια στην ωρα τους.καταρχην καλο κουραγιο. ξεκινα απο τα κλασικα (εικονογραφημενα) δηλ. ιστορια νεοελληνικης λογοτεχνιας και παιδαγωγικα.μετα εδω ειμαστε να σας απαντησουμε σε ο,τι θελετε.τάδε έφη Μάρκοςσυναδελφος σαςδλδ να δωσει πρωτα και μετα θα πειτι ?τι θα πει μετα στη συναδελφο του που δινει οταν και εκεινοςαν δν θελει να βοηθησει καλυτερα να μην απαντησει αλλα να μην ειρωνευεται !
αν είχες λιγο παραπανω μυαλο θα καταλαβαινες οτι .............ανοιξτε τα μυαλα σας δεχτειτε πιο ανοιχτα οτι ακουτε ! ελεοςςςςςςςςς