0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
με αγχος τρελό κ χωρίς καμιά ελπίδα.. ουφ...κ αχ...ασχετο , βγήκε ο πινακας αποκλειομένων των ΠΕ02 νομίζω...
Πριν απο καποιες ημερες ειχα αγχωθει παρα πολυ, αλλα τωρα δεν ειμαι καθολου, γιατι συνειδητοποιησα οτι δεν θα εχω βγαλει ολη την υλη μεχρι τον Γεναρη οποτε ειναι καθαρα θεμα τυχης. Αν πεσει θεμα που εχω προλαβει να διαβασω ισως γραψω καλα, δεν πεσει θεμα που δεν εχω διαβασει, δεν πειραζει....Την επομενη φορα.... θα ξεκινησω νωριτερα διαβασμα.Το μονο προβλημα που εγω ειναι οτι οταν βγαινω εξω ολοι μου λενε ...πόσο κουρασμενη φαινομαι! ματια κοκκινα μεσα και κατω μια μαυρίλα!!! Αντε να περασει ο καιρος να τελειωνουμε...και οτι γινει εγινε!
Περιπου τελη Αυγουστο αρχες Σεπτεμβρη.
και κανε μια μασκα προσωπου κανε ενα χαλαρωτικο μπανακι κοιμησου λιγο παραπανω πιες και μπολικο νερακι και θα εισαι μια κουκλα!
Νομιζω οτι χρειαζεται περισσοτερος χρονος μεχρι να φτασεις στο σημειο να πεις οτι εχω καλυψει ολη την υλη και την εχω καλυψει και καλα... Φροντιστηριο παω και απο εκει διαβαζω, θεωρω οτι ειναι πολυ καλες οι σημειωσεις αλλα παρα πολλες, οποτε για να τις βγαλω χρειαζεται πιο πολυ χρονος. Εσυ πιστευεις θα προλαβεις;Δεν ξερω βρε Λενακι τι να πω και γω απο φροντιστηριο εχω παρει σημειωσεις τις οποιες τελειωνω, λεω να διαβασω και λιγο Κιτσαρα και επαναλήψεις.. Με εχει αγχωσει λιγο η οργανωση δραστηριότητας!!! τι να πω σε ποιο σημειο μπορουμε να πουμε φτανει ειμαστε οκ......