*

Αποστολέας Θέμα: Ανεβασμένο ηθικό ???  (Αναγνώστηκε 10657 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ανεβασμένο ηθικό ???
« Απάντηση #42 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 12:52:25 pm »
Κορίτσια, μην απογοητεύεστε τόσο πολύ. Δεν είναι τόσο λίγες οι πιθανότητες να πάμε αναπληρώτριες. Αυτές που δεν έχουν καθόλου μόρια από προηγούμενο ΑΣΕΠ πρέπει να γράψουν περίπου 75%. Δεν είναι ακατόρθωτο. Το 30% αυτών που δήλωσαν συμμετοχή στον ΑΣΕΠ του χρόνου θα δουλεύουν, είτε ως μόνιμες είτε ως αναπληρώτριες. Γι' αυτό αισιοδοξία!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:19:24 »

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 12:53:32 pm »
Θέλω να μαθω την ημερομηνια διεξαγωγής του διαγωνισμού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ζηταω πολλα?μαλλον

έχω "λαλήσει"................ όταν με το καλο δώσουμε.......κικιρικου θα γραψω πανω στο γραπτο με μεγαλα, ευαναγνωστα γραμματα.....για να μην εχουν αμφιβολία για αυτό που εγραψα
Σε φροντιστήριο της Θεσσαλονικης τους λενε πως μπορει να μη γινει φέτος ο ΑΣΕΠ.οταν μου το μετέφερε αυτό η φίλη μου ήθελα να ουρλιαξω, να γελασω και να κλαψω ταυτόχρονα!!!!!

έχω αφιερώσει κοπο, χρονο, χρήμα για να προετοιμαστώ κατάλληλα γι αυτόν τον διαγωνισμο....και βλέπω "συναδέλφους" τους οποίους ο Ασεπ(ήμουν υποψήφια και στον προηγούμενο) κρινει ως αξιοτερους εμού και έχουν μία ωραιότατη θέση ως ανπληρωτές με τους οποίους συζητάω για το προγραμμα και μου λενε πως δεν κανουν τιποτα{προς θεου δεν μιλαω για το σύνολο, αλλα για 4 συγκεκριμένα παραδειγματα που γνωριζω προσωπικα} και ρωτώ με ποιούς συναγωνιζόμαστε???????????
αν η πραγματικότητα αποδείκνυε πως ο διοριστέος ή ο αναπλήρωτής ειναι πολύ καλοί στο αντικείμενο και τη διδασκαλία τους δεν θα είχα κανένα προβλήμα........όταν όμως βλέπεις συνομίλικους ανθρώπους -στα 25 τους- να σου λένε κάθομαι, και να χρησιμοποιούν εκφράσεις τύπου "α ρε αθάνατο δημόσιο" και το δημοσιο να τους "επιλέγει" μέσω ένος διαγωνισμου, καταρχας προβληματίζεσαι και μετα τσαντίζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για το παραλήρημα το οποίο διαβάζετε(τυχόν ασυνταξίες και ορθογραφικά)αλλά σκεφτείτε να το ακούγατε κιόλας :P (αν δεν τα έλεγα καπου θα έσκαγα)
δεν νομίζω πως χρειαζεται να απαντησω για τα κουραγια......................καταλάβατε!
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 01:39:40 pm »
κι εγω εχω λαλησει και ειμαι σιγουρη ολες μας αλλα πρεπει  να μαστε δυνατες και να κανουμε αυτο που πρεπει να το παλεψουμε δυνατα ;)
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 01:42:35 pm »
Σε φροντιστήριο της Θεσσαλονικης τους λενε πως μπορει να μη γινει φέτος ο ΑΣΕΠ.
Αυτή τη φήμη την άκουσα κι από φροντιστήριο της Αθήνας...Θεωρώ ότι είναι αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο! Κι από που θα διορίσουν κόσμο ρε παιδιά φέτος? Από τον ενιαίο? Θα πέσουν να τους φάνε ζωντανούς έτσι και γίνει κάτι τέτοιο! ;D

Όσο για τα άλλα που αναφέρεις...δημοσιουπαλληλική νοοτροπία έχουν πολλοί και "από μέσα" (πληρώνομαι και κάθομαι) και "απ' έξω" (να μπω για να πληρώνομαι και να κάθομαι). Η προσωπική ευθύνη που κουβαλάει ο καθένας είναι το θέμα. Μην επηρεάζεσαι από τέτοια. Εγώ από την στιγμή που μπήκα ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει (από συναδέλφους και μη... ::)) το γνωστό "καλά, χαζή είσαι και σκοτώνεσαι? στο δημόσιο είσαι!..."
Αν εσύ θέλεις να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, απλά θα κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Καταλαβαίνω ότι νιώθεις αδικία για όλο αυτό αλλά σκέψου ότι δεν είναι η πλειοψηφία αυτή. Υπάρχουν εξαίρετοι συνάδελφοι στο χώρο. Όσο για τους άλλους, την "πληρώνουν" αλλιώς την ανευθυνότητά τους και σε καθημερινή βάση. Γιατί δεν υπάρχει χειρότερο από το να αντικρίζεις καθημερινά το απαξιωτικό βλέμμα των γονιών, που σου λέει ξεκάθαρα "σε θεωρώ άχρηστη", αλλά και την σκληρή αδιαφορία των μικρών μαθητών σου... ;)
Συνέχισε την προσπάθεια λοιπόν και με ηθικό ανεβασμένο! :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2009, 02:08:36 pm από sophie »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:19:24 »

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 01:57:50 pm »
Αχ, τώρα συνειδητοποιώ τι με έκανε να στείλω αυτό το μήνυμα!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Σε ευχαριστούμε sophie που όντας πιο ήρεμη μας επαναφέρεις! τι να πω? απλώς είναι κάποιες στιγμές που η εκρηξη πλησιαζει και δεν ελέγχεται!!!!!!
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 03:10:36 pm »
Και 'γω πιστεύω πως η πλειοψηφία αυτών που μπαίνουν είναι συνειδητοποιημένες και καλά καταρτησμένες. Και λόγω των σπουδών τους και λόγω του διαβάσματος που κάνουν για τον ΑΣΕΠ. Όσον αφορά τους γονείς δεν πιστεύω, πως αν δεν ξέρουν από σύγχρονη παιδαγωγική μπορούν να ξεχωρίσουν μια καλή νηπιαγωγό από κάποια που δεν είναι. Μπορεί να είναι πολύ καλή και ευγενική κοπέλα, αλλά να μην είναι καλή εκπαιδευτικός σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα. Αυτοί οι γονείς μπορεί να βλέπουν π.χ. τις χειροτεχνίες που κάνουν τα παιδιά τους (μπορεί να είναι τυποποιημένες και όλες ίδιες πάντα) και να πιστεύουν ότι η νηπιαγωγός τους είναι πολύ καλή και ασχολείται πολύ με τα παιδιά. Δεν παύει όμως αυτό να σημαίνει πως δεν κάνει τη δουλειά της όπως θα έπρεπε.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2009, 03:17:02 pm από Demetroula »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 07, 2009, 06:49:43 pm »
Συμφωνώ μαζί σου Δήμητρα αλλά δεν εννούσα ακριβώς αυτό. Ήθελα να πω ότι μία νηπιαγωγός που κάθεται (έχοντας προφανώς χύμα τα παιδιά όλη μέρα να παίζουν και να ζωγραφίζουν) αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί. Δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν γονιό όσο άσχετος κι αν είναι. Ξέρουμε άλλωστε πολύ καλά ότι η πρόοδος ενός παιδιού σε τόσο μικρή ηλικία είναι πολύ εύκολα αναγνωρίσιμη. Αν εγώ ως μάνα ρωτάω καθημερινά το παιδί μου τι έκανε στο σχολείο και μου λέει συνέχεια το θεϊκό και αφοπλιστικό "τίποτα" και, επιπλέον, όπως το έστειλα το παιδί στις αρχές του χρόνου παραμένει το ίδιο μετά από 3-4 μήνες...ε...κάτι θα καταλάβω για τις ικανότητες ή την ευσυνειδησία της δασκάλας του.
Γι' αυτό και είπα όσα είπα. Το αραλίκι και η διάθεση λούφας που έχουν μερικοί συνδέσει με το δημόσιο δεν είναι ο κανόνας και δεν πρέπει να σας πτοεί... ;)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 08, 2009, 12:46:39 am »
Συμφωνώ με όσα αναφέρατε πιο πάνω...Ελπίζω αν ποτέ και εγώ μπω με το καλό σε τάξη μα αποτελέσω μια δημιουργική και υπεύθυνη νηπιαγωγό...
Για να επανέλθω στο θέμα, το ηθικό μου δεν πέφτει με τίποτα, άσχετα που έχω σταματήσει διάβασμα εδώ και 2 εβδομάδες(από αύριο αρχίζω προσπάθειες επανένταξης σε πρόγραμμα!! ;D), δεν είναι ότι πιστεύω πως θα πετύχω σίγουρα, απλά δεν αγχώνομαι και προσπαθώ να καλύπτω δικά μου κενά και κάθε φορά από όόόλα όσα έχω σε στοίβα προς διάβασμα επιλέγω αυτό που εκείνη τη στιγμή μου τραβάει το ενδιαφέρον, το διάβασμα από αγγαρεία ή γιατί πρέπει να διαβάζω τόσες ώρες την ημέρα με βρίσκει αντίθετη και γι'αυτό όλες αυτές τις μέρες που δεν μου έκανε κέφι δεν διάβαζα, αλλά και δεν αισθανόμουν τύψεις. Ξέρω θα πιεστώ τις επόμενες εβδομάδες αλλά και το διάλειμμα άξιζε τον κόπο!!
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!!ΑΑΑ!!Και ηθικό ανεβασμένο!!Χωρίς ερωτηματικά!! :-* :-*
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

marigoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 10:40:40 pm »
Πως πάει το διάβασμα κορίτσια?
Εγώ σήμερα αγχώθηκα πάρα πολύ γιατί έχασα πολύτιμο χρόνο με την δουλεία μου και έχω μείνει πολύ πίσω. Θα αρχίσω πάλι με τον οδηγό από την αρχή και ότι προλάβω... και σε δύο χρόνια εδώ είμαστε πάλι ;D  ;D ;D ;D ;D

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 03:35:51 pm »
Παιδιά, δε θα γράψω τίποτα!!!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 03:42:58 pm »
demetroula οχι ηττοπαθεια μια χαρα θα τα πας ;)
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 05:43:35 pm »
Αποκλείεται!!!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 06:20:02 pm »
Εγώ αγχώθηκα λίγο, αλλά πιστεύω είμαι καλύτερα από την προηγούμενη φορά.
Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα, να δώσουμε να τελειώνουμε!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιανουαρίου 15, 2009, 06:02:13 pm »
Το ηθικό μου είναι σα να μην πρόκειται να γράψω σε 2 εβδομάδες :o  :o το λέω συνέχεια μήπως και το εμπεδώσω και στρωθώ, γιατί είμαι σε ρυθμούς πολύ μακρυά από ΑΣΕΠ... Αφού σκέφτομαι πόσο συγκεντρωμένα διάβαζα πριν τις γιορτές και πως είχα αρχίσει να αισιοδοξώ για τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό και τσατίζομαι που τώρα δεν αποδίδω όσο θα ήθελα!!! Αλλά θα επιμείνω πού θα μου πάει θα αποδώσω...

Καλό υπόλοιπο σε όλους μας, κουράγιο λίγες μέρες έμειναν!!!
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182662
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144