0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: selas στις Δεκέμβριος 11, 2008, 01:19:48 μμΔεν ήταν ακριβώς ο εγωκεντρισμός να πάρει η ευχή, αλλιώς το λένε και δεν το θυμάμαι. Σπάω το κεφάλι μου, αν το θυμηθώ θα σας πω. Γινόταν μία αναφορά για το θέμα στα εισαγωγικά του "νοητικού τομέα" στο παλιό βιβλίο δραστηριοτήτων. Έλεγε λοιπόν ότι η σκέψη στηρίζεται σε "προέννοιες" (δηλαδή επικεντρώνεται στο σύνολο, χωρίς να μπορεί να συσχετίσει επιμέρους στοιχεία)Η ανικανότητα της παιδικής σκέψης για δημιουργία "λογικών κατηγοριών" (δεν μπορούν εύκολα να καταλάβουν ότι τα αντικείμενα ανήκουν σε κατηγορίες και δεν έχουν οργανώσει ομάδες αντικειμένων που διαφέρουν μεταξύ τους) είναι εμφανής στις λύσεις που δίνουν σε προβλήματα ταξινόμησης.Δεν υπάρχει ακόμα ορθολογική αλλά απλή διαίσθηση στην οποία κυριαρχεί η αντιληπτική λειτουργία.
Δεν ήταν ακριβώς ο εγωκεντρισμός να πάρει η ευχή, αλλιώς το λένε και δεν το θυμάμαι. Σπάω το κεφάλι μου, αν το θυμηθώ θα σας πω.
Έχω σημειώσεις της Γιαννικοπούλου για δραστηριότητες φωνολογικής επίγνωσης. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του τις στείλω(το βραδάκι).
Λοιπόν, όχι , δεν τελείωσα Ρόδο, αλλά Θεσσαλονίκη. Επίσης, επειδή η κοπέλα που μου έστειλε τις σημειώσεις έκανε παρανόηση και βιάστηκα κι εγώ πριν τις δω, να κάνω μια διευκρίνηση, καθώς μόλις τις είδα..............δεν έχουν ασκήσεις, αναφέρονται στον αναδυόμενο γραμματισμό. Εν΄πάση περιπτώσει, εγώ θα σας τις στείλω κι εσείς τις αξιολογείτε.
Παράθεση από: grooog στις Δεκέμβριος 06, 2008, 05:05:32 μμΔε ξερω εαν γραφω στο σωστο θεμα αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε γνωμες για το πως αντιλαμβανεστε τη διαφορετικοτητα και πως την ετεροτητα?ποιες οι διαφορες μεταξυ των 2 εννοιων?για μενα τιποτα?
Δε ξερω εαν γραφω στο σωστο θεμα αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε γνωμες για το πως αντιλαμβανεστε τη διαφορετικοτητα και πως την ετεροτητα?ποιες οι διαφορες μεταξυ των 2 εννοιων?
στο βιβλιο αυτο που μακαρι να ξερα τινος ειναι λεει και πεξα και κεφαλαια για να συνηθιζουν
Μόλις έσωσες μια τρελή από την απομουρλαμάρα... Αχ, αυτος ο παλιός οδηγός! Ευαγγέλιο ήταν. Τι θέλανε και τον καταργήσανε τελείως..