*

Αποστολέας Θέμα: Πορεία αίτησης μετάθεσης  (Αναγνώστηκε 2848 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Πορεία αίτησης μετάθεσης
« στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 01:43:31 pm »
Συνάδελφοι έχω μία απορία:τώρα είναι η περίοδος που καταχωρούν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις μας έτσι δεν είναι??οπως έχω αναφέρει και σε άλλα μηνύματα βρίσκομαι στην πραγματικά δυσάρεστη θέση να είμαι αποσπασμένη με ευθύνη της υπηρεσίας σε νησί που δεν ήθελα(ούτε δήλωσα ποτέ ως προτίμηση)αλλά όλες τις υποθέσεις μου να διαχειρίζονται στο γραφείο νησιού που είναι το φεκ διορισμού μου(οι υπάλληλοι είναι όλοι νεοδιόριστοι και τελείως άσχετοι,εκτός από μία η οποία όμως είναι η προσωποποίηση των νεύρων και της αγένειας)...θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου πει:τώρα είναι η περίοδος που καταχωρούν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις μας έτσι δεν είναι?εμένα πώς θα μου σταλεί το αντίγραφο για να το ελέγξω??Με φαξ στο σχολείο που βρίσκομαι?πρέπει να το ζητήσω εγώ ή είναι κάτι που θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς?Και κάτι άλλο:μου είπαν ότι δεν τους έχει πάει ακόμα ο ΑΜ μου(ανήκω στους επιλαχόντες).Τότε πώς θα περαστεί η αίτησή μου αν το σύστημε δε με αναγνωρίζει ως εκπαιδευτικό????Εχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να κάνω??ευχαριστώ :-\
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Πορεία αίτησης μετάθεσης
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:45:52 »

Αποσυνδεδεμένος psipsinel

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ70, όταν παίρνω φόρα...φόρα κατηφόρα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 08:40:16 pm »
Το φαξ που λες με τα μόριά σου είναι υποχρεωμένοι να στο στείλουν. Αλλά μην το αφήσεις έτσι...γιατί αυτοί μπορεί να το αμελήσουν. Όταν κατέθεσες την αίτηση δε σου έστειλαν να υπογράψεις τίποτα;;;

Αποσυνδεδεμένος pap_eri

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 08, 2008, 03:01:16 pm »
Δουλεύω σε γραφείο Δευτεροβάθμιας οπότε μπορώ σίγουρα να σου πω πως η ηλεκτρονική καταχώρηση δεν έχει αρχίσει ακόμα. Περιμένουμε από μέρα σε μέρα να μας στείλει το υπουργείο τη εφαρμογή. Η εκτύπωση πρέπει να σου σταλεί για να υπογράψεις... τώρα πώς θα στη στείλουν πρέπει να τους ρωτήσεις. Εμείς θα τα στείλουμε με fax σε όσους έχουν ή με αλληλογραφία.

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 08, 2008, 06:08:13 pm »
Το φαξ που λες με τα μόριά σου είναι υποχρεωμένοι να στο στείλουν. Αλλά μην το αφήσεις έτσι...γιατί αυτοί μπορεί να το αμελήσουν. Όταν κατέθεσες την αίτηση δε σου έστειλαν να υπογράψεις τίποτα;;;
Οχι,τίποτα.
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:45:52 »

Αποσυνδεδεμένος psipsinel

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70, όταν παίρνω φόρα...φόρα κατηφόρα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 08, 2008, 08:22:42 pm »
Εμένα με έβαλαν να υπογράψω ένα χαρτί ότι συμφωνώ με τα μόρια που μου έβγαλαν.

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 08, 2008, 10:27:27 pm »
Και κάτι άλλο:μου είπαν ότι δεν τους έχει πάει ακόμα ο ΑΜ μου(ανήκω στους επιλαχόντες).Τότε πώς θα περαστεί η αίτησή μου αν το σύστημε δε με αναγνωρίζει ως εκπαιδευτικό????Εχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να κάνω??ευχαριστώ :-\

Καλά, πώς σε περάσανε στο survey αν δεν εχεις Α.Μ.??? Μπείτε από τη σχολική σου μονάδα στο survey, πες το Διευθυντή σου  και δες το ΑΜ σου από εκεί. Καλά, ένας δεν βρέθηκε να σε βοηθήσει στο Γραφείο σου? Αν δεν εχεις περαστει στο survey (που δεν υπάρχει περίπτωση, έχει φτάσει Δεκέμβρης) κάνεις μια αίτηση από το σύστημα να σε καταχωρήσουν και σου το βγάζει το σύστημα σε μερικές μέρες.

Τα ΑΜ τουλάχιστον στη ΠΡωτοβάθμια έχουν βγει. Ήσουν μήπως με τους συμπληρωματικούς? Από το Υπουργείο πάντως μας είχαν πει όταν είχα πάρει τηλέφωνο να τα πάρουμε προσωρινά από το survey γιατί θα αργούσαν να στείλουν. Αλλά τη δουλειά σου μια χαρά τη κάνεις γνωρίζοντας τον αριθμό ακόμα και από το survey.

(μεταξύ μας, θα μπορούν να σε καταχωρούν στο συστημα μεταθέσεων κατα πάσα πιθανότητα και με το ΑΦΜ σου, όπως στο survey..μην ανησυχείς.).

Κατά τα άλλα, ακόμα τίποτα για κωδικούς και οδηγίες στα Γραφεία. Μόνο τις αιτήσεις για την εκχώρηση κωδικών και δικαιωμάτων χρηστών κάναμε την Παρασκευή και...περιμένουμε. (και σκέφτομαι τώρα εγώ, αυτή τη καθυστέρηση την είχαν υπολογίσει όταν έβγαλαν προγραμματισμό που ανέφερε αποτελέσματα μεταθέσεων αρχές Μάρτη..?)
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος Nikandros

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 09, 2008, 10:47:25 am »
Ούτε και στη δική μου διεύθυνση άρχισε η ηλεκτρονική υποβολή κι επίσης δεν έστειλαν ακόμα τίποτε να υπογράψουμε. Επειδή είμαι τοποθετημένος μακριά από την έδρα του νομού όμως, πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν - με πολλή ευγένεια και διάθεση για εξυπηρέτηση να πω - και ότι έφτασε η αίτησή μου και ότι ελέγχθηκε και πόσα μόρια έχω και τι αριθμό πρωτοκόλλου μου έδωσαν. Κάνετε το ίδιο όσοι έχετε αμφιβολίες, είναι ίσως το καλύτερο που μπορούμε να έχουμε κάτω από τις συνθήκες.

Αποσυνδεδεμένος Daidalos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02 Επιστήμη ποιητική ευδαιμονίας
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 09, 2008, 06:05:49 pm »
Εγώ τηλεφώνησα χτες σε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας, στο υπεύθυνο για τις αιτήσεις και μου είπε πως θα σταλούν για υπογραφή από τους εκπαιδευτικούς εντός 10 ημερών, δηλαδή προς το τέλος της άλλης εβδομάδας, χωρίς να αποκλείεται και η Δευτέρα 22 Δεκέμβρη. Αν έχουν σταλεί από σχολεία (όπως έγινε σε μας), θα πάνε στα σχολεία (με φαξ μάλλον), ενώ αν έχουν ταχυδρομηθεί από κάποια διεύθυνση οικίας, θα σταλούν εκεί.

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 09, 2008, 07:28:56 pm »
Και κάτι άλλο:μου είπαν ότι δεν τους έχει πάει ακόμα ο ΑΜ μου(ανήκω στους επιλαχόντες).Τότε πώς θα περαστεί η αίτησή μου αν το σύστημε δε με αναγνωρίζει ως εκπαιδευτικό????Εχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να κάνω??ευχαριστώ :-\

Καλά, πώς σε περάσανε στο survey αν δεν εχεις Α.Μ.??? Μπείτε από τη σχολική σου μονάδα στο survey, πες το Διευθυντή σου  και δες το ΑΜ σου από εκεί. Καλά, ένας δεν βρέθηκε να σε βοηθήσει στο Γραφείο σου? Αν δεν εχεις περαστει στο survey (που δεν υπάρχει περίπτωση, έχει φτάσει Δεκέμβρης) κάνεις μια αίτηση από το σύστημα να σε καταχωρήσουν και σου το βγάζει το σύστημα σε μερικές μέρες.

Τα ΑΜ τουλάχιστον στη ΠΡωτοβάθμια έχουν βγει. Ήσουν μήπως με τους συμπληρωματικούς? Από το Υπουργείο πάντως μας είχαν πει όταν είχα πάρει τηλέφωνο να τα πάρουμε προσωρινά από το survey γιατί θα αργούσαν να στείλουν. Αλλά τη δουλειά σου μια χαρά τη κάνεις γνωρίζοντας τον αριθμό ακόμα και από το survey.

(μεταξύ μας, θα μπορούν να σε καταχωρούν στο συστημα μεταθέσεων κατα πάσα πιθανότητα και με το ΑΦΜ σου, όπως στο survey..μην ανησυχείς.).

Κατά τα άλλα, ακόμα τίποτα για κωδικούς και οδηγίες στα Γραφεία. Μόνο τις αιτήσεις για την εκχώρηση κωδικών και δικαιωμάτων χρηστών κάναμε την Παρασκευή και...περιμένουμε. (και σκέφτομαι τώρα εγώ, αυτή τη καθυστέρηση την είχαν υπολογίσει όταν έβγαλαν προγραμματισμό που ανέφερε αποτελέσματα μεταθέσεων αρχές Μάρτη..?)
συγνώμη αλλά επειδή δεν ξέρω,τι είναι το survey?ναι με τους συμπληρωματικούς ήμουν!!Τι αίτηση είναι αυτή που πρέπει να κάνω ακριβώς?
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 01:07:14 pm »
συγνώμη αλλά επειδή δεν ξέρω,τι είναι το survey?ναι με τους συμπληρωματικούς ήμουν!!Τι αίτηση είναι αυτή που πρέπει να κάνω ακριβώς?

Δεν είναι αίτηση!! Κάθε χρόνο στην αρχή, όλα τα σχολεία περνούν ηλεκτρονικά στο σύστημα του survey τους εκπαιδευτικούς τους και αλλα στοιχεία τους. Όταν λοιπον μπείς στο σύστημα, όταν το υπουργείο βγάλει τα ΑΜ, περνούν αυτόματα τον αριθμό δίπλα στο όνομά σου. Πές στο Διευθυντή του σχολείου σου να μπείτε μαζί στο survey και να δείτε από εκεί το ΑΜ σου. Με τους συμπληρωματικούς αργήσαν να στείλουν τα Αμ και τελικά μάλλον μας ξέχασαν. Και έτσι τα περισσότερα γραφεία και Διευθύνσεις παίρνουν τα ΑΜ των συμπληρωματικών από το survey.

Πες το στο Διευθυντή του σχολείου ( ή στη Προισταμένη αν είσαι σε Νηπιαγωγείο) και θα το βρείτε... ;)

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 07:17:32 pm »
το είπα αλλά τόσο η διευθυντρια όσο και η υπεύθυνη πληροφορικής επέμεναν ότι αυτό είναι δουλειά του γραφείου όπου ανήκω και όχι του σχολείου...και δε νομίζω ότι μπορώ να τις μεταπείσω...
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Wizard

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 11, 2008, 09:05:14 pm »

H αίτηση για εγγραφή εκπαιδευτικού χρησιμοποιείται όταν ο εκπαιδευτικός γνωρίζει όλα τα στοιχεία του (και τον ΑΜ), αλλά για κάποιο λόγο δεν υπάρχει στο survey. Αν δεν βρίσκει τον εαυτό του στο survey και δεν γνωρίζει ΑΜ, τότε δεν του χρησιμεύει.

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 12, 2008, 10:11:29 am »
H αίτηση για εγγραφή εκπαιδευτικού χρησιμοποιείται όταν ο εκπαιδευτικός γνωρίζει όλα τα στοιχεία του (και τον ΑΜ), αλλά για κάποιο λόγο δεν υπάρχει στο survey. Αν δεν βρίσκει τον εαυτό του στο survey και δεν γνωρίζει ΑΜ, τότε δεν του χρησιμεύει.

Η αίτηση για εγγραφή εκπαιδευτικού στο survey ισχύει κυρίως για όλους τους εκπαιδευτικούς μόνιμους και αναπληρωτές που δεν υπάρχουν στο σύστημα. Καταχωρούναι με το ΑΦΜ και αν ο εκπαιδευτικός είναι μόνιμος και έχει βγει το ΑΜ του, τότε με την επεξεργασία και την εμφάνισή του στο σύστημα εμφανίζεται και το ΑΜ του. 3 χρόνια αυτό κάνω εγώ με χαμένα ΑΜ, και νέους εκπαιδευτικούς..

Αποσυνδεδεμένος leniao

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 12, 2008, 11:22:26 am »
Μπορείς με τη βοήθεια του ΑΦΜ να βρεις οποιοδήποτε εκπαιδευτικό μέσα στο survey.
Σε ότι αφορά την πορεία των αιτήσεων μετάθεσης, μόλις τώρα επικοινώνησα με τη δική μου

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182657
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)