0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το βρίσκω πολύ προκλητικό, να κλείνουν όλα τα σχολεία στην Ελλάδα και να πληρωνόμαστε όλοι εμείς τζάμπα.Και στις πορείες μπορούμε να πάμε και ένα κεράκι να ανάψουμε για το παιδί χωρίς να κλείσουν τα σχολεία.Νομίζω ότι κάτι τέτοιες αδικίες βλέπουν τα παιδιά, των οποίων οι γονείς δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και βγαίνουν στο δρόμο και τα σπάνε!!!!
Παράθεση από: GCB στις Δεκεμβρίου 09, 2008, 07:42:20 am.Δυστυχώς ,πολλοί συνάδελφοι "βολεύονται "απο το κλείσιμο των σχολείων.Η αδράνεια ,η εγκατάλειψη στη...τύχη,η αδιαφορία,η κωφαλαλία πολλών εξ ημών, κάνουν τους μαθητές πιστά αντίγραφα μας .Καλές και ωραίες οι ειρηνικές πορείες αλλά η ουσία έρχεται αθόρυβη και ανεπαίσθητη μέσα απο την ευσυνείδητη δουλεία μας στο χώρο του σχολείου.Ας ακούσουμε τους μαθητές μας και ας χάσουμε 5 και δέκα λεπτά μάθημα.Ας μάθουμε να τους ακούμε.Έχουν πολλά να μας μάθουν.....
Τελικά μετά από όσα γράφεις, πείστηκα happiness ότι καθόμαστε ψύλλου πήδημα και μας έγινε ΣΥΝΗΘΕΙΑ.
Μπορείς να μετατρέψεις το μήνυμά σου σε πεζά;
Απλώς να πω στη happiness ότι για το θάνατο του παιδιού να κλείσει και 1 και 2 και 5 μέρες το σχολείο του.Όχι όμως όλα τα σχολεία της χώρας.Φυσίκα και πενθούμε όλοι, φυσικά και δεν πρέπει να ξανασυμβεί!Θα το πετύχουμε όμως αυτό αν κλείσουμε τα σχολεία;Ειλικρινά νομίζω ότι προκαλούμε χωρίς να θέλω να πείσω κανέναν.Μπορούμε να συμμετέχουμε σε πορείες αλλά όχι την ώρα του σχολείου.Ψύλλου πήδημα,είναι όλες εκείνες οι μέρες που καθόμαστε και μας πληρώνουν και είναι πάρα πάρα πάρα πολλές. ΚΑΙ η σημερινή!
δεν ξέρω... ,γιατί δεν είμαι διορισμένη εκπαιδευτικός ακόμα, αλλά μια μέρα σαν την σημερινή κ γω δεν θα θελα να κλείσουν τα σχολεία , όχι βέβαια όμως να πάμε κ να κάνουμε μάθημα σαν να μην συμβαίνει τπτ αλλά θα προτιμούσα να πήγαινα κ να μιλούσαμε με τα παιδιά για το τι συμβαίνει γύρω μας, να ακούσουμε τι νιώθουν, τι πιστεύουν πως δέχονται όλα αυτά τα γεγονότα. νομίζω θα είχε μεγαλύτερη "αξία" από το απλά να κλείσουμε τα σχολεία.