0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vania στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 02:16:22 pmρωταω γιατι ειδα στον πινακα ατομα που μοναχα με σχολη μπρειγ ή 1 χρονο νοιηματικη τους πηραν...τι να πω??! συγγνώμη που ρωτάω αλλά με τρείς κύκλους νοηματικής και μπραηλ,χωρίς σεμινάριο ειδικής αγωγής,μπορώ να μπεί κάποιος στους πίνακες;
ρωταω γιατι ειδα στον πινακα ατομα που μοναχα με σχολη μπρειγ ή 1 χρονο νοιηματικη τους πηραν...τι να πω??!
Παράθεση από: tsikoman στις Μαΐου 13, 2011, 02:31:56 pmΠαράθεση από: Vania στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 02:16:22 pmρωταω γιατι ειδα στον πινακα ατομα που μοναχα με σχολη μπρειγ ή 1 χρονο νοιηματικη τους πηραν...τι να πω??! συγγνώμη που ρωτάω αλλά με τρείς κύκλους νοηματικής και μπραηλ,χωρίς σεμινάριο ειδικής αγωγής,μπορώ να μπεί κάποιος στους πίνακες;Έχω την εντύπωση, δη΄λαδή τι εντύπωση...σχεδόν σίγουρη είμαι, ότι πλέον δεν μπορείς. Χρειάζεται κάποιο "χαρτί" πάνω στην ειδική αγωγή ή σεμινάριο που έγινε μέχρι 30/8/2010
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 13, 2011, 02:39:24 pmΠαράθεση από: tsikoman στις Μαΐου 13, 2011, 02:31:56 pmΠαράθεση από: Vania στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 02:16:22 pmρωταω γιατι ειδα στον πινακα ατομα που μοναχα με σχολη μπρειγ ή 1 χρονο νοιηματικη τους πηραν...τι να πω??! συγγνώμη που ρωτάω αλλά με τρείς κύκλους νοηματικής και μπραηλ,χωρίς σεμινάριο ειδικής αγωγής,μπορώ να μπεί κάποιος στους πίνακες;Έχω την εντύπωση, δη΄λαδή τι εντύπωση...σχεδόν σίγουρη είμαι, ότι πλέον δεν μπορείς. Χρειάζεται κάποιο "χαρτί" πάνω στην ειδική αγωγή ή σεμινάριο που έγινε μέχρι 30/8/2010emmaki σε ευχαριστώ για την σύντομη απόκρισή σου,μήπως έχεις εύκαιρο τον νόμο που το λεει αυτό;υπόχρεος
Καλησπέρα. Τι ισχύει πλέον για τους έχοντες επάρκεια, χωρίς μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής?Μπορούν να μπουν στον πίνακα ειδικής αγωγής της δευτεροβάθμιας ή όχι?Επίσης.Μαθαίνω πως η επάρκεια έχει γίνει δυσκολότερη πλέον, λόγω του πλήθους, πτυχιούχων αλλά και διερμηνέων.Ακούγεται μάλιστα πως σκέφτονται να καταργήσουν το προνόμιο να "κρατάει" κάποιος την εξέταση σε μια εκ των τριών ενοτήτων που πέρασε και να ξαναδίνει μετά μόνο όσες κόπηκε και να τα ξαναδίνει όλα μαζί ανεξάρτητα αν πέρασει κάτι νωρίτερα.
Ακούγεται μάλιστα πως σκέφτονται να καταργήσουν το προνόμιο να "κρατάει" κάποιος την εξέταση σε μια εκ των τριών ενοτήτων που πέρασε και να ξαναδίνει μετά μόνο όσες κόπηκε και να τα ξαναδίνει όλα μαζί ανεξάρτητα αν πέρασει κάτι νωρίτερα.