*

Αποστολέας Θέμα: Νέα έγκριση Προσλήψεων αναπληρωτών!!!!!  (Αναγνώστηκε 30803 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
Απ: Νέα έγκριση Προσλήψεων αναπληρωτών!!!!!
« Απάντηση #84 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 08:20:30 pm »
πίστεψέ με δεν συγκρίνεται τίποτα με την ύλη των φιλολόγων. Είχα γνωστούς από Γερμανικό που έδωσαν, το διάβασμα και η ύλη στα ξενόγλωσσα δεν φτάνει ούτε στο 1/15 των φιλολόγων.
Το θέμα είναι ότι πέρυσι λέγαμε ότι φετος δε θα πάρουν πολλούς αναπληρωτές, γιατί θα σπάνε τ κενά και θα τα δίνουν σε ωρομίσθιους, άρα δηλαδή θα ΄παιρναν ωρομίσθιους περισσότερους από κάθε άλλη φορά. Ελα μου ντε που πήραν πολύ λιγότερους αναπληρωτές, πολύ λιγότερους ωρομίσθιους και αφήνουν κενά έτσι απλά να είναι κενα. Κόβουν από παντού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:28:50 »

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 08:26:24 pm »
μη μου μιλας για τα γερμανικα,γιατι η ειδικη μας εχει ολα αυτα που δεν εχουν οι αλλοι ξενογλωσσοι.ρωτα καποιον της γαλλικης να σου πει.εχω αδερφο φιλολογο ξερω,μην ανησυχεις.η υλη μας μακαρι να ηταν καθορισμενη,εστω και στην εκταση που εχετε εσεις.ετσι οπως ειναι τωρα,αχανης και με λιγες πιθανοτητες διορισμου βραστα.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 08:32:28 pm »
Εσείς έχετε βάση αναπληρωτών γύρω στα 19-20 μόρια ενώ εμείς 28-29 μόρια. Οι αναπληρωτές παίρνουν 9 μόρια τον χρόνο, ενώ εμείς (στην καλύτερη των περιπτώσεων που είμαστε τυχεροί και μας καλέσουν από Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια ωρομίσθιους) 7 μόρια.

Δηλ. στην καλυτερη των περιπτωσεων διοριζεστε σε 3 χρονια, ενω υπαρχουν αλλοι που θελουμε... δεκαετιες!
Στην καλύτερη περίπτωση θέλουμε 4 χρόνια τουλάχιστον (Χ7 μόρια τον χρόνο) αλλά θα σε παίρνουν κάθε χρόνο από Δευτεροβάθμια και Ολοήμερα; Αποκλείεται! Μεσολαβεί σ'αυτά τα 4 χρόνια κι ένας ΑΣΕΠ που δεν ξέρεις τι θα γράψεις. Εσείς έχετε τόνους διάβασμα (και δεν το αμφισβητώ αυτό) αλλά τουλάχιστον ξέρετε την ύλη σας. Εμείς είμαστε εντελώς στο φλού. Μαθαίνουμε από το pde ποια βιβλία φάνηκαν χρήσιμα σ'όσους διορίστηκαν ή πάμε σε βιβλιοπωλεία και ρωτάμε ποια "φεύγουν" περισσότερο για να τα πάρουμε. Το καλό μ'εμάς είναι ότι κάποιοι έχουν διοριστεί με καθόλου διάβασμα, μόνο βάζοντας την λογική να δουλέψει στην απάντηση των ερωτήσεων. Αυτό όμως...last year. ;D ;D ;D Γιατί τώρα μας τα'καναν...μην πω! :-X Μην ανοίξουμε όμως τώρα πόλεμο ποιος διορίζεται πιο δύσκολα.  :)Δε θα βγάλει πουθενά. Όλοι κουβαλάμε τον σταυρό μας :( (Δεν περίμενα ότι μια απλή ερώτηση για το ποιος κλάδος έχει 1000 αναπληρωτές τον χρόνο θα προκαλούσε διαμάχη. :-\)

Αποσυνδεδεμένος margitan

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 09:49:25 pm »
Ποιά ύλη βρε κούκλιτσα μου ξέρουμε??????? απο 4 Παλαιολόγους (ερώτημα προηγ. ασεπ) ποιός δεν επισκέφτηκε ευρωπαικές αυλές;;;;;;;; ή την 8η σταυροφορία;;;;;;;; υπάρχουν αυτά πουθενα στα βιβλία του σχολείου;;;;Νομίζω πως ουτε ο Ιντιανα Τζόουνς την ήξερε και αυτός στην 4η σταμάτησε. Θυμάσαι μήπως ένα θέμα σας αν δεν απατώμαι στον ασεπ Πε6 2002 έλεγε: Αν υποθέσουμε ότι το Big Ben είναι το σύμβολο της πόλης του Λονδίνου να αναφέρετε παρόμοια σύμβολα πόλεων;;;;; Συγκρίνεται τώρα εεεεεεεεεεεεεεεε????????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:28:50 »

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 10:23:29 pm »
Ποιά ύλη βρε κούκλιτσα μου ξέρουμε??????? απο 4 Παλαιολόγους (ερώτημα προηγ. ασεπ) ποιός δεν επισκέφτηκε ευρωπαικές αυλές;;;;;;;; ή την 8η σταυροφορία;;;;;;;; υπάρχουν αυτά πουθενα στα βιβλία του σχολείου;;;;Νομίζω πως ουτε ο Ιντιανα Τζόουνς την ήξερε και αυτός στην 4η σταμάτησε. Θυμάσαι μήπως ένα θέμα σας αν δεν απατώμαι στον ασεπ Πε6 2002 έλεγε: Αν υποθέσουμε ότι το Big Ben είναι το σύμβολο της πόλης του Λονδίνου να αναφέρετε παρόμοια σύμβολα πόλεων;;;;; Συγκρίνεται τώρα εεεεεεεεεεεεεεεε????????
Άσε μη κοπιάζεις, μόνοι μας το ξερουμε

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 09:09:36 am »
Όλο αυτό το κατεβατό στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, ύλη δεν λέγεται; ??? Τέλος πάντων, ούτε ξέρω αν σας βάζουν ερωτήσεις εκτός ύλης, ούτε κάθομαι να ψάξω τα θέματα των άλλων ειδικοτήτων και να συγκρίνω με την δική μου. Για τ'όνομα του Θεού, ας ηρεμήσουμε! Μάλλον ο ΑΣΕΠ κι όλη η κατάσταση μας έσπασε τα νεύρα και ψάχνουμε να εκτονωθούμε σε κόντρες μεταξύ μας. Καλημέρα σε όλους και καλή συνέχεια :)

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 12:04:48 pm »
αχ εμεις οι ξενογλωσσοι τι τραβαμε...οσο για τα θεματα που λετε οτι ειναι αστεια παιδια,σας παραπεμπω στον προηγουμενο διαγωνισμο,2006,οπου εγινε Ο σαλος, με τα θεματα ειδικης.περενεβει και ο Κατσικας,παρενεβει και ο

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 12:22:08 pm »
Για το Θηραμενη μιλαει.

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 08:55:47 am »
υπαρχει κανενα νεο για τις αναπληρωσεις?

Αποσυνδεδεμένος evistamp

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 09:01:57 am »
Στο Α

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 10:22:11 am »
Που το διαβάσατε οτι αναμένεται μικρός αριθμός;;;; μικρός = 2-3 άτομα πάλι;

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 12:31:15 pm »
Πήρα πριν λίγο στο Υπουργείο .Έτυχε πάλι ο καλός κυριούλης .Μου είπε ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο αλλά μάλλον θα καλέσουν τις αμέσως επόμενες μέρες από το Διαγωνισμό ένα μικρ'οαριθμο.Όταν τον ρώτησα τι εννοει μικρό μου είπε ότι δεν ξέρει περισσότερα .Με ρώτησε τι θέση έχω εγώ .Του είπα ότι πρέπει να πάρουν 8 ΠΕ 02 για να είμαι μέσα και μου είπε ότι είναι πιθανό αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο γιατι μπορεί ναε ίναι πολύ λίογες οι πιστώσεις

Αποσυνδεδεμένος margitan

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 12:40:33 pm »
Πόσο πιο λίγες από 8 άτομα?????? Μην τρελλαθούμε!!!!!!!! Ανάθεμα σε Στυλιανίδη και μυριανάθεμα σε!!!!! Αν δεν κάνει τίποτα ο Αρούλης καταριέμαι να κλείσουν όλα τα Armani, Versace, Hugo Boss κ.α ώστε να ψωνίζει τα κυριλέ πουκαμισάκια του απο τα Glou! Αντε πια!!
ΜΑΝΝΙ μου σε ευχαριστώ για τη μέριμνα του θέματος άλλη μια φορά...........

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 29, 2009, 01:06:08 pm »
Πόσο πιο λίγες από 8 άτομα?????? Μην τρελλαθούμε!!!!!!!! Ανάθεμα σε Στυλιανίδη και μυριανάθεμα σε!!!!! Αν δεν κάνει τίποτα ο Αρούλης καταριέμαι να κλείσουν όλα τα Armani, Versace, Hugo Boss κ.α ώστε να ψωνίζει τα κυριλέ πουκαμισάκια του απο τα Glou! Αντε πια!!
ΜΑΝΝΙ μου σε ευχαριστώ για τη μέριμνα του θέματος άλλη μια φορά...........
Να σαι καλά .Καλύτερα να ψωνίζει από τα κινέζικα .Έχει μερικά ωραία κομμάτια

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182839
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 704
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144