0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια δεν το βλεπω...
Παιδιά για 2 θέσεις μένω έξω
Η κοπέλα έχει 17,7 μόρια καθαρά από τον προηγούμενο ΑΣΕΠ. Και αδικημένη είναι που την κάλεσαν μετά από 2 χρόνια και με τέτοιο βαθμό στον ΑΣΕΠ 2007
...........Συγνώμη για την πολυλογία αλλά μου λέτε και κάτι άλλο??? πως γίνεται να έχω πέσει 4 θέσεις τον Δεκέμβρη και 1 τώρα????Ποιοί είναι αυτοι που μπαίνουν στον πίνακα?
Παράθεση από: margitan στις Φεβρουαρίου 14, 2009, 12:08:33 pm...........Συγνώμη για την πολυλογία αλλά μου λέτε και κάτι άλλο??? πως γίνεται να έχω πέσει 4 θέσεις τον Δεκέμβρη και 1 τώρα????Ποιοί είναι αυτοι που μπαίνουν στον πίνακα? κυρίως όσοι δεν είχαν εκπληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία και την εκπλήρωσαν τώρα. πιθανώς και κάποιοι που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες, πολύτεκνοι (όχι τρίτεκνοι) και πάχοντες από σοβαρές ασθένειες.
Παράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 14, 2009, 02:59:04 pmΠαράθεση από: margitan στις Φεβρουαρίου 14, 2009, 12:08:33 pm...........Συγνώμη για την πολυλογία αλλά μου λέτε και κάτι άλλο??? πως γίνεται να έχω πέσει 4 θέσεις τον Δεκέμβρη και 1 τώρα????Ποιοί είναι αυτοι που μπαίνουν στον πίνακα? κυρίως όσοι δεν είχαν εκπληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία και την εκπλήρωσαν τώρα. πιθανώς και κάποιοι που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες, πολύτεκνοι (όχι τρίτεκνοι) και πάχοντες από σοβαρές ασθένειες. προφανως και αυτοι που γινονται στη διαρκεια της χρονιας τριτεκνοι.