*

Αποστολέας Θέμα: Στην τελική ευθεία  (Αναγνώστηκε 3579 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
Απ: Στην τελική ευθεία
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 03:35:38 pm »
Θα είναι απλά εγκληματικό,αν αναβάλουν το διαγωνισμό για τόσο λίγα σχολεία. 45 από τα 242 για την ακρίβεια. Να ψάξουν να βρουν λύση. Δε θα φαμε τα Χριστούγεννα διαβάζοντας. Ας το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:13:09 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 04:42:44 pm »
τεταρτη,πεμπτη θα ξερουμε τι θα γινει. ας μη σκεπτομαστε τωρα τετοια ρε παιδια,ισως ,αν γινουν αλλαγες καποιοι στη τελικη θα ευνοηθουν καποιοι παλι οχι.
εμενα προσωπικα το τελευταιο πια που με νοιαζει ειναι σε ποιο σχολειο θα γραψω.
αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ολοι ετσι πρεπει να σκεπτομαστε, αλλα παλι τι μπορουμε να κανουμε απο το να περιμενουμε.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 04:48:00 pm »
μη με ρωτησετε που το ξερω? θα ειναι ρητορικη η ρωτηση σας.
παντως παντα πεφτω μεσα. και την προηγουμενη φορα σας ειπα οτι την παρασκευη που μας ερχεται θα ανακοινωοθουν τα εξεταστικα κεντρα και οντως τοτε ανακοινωθηκαν (τη στιγμη που η Α
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 04:58:57 pm »
συζήτηση από φόρουμ δασκάλων για τέμπερες.... (δεν έχω τίποτα με τους δασκάλους και με την κοπέλα, έτσι; με μας γελάω)
αυτο ακριβωσ ήθελα να κάνω σήμερα με γύψο αλλα δεν μου πετύχαιναν καθόλου, συνέχεια έσπαγαν και για αυτό τα παράτησα...Θα κάνω αυτό που είπες θα βρώ ζωγραφιές γιανα βάψουν και μέχρι τη παρασκευή πιστεύω πως θ μου έχουν πετύχει τα σχέδια με το γύψο για να τα βάψουμε!σκέφτηκα για να μη ΄χασουμε και χρόνο, να τα κάνω εγώ απο το σπίτι τα σχέδια και αύριο τα παιδιά να τα βάψουν!ευχαριστώ!αν σου έρθει καμία άλλη ιδέα πες οκ;
αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω σήμερα με πιστόλι, αλλά δεν είχα ευκαιρίες καθόλου, συνέχεια μου την έσπαγαν και για αυτό το παράτησα (το διάβασμα)... Θα κάνω αυτό που είπες, θα βρω μπογιές για να τους βάψω τη μούρη και μέχρι την παρασκευή πιστεύω θα μου έχουν πετύχει τα σχέδια με το πιστόλι για να τους ρίξω! σκέφτηκα για να μην χάσουμε χρόνο να πηδήξω εγώ από το μπαλκόνι και αύριο τα παιδιά να τα βάψουν; αν σου έρθει καμιά καλή ιδέα πες οκ;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:13:09 »

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 05:06:36 pm »
Ολα είναι υπό έλεγχο. Ο διαγωνισμός θα γίνει στην καθορσμένη ημερομηνία. Ισως αφήνουν κάποιες αμφιβολίες ,για να πιέσουμε όσο μπορούμε κι εμείς να σταματήσουν οι καταλήψεις. Δηλαδή να "πλακωθούμε" με τα παιδιά. Ας μην τσιμπάμε. Ολα θα πάνε καλά και οι εξετάσεις ακόμη καλύτερα !

Αποσυνδεδεμένος iridax

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 05:58:22 pm »
Πάντως εγώ δίνω για πρώτη φορά και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να περάσω ξανά αυτή τη ψυχοφθόρο διαδικασία ξανά.Ειδικά τώρα αισθάνομαι πολύ χάλια κυρίως ψυχολογικά.Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά εδώ μέσα που κάθε φορά προσπαθούν και περνούν αυτή τη δοκιμασία.Αυτή την εβδομάδα χαλαρά το διάβασμα γιατί με βλέπω να πηγαίνω και από την κούραση να βαριέμαι να γράψω.Καλή επιτυχία σε όλους μας γιατί έχουμε προσπαθήσει!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Margr

• Πλήρες μέλος
  • τώρα τι κάνουμε...
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 06:00:51 pm »
Νόμίζω προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν. Ακόμα και έτσι να μην είναι αναστατωνόμαστε 4 μέρες πριν τις εξετάσεις..και η αλήθεια είναι ότι σήμερα βγάζοντάς την εδώ και στα τηλέφωνα με τις φίλες μου συζητώντας το αν θα γίνει ή όχι...έχασα τόσες ώρες όσες θα μου έπαιρνε μια καλή επανάληψη στο σχεδιάγραμμα του Λ. Πολίτη...

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 07:57:59 pm »
συζήτηση από φόρουμ δασκάλων για τέμπερες.... (δεν έχω τίποτα με τους δασκάλους και με την κοπέλα, έτσι; με μας γελάω)
αυτο ακριβωσ ήθελα να κάνω σήμερα με γύψο αλλα δεν μου πετύχαιναν καθόλου, συνέχεια έσπαγαν και για αυτό τα παράτησα...Θα κάνω αυτό που είπες θα βρώ ζωγραφιές γιανα βάψουν και μέχρι τη παρασκευή πιστεύω πως θ μου έχουν πετύχει τα σχέδια με το γύψο για να τα βάψουμε!σκέφτηκα για να μη ΄χασουμε και χρόνο, να τα κάνω εγώ απο το σπίτι τα σχέδια και αύριο τα παιδιά να τα βάψουν!ευχαριστώ!αν σου έρθει καμία άλλη ιδέα πες οκ;
αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω σήμερα με πιστόλι, αλλά δεν είχα ευκαιρίες καθόλου, συνέχεια μου την έσπαγαν και για αυτό το παράτησα (το διάβασμα)... Θα κάνω αυτό που είπες, θα βρω μπογιές για να τους βάψω τη μούρη και μέχρι την παρασκευή πιστεύω θα μου έχουν πετύχει τα σχέδια με το πιστόλι για να τους ρίξω! σκέφτηκα για να μην χάσουμε χρόνο να πηδήξω εγώ από το μπαλκόνι και αύριο τα παιδιά να τα βάψουν; αν σου έρθει καμιά καλή ιδέα πες οκ;

Αι στο καλό βρε Syllas με έκανες πραγματικά να κλάψω από τα γέλια! Τα χρειαζόμαστε κάτι τέτοια σε τέτοιες στιγμές! :) ;)
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος lilogr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 11:06:52 pm »
; ;D ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182697
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 667
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144