Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - ChRiSs_24

Σελίδες: 12
2
Καλησπέρα σας,

Έχω δυσλεξία και νοητική υστέρηση με Στασινό μήπως πρέπει να αλλάξω; ή καλός είναι μωρέ? :P

Θα εκτιμούσα απαντήσεις από συναδέλφους που τον είχαν σε προηγούμενα μαθήματα - τετράμηνα!!!

3
Ξερει καποιος/α να μου εξηγησει τι πρεπει να κανουμε στην 2η εργασια του Σεμιναριου 1? Δεν καταλαβα και πολλα  :-\

Εμάς στο προηγούμενο εξάμηνο μας είχαν δώσει μια εργασία ενός μεταπτυχιακού φοιτητή και έπρεπε να τη διορθώσουμε, θέτοντας τα κριτήρια της αξιολόγησης μας.

Μάλλον και σε εσάς κάτι τέτοιο θα ζητάει λογικά!

4
Αντώνη καλησπέρα,

σε μένα έχει βγει με καθηγήτρια την κυρία Κωνσταντινίδου! Πάει μάλλον ανάλογα με το πόσο γρήγορα τα βγάζει ο κάθε καθηγητής!

5
Καλησπέρα σε όλους,

η κριτική αξιολόγηση άρθρου στο μάθημα ψυχομετρικές μέθοδοι στην ειδική εκπαίδευση που είναι στην 7η εβδομάδα τι έκταση περίπου πρέπει να έχει; αν γνωρίζει κάποιος παλιός να μου πει παρακαλώ!!!

6
Όχι..μπορείς μέχρι τις εξετάσεις να τις υλοποιήσεις.. και δεν μετράνε νομίζω..

geonipap σε ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές σου απαντήσεις.

7
Στο μάθημα 523 οι δραστηριότητες των εβδομάδων έχουν χρόνο;

8
1) 523... δεν απαιτεί βιβλίο.. αρκούν οι σημειώσεις της πλατφόρμας. εξετάσεις με κλειστές σημειώσεις και βιβλία.. εργασία σχετικά εύκολη 4 σελίδων.. με θέμα κριτική άρθρου. Θέλει σε αρκετά σημεία αποστήθιση.
2) Το βιβλίο υπάρχει και στις σημειώσεις της πλατφόρμας χωρίς τα κουίζ.. (απαντημένα) Το πιο βαρετό, ανούσιο μάθημα του μεταπτυχιακού. Νομίζω το κόστος για εκτύπωση σημειώσεων είναι το ίδιο περίπου με το κόστος του βιβλίου...

9
Καλησπέρα,

η δήλωση μου έχει ως εξής:

1) Ψυχομετρικές Μέθοδοι στην Ειδική Εκπαίδευση
2) Διδασκαλία Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες
3) Μέτρηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση
4) Σεμινάριο ΙΙ

Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος παλιός να μου δώσει τα φώτα του σχετικά με το ποιο μάθημα απαιτεί βιβλίο και ποιο όχι για την προετοιμασία των εξετάσεων; επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν είναι δύσκολα τα συγκεκριμένα μαθήματα (από άποψη εξετάσεων και εργασιών)

Ευχαριστώ! :)

10
στη θέση σου, με τα δεδομένα που εγώ ξέρω θα επέλεγα Staff!

11
Παιδιά μόλις πήρα κωδικούς!!!Ήταν μέσα στα junk! Ελέγξτε!! Για σεμινάριο 1 έχει Ιεροκυπιώτη Δημητρίου και lombardo.. Τι λέτε να παρω?και στο 511 Αβραμίδου ή Χαραλάμπους;

Μακριά από Ιερωκηπιώτη στο Σεμινάριο Ι, πραγματικά ο άνθρωπος δεν ξέρει να βαθμολογεί και είναι θλιβερό όταν τον ρωτάω γιατί μου έβαλε 80% στην τελευταία εργασία να μου λέει ότι είναι από τους υψηλότερους του βαθμούς και να μην ζητάω πολλά. Πραγματικά απαράδεκτος!

12
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν εμφανίζεται βαθμολογία εργασίας στο μάθημα 510 με τον κ. Κατσή. Ημερομηνία παράδοσης 4/9 και ακόμη να διορθώσει; ή έχουν περαστεί οι βαθμοί και εγώ έχω κάποιο πρόβλημα που δεν βλέπω τον βαθμό μου;

13
Ο Σαλβαράς είναι ο μόνος που το διδάσκει.. Είναι χαλαρό μάθημα απλά βαρετό (μεγάλη εργασία 50 σελίδων αλλά αντιγραφή από το βιβλίο του όπως και οι εξετάσεις το ίδιο.
Μακριά από τον Αγγελίδη.

14
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους,

Στο πρώτο εξάμηνο είχα Συγκριτική Παιδαγωγική, εκπαιδευτική έρευνα : Ποιοτικη & ποσοτικη έρευνα, Μορφές Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών και σεμινάριο Ι.

Στο δεύτερο πήρα Διδασκαλία παιδιών με Ειδικές Ανάγκες στο συνηθισμένο σχολείο με τον Σαλβαρα, μέτρηση και αξιολόγηση στην εκπαίδευση με Παπαναστασίου, παιδαγωγική της συμπερίληψης με Αγγελίδη και σεμινάριο ΙΙ με Αγγελίδου. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποιον καθηγητή; πως την βλέπετε την δήλωση μου οι παλιοί??? :)

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182827
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 802
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 16
Επισκέπτες: 579
Σύνολο: 595

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.045 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.