0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!Έχουν εμφανιστεί τα νέα μαθήματα στην πλατφόρμα σας;;
Όχι ακόμα... Πήρα τηλ στην Κύπρο και μου είπαν ότι θα εμφανιστούν μετά το μεσημέρι.
Καλησπέρα, η δήλωση μου έχει ως εξής:1) Ψυχομετρικές Μέθοδοι στην Ειδική Εκπαίδευση2) Διδασκαλία Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες3) Μέτρηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση4) Σεμινάριο ΙΙΜπορεί σας παρακαλώ κάποιος παλιός να μου δώσει τα φώτα του σχετικά με το ποιο μάθημα απαιτεί βιβλίο και ποιο όχι για την προετοιμασία των εξετάσεων; επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν είναι δύσκολα τα συγκεκριμένα μαθήματα (από άποψη εξετάσεων και εργασιών)Ευχαριστώ!
1) 523... δεν απαιτεί βιβλίο.. αρκούν οι σημειώσεις της πλατφόρμας. εξετάσεις με κλειστές σημειώσεις και βιβλία.. εργασία σχετικά εύκολη 4 σελίδων.. με θέμα κριτική άρθρου. Θέλει σε αρκετά σημεία αποστήθιση.2) Το βιβλίο υπάρχει και στις σημειώσεις της πλατφόρμας χωρίς τα κουίζ.. (απαντημένα) Το πιο βαρετό, ανούσιο μάθημα του μεταπτυχιακού. Νομίζω το κόστος για εκτύπωση σημειώσεων είναι το ίδιο περίπου με το κόστος του βιβλίου...
geonipap Σε ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές σου απαντήσεις! Τι εννοείς για το Σεμινάριο ΙΙ ότι ο Ξενοφώντος δέχεται την εργασία πριν την οριστική υποβολή? Το έχω πάρει με Αγγελίδου