0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει κάποιος που κάνει τη δήλωση για αποφοίτηση τώρα μέχρι τις 19/10; Είδα οτι πέρασα και το τελευταίο μου μάθημα αλλά στη δήλωση για αποφοίτηση βγάζει ακόμα Ιούνιο 2015. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα;
Σου είπαν μήπως αν κάποιος θέλει να πάει και στην τελετή αποφοίτησης τι πρέπει να κάνει;
Παιδια καλησπέρα. Να σας ρωτησω πόσες σελίδες είναι 3000 λέξεις με το APA style που πρέπει να συντάξουμε τις εργασίες μας;;;
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργια σε αυτό το forum και δεν ξέρω ακόμη πως λειτουργεί. Θα ήθελα να ρωτήσω είμαι φιλόλογος έχω κάνει και άλλο μεταπτυχιακό σε άλλον τομέα της εκπαίδευσης και το σεμινάριο ειδικής. Ξεκίνησα φέτος το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας αλλά αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα προς το παρόν. Ας πούμε στο 504 Συγκριτική Εκπαίδευση μας έχει βάλει η Παπαπολυδώρου να βρούμε ορισμένα άρθρα περιόδου 2008-2013. Είναι πολύ συγκεκριμένα και δεν ξέρω που τα βρίσκουμε στη βιβλιοθήκη της σχολής γιατί εμένα μου βγάζει όλο κάποια αγγλικά που δεν έχουν και σχέση με την έρευνά μου και καμιά φορά δεν μπαίνει και καθόλου παρακαλώ αν ξέρει κανείς και μπορεί να με βοηθήσει... Ευχαριστώ.