Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - gmork

Σελίδες: 123 ... 45
1
Β/θμια / Απ: Παράλληλη Στήριξη
« στις: Νοέμβριος 24, 2020, 10:49:35 μμ »
Κ κάτι ακόμη...
Η οικογένεια εχει καταλαβει ότι ο μαθητής παίρνει απουσίες;

2
Β/θμια / Απ: Παράλληλη Στήριξη
« στις: Νοέμβριος 24, 2020, 10:47:33 μμ »
Καλησπέρα. Είμαι φιλόλογος παράλληλης, το ένα απο τα τρία παιδία που υποστηρίζω δεν μπαίνει σε κανένα μάθημα τηλεκπαίδευσης (δεν υπάρχει πρόβλημα εξοπλισμού και ιντερνετ) Τόσο η μαθηματικός όσο και εγώ είμαστε σε αδιέξοδο. Έχουμε μεγάλο θέμα με το σχολείο το οποίο (όπως και τα περισσότερα) δεν ασχολείται ποτέ με εμάς, με αποτέλεσμα να είμαστε εκτεθειμένοι. Πήρα τηλέφωνο για να ενημερώσω όταν για δεύτερη μέρα δεν μπήκε μου είπαν "α ναι πήρε η μαμά του παιδιού και είπε ότι ειναι υποχρέωση σας να καλέσετε!" (το έμαθα μετά απο δυο μέρες απο τη μέρα που κάλεσε). Εμείς μπαίνουμε κανονικά στις ώρες μας στην τάξη, παρακολουθούμε, κρατάμε σημειώσεις τις οποίες στέλνουμε (χωρίς ανταπόκριση) στο μειλ μέσω ΠΣΔ και ανεβάζουμε στο eclass που το παιδί δεν μπαίνει. Τι μπορούμε να κάνουμε; Έστειλε μειλ στον συντονιστή και περιμένω απάντηση.
Τυπικά είστε καλυμμένοι από τη στιγμή.που μπαίνετε στην τάξη, στέλνετε. στο πσδ και ανεβάζετε υλικό σε πλατφόρμα.Καλα κάνετε και αναζητάτε το.παιδι, αλλα.ως εκεί, η οικογένεια ευθύνεται που το.παιδι.απεχει, αν όλα είναι οκ.με εξοπλισμό, διαθεσιμότητα χρόνου και φυσικά δεν έχει συμβεί κάτι δυσάρεστο.Επισης και το σχολείο είναι.υςυθυνο ως ένα σημείο.να.αναζητησει το.μαθητη του. Γιατί η μητέρα έκανε αυτό το σχόλιο.αφου εσείς επικοινωνείτε μέσω ΠΣΔ;Καλά έκανες και επικοινωνησες με συντονιστή,.πιστεύω πως θα.παρεμβει/κατευθύνει.Αν δεν το.κανει άμεσα, ξαναστειλε.
Σε καταλαβαίνω απολυτα για την αγωνία σου, δυστυχώς οι συνάδελφοι παράλληλης ατη δευτεροβάθμια, οι οποίοι μετακινούνται συνεχως, για.να.καλυψουν πολλά.παιδια, αποτελούν τον τελευταία τροχό της αμάξης σε κάποια σχολεία.Και.λυπαμαι.που μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας του θεσμού της π.σ. κάποια σχολεία εξακολουθούν να τους αντιμετωπίζουν έτσι!

3
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2021
« στις: Νοέμβριος 20, 2020, 01:58:48 μμ »
napi επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα άκου τι έκανα! Ανοίγοντας την αίτηση πηγαίνεις στο μητρώο. Πάνω γράφει αίτημα ! Αν το πατήσεις μπορείς να στείλεις μνμ στη διεύθυνση που ανήκεις και να τους γράψεις ότι δεν αναγράφεται η οργανική σου και ότι δεν περάστηκαν τα φετινά σου μόρια! ΤΟ έκανα και μου τα συμπλήρωσαν! Ελπίζω να σε βοήθησα και θα χαρώ να μας γράψεις ότι όλα έγιναν όπως πρέπει!
Αυτό έκανα κι εγώ και τα περασαν/διόρθωσαν όλα!
Θέλει λίγο προσοχή να τσεκαρετς αν είναι όλα περασμένα ορθά, διότι στην οριστικοποίηση της αίτησης θα περαστούν ως έχουν στο σύστημα.
Βέβαια μπορούν να παρέμβουν και εκ των υστέρων για προσθήκες/διορθωσεις, όταν θα επεξεργαστούν την αίτηση του καθενός.
Θεωρώ ότι νέο αίτημα μέσα από minedu teachers είναι πιο safe για όλους, διότι καταγράφεται και κάποια στιγμή θα το διεκπεραιωσουν όπως και να έχει η κατασταση.

4
Σχολική ζώνη / Απ: Μάθημα με webex
« στις: Νοέμβριος 16, 2020, 09:40:24 μμ »
Στις υπόλοιπες εφαρμογές η κάμερα λειτουργεί κανονικά;

Δοκίμασα και skype, το ίδιο πρόβλημα. Εντωμεταξύ μου γράφει οτι η cisco webex meeting is using the webcam, το ίδιο και για το skype. Μ'ηπως παίζει κάτι άλλο επειδή το laptop είναι του κουτιου;

5
Σχολική ζώνη / Απ: Μάθημα με webex
« στις: Νοέμβριος 16, 2020, 07:26:58 μμ »
Σιγουρέψου ότι στο backround έχεις επιλέξει none. gmork
Εχω επιλέξει none και δοκίμασα να μπω και από εφαρμογή και απο browser...το πρόβλημα παραμένει

6
Σχολική ζώνη / Απ: Μάθημα με webex
« στις: Νοέμβριος 16, 2020, 05:25:08 μμ »
Συνάδελφοι έχω το εξής πρόβλημα...
Έως τώρα εκανα webex από ταμπλετ και δεν είχα κάποια τεχνικη δυσκολία με την κάμερα.
Από σήμερα θα κάνω μέσω καινούριου laptop και ενώ συνδέομαι κανονικά με δυνατότητα να ενεργοποιήσω/απενεργοποίησω μικρόφωνο και καμερα δε λειτουργεί η κάμερα μου από την αρχή της σύνδεσης, στο δοκιμαστικό αν το.λεω σωστά. Δε με βλέπω δε με βλεπουν.Πρεπει να.κανω κάποια επιπλεον ρύθμιση;Help please!

7
Σχολική ζώνη / Απ: Μάθημα με webex
« στις: Νοέμβριος 15, 2020, 11:33:12 μμ »
Κι εγώ ελαβα το ίδιο μνμ και δεν.μπορω να.μπω καν στο webmail για.να δω τι παιζει

8
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2021
« στις: Νοέμβριος 15, 2020, 07:43:34 μμ »
1.Επίσης οριστικοποίησα χωρίς αναμονή πριν λίγο, δε συνάντησα θέμα με το συστημα.
2. Το πιστοποιητικό εντοπιότητας βγαίνει επιτόπου στο δήμο αν καταθέσει.κανεις τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

9
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2021
« στις: Νοέμβριος 15, 2020, 07:40:20 μμ »
Δεν έχω καταλάβει κι εγώ τι πρέπει να κάνουν οι νεοδιορισθέντες της ειδικής.
Αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ πολύ ας μας διαφωτίσει. Ευχαριστώ
Κάνουμε την ηλεκτρονική αίτηση πατώντας το πεδίο που λέει βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση, τσεκαρεις ο, τι σε αφορά, κάνεις έλεγχο αν είναι περασμένα σωστά κ οριστικοποιεις.Κατοπιν στέλνεις στη διδε ή είπε διορισμού μέιλ με τη μορφή που υπάρχει στην εγκύκλιο επισυνάπτοντας δικαιολογητικά.π.χ. πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πιστοποιητικό εντοπιότητας κτλ κ τέλος.Εμεις δε δηλώνουμε σχολεία τώρα όπως λέει η εγκύκλιος.

10
Δύο έως τέσσερις τα νήπια είτε επιστρέφουν σπίτι είτε παραμένουν ολοήμερο είναι η ώρα που τρώνε, χαλαρώνουν και κάποια κοιμουνται, πράγμα αναμενόμενο, φυσιολογικό και αδιαπραγματευτο για αρκετές οικογένειες.Προτιμω λοιπόν να μπαίνουμε για πολυ λιγο  και όχι καθημερινά να βλέπει τη δασκάλα του και τον καιρό...έχει καιρό να τον μάθει.Στον παιδικό σταθμό τα βιντεάκια που ανέβαζαν οι δασκαλες δίνοντας μας ιδέες για ποικίλες δραστηριοτητες και το υλικό που έστελναν ασύγχρονα μια χαρά δούλεψαν τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση.Θεωρω ότι κάθε οικογένεια θα βρει ατομική λυση αναλόγως των δυνατοτήτων, αντιλήψεων, υποχρεώσεων, καθημερινότητάς.

11
Επίσης, αν έχει το περιθώριο , μπορεί να κάνει χρήση και αναρρωτικης άδειας και να απαλλαγεί αλλά δυστυχώς για τους αναπληρωτές η αναρρωτική δεν περίσσευει.

12
Αν η περίοδος που θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία η κοπέλα δε διανύσει τις άδειες τοκετού ή λοχείας, τοτε η συνάδελφος παρέχει τηλεκπαίδευση με βάση την άδεια covid.Τουλαχιστον αυτο ισχυε το Μάρτιο για όλους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας.

13
Δεν καταπινα τη γλώσσα μου;
Το ωράριο στα Δημοτικά όπως τα είχα γράψει χθες!
Απλώς δεν είχα τόση φαντασία να γράψω ότι τα ειδικά σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά!

14

Δεν είναι έτσι εύκολα όπως τα λες. Οι γονείς με 2-3 παιδιά στο δημοτικό τι θα κάνουν; Ακόμα χειρότερα οι γονείς που είναι και οι δύο εκπαιδευτικοί στην Α/θμια και έχουν παιδιά στο Δημοτικό και βρέφη ταυτόχρονα τι στο καλό θα κάνουν;;; Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι ασύγχρονη, με σύγχρονη 1-2 φορές το πολύ την εβδομάδα και κατά την κρίση του εκπαιδευτικού. Χωρίς ευελιξία τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά, ήδη φαίνεται αυτό!
Δεν είπα ότι είναι εύκολα, τουναντίον!Νομίζεις ότι τους νοιάζει η σύνθεση κάθε οικογένειας και οι αντικειμενικές και πρακτικές δυσκολίες που θα προκύψουν;!Εκτίμηση μου είναι πως δε θα κυλήσει η περίοδος εγκλεισμού, η οποία αναμένεται μακρά, μόνο με ασύγχρονη, η σύγχρονη πουλάει περισσότερο επικοινωνιακα...μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι ξέρουμε ότι είναι μεγα ζορι στην εκπαίδευση από.πολλες απόψεις.

Σελίδες: 123 ... 45

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1042016
  • Σύνολο θεμάτων: 17818
  • Σε σύνδεση σήμερα: 450
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 1
Επισκέπτες: 382
Σύνολο: 383

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.079 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.