Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - dreaming

Σελίδες: 123 ... 32
1
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« στις: Απρίλιος 09, 2022, 10:23:59 πμ »
Καλημερα , μια μικρη βοηθεια, γιατι εχω πελαγωσει...
Αν καποιος κανει αιτηση για αποσπαση σε φορέα ή αλλο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ και ταυτοχρονα αιτηση για μεταταξη για αλλαγη βαθμιδας και παρει και στα δυο, προηγειται η μεταταξη, ακομα και αν προτιμησει να παει στον τοπο που αποσπαστηκε;
Η μετάταξη αποτελεί μόνιμη υπηρεσιακή μεταβολή και επομένως επικρατεί της απόσπασης που αποτελεί προσωρινή.Αρα αν πάρεις μετάταξη η απόσπαση δεν θα ικανοποιηθεί .
Όμως αν η μετάταξη σου δοθει σε χρόνο μεταγενέστερης της απόσπασης και είσαι ήδη τοποθετημένη σε σχολική μονάδα και είναι πχ μήνας Ιανουάριος τότε έχει επιτρέψει η εγκύκλιος  τους αποσπασμένους να ολοκληρώσουν το χρόνο απόσπασης για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων

2
Ακριβώς. Στους ΠΕ04.02 που με ενδιαφέρει, από τα 334 κενά, τα 98 βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Το 30% κενών δηλαδή. Δε μιλάω γενικά για στεριά. Αν λοιπόν καλύψει κοντά στο 70% που ακούγεται, θεωρώ πως θα δοθούν αρκετές θέσεις και στις μεγάλες πόλεις. Αλλιώς δε βγαίνουν τα νούμερα. Το ίδιο ισχύει και για ΠΕ02, 03, 04.04 κ.ο.κ  μετά από τόσα χρόνια αδιοριστίας και συντάξεων
Για να δοθεί οργανικό κενό για μόνιμο διορισμό πρέπει να έχει ικανοποιηθεί και η τελευταία αίτηση μετάθεσης η μετάταξης σε κλάδο στο  συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ .Έτσι σε νόμο όπου έχουν δοθεί οργανικά κενά κατά τη διαδικασία μεταθέσεων και μεταταξεων και δεν ικανοποιήθηκε λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος τότε μπορεί να γίνει εκεί διορισμός.

3
Συνάδελφοι γνωρίζει κανείς τι άδεια πρέπει να πάρει εκπαιδευτικός αφού εμβολιαστηκε και λόγω των παρενέργειων δε μπορεί να πάει σχολείο ?

4
Πανελλήνιες / Απ: Επιτηρητές Πανελληνίων
« στις: Μάιος 31, 2020, 09:48:05 μμ »
Στη  συγκρότηση Λυκειακών επιτροπών οι χειριστές του συστήματος VBI είναι δύο και κατά την περίοδο των δοκιμαστικών εκπομπών είναι απαραίτητο να παραβρίσκεται μόνο ο ένας χειριστής  ώστε να ενημερώνει τη Διεύθυνση για το αν έλαβε το μήνυμα με κύριο και εναλλακτικό τρόπο. Από την πείρα μου χρόνια σε ΕΕΔΔΕ  η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται το αργότερο μέχρι τις 10.30.
Εννοείτε ότι τις μέρες των Πανελλαδικών είναι και οι δυο χειριστές και τις μέρες αυτές προσφέρεις εργασία μόνο στη Λυκειακή Επιτροπή και τυχόν σε βαθμολογικό και ειδικό αν είναι απαραίτητο.
Αναφορικά με τις διαθέσεις  ενσκήπτει πρόβλημα ιδιαίτερα στους αναπληρωτές καθώς οι αρμόδιες ΥΔΕ δεν δέχονται να επιβαρυνθεί ο ΚΑΕ με πιστώσεις που αφορούν οδοιπορικά και για αυτό οι Διευθύνσεις δεν τους  διαθέτουν  μετά το πέρας λήξης των μαθημάτων.Σε κάθε περίπτωση στην απόφαση διάθεσης αναγράφεται αν είναι μέχρι τη λήξη των μαθημάτων ή του διδακτικού έτους . 

5
Άδειες / Αδεια ευπαθών ομάδων covid 19
« στις: Μάιος 09, 2020, 01:28:35 πμ »
 Συνάδελφοι αντιμετωπίζω τον εξής προβληματισμό .Δικαιούται εκπαιδευτικός άδεια ειδικού σκοπουύ επειδή έχει στην οικογένεια του άτομο, το οποίο ανήκει σε ευπαθή ομάδα ;
Εχει κάνει χρήση κάποιος αυτής της άδειας ή γνωρίζετε αν στη σχολική σας μονάδα έχει κάνει κάποιος χρήση ειδικής αδειας λόγω οτι στην οικογενεια του υπαρχει άτομο το οποιο ανήκει σε ευπαθή ομάδα ;

6
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« στις: Μάιος 02, 2020, 02:05:57 πμ »
Στη δική μας Περιφεριακή Διευθυνση Εκπαίδευσης στην οποία για εξι έτη ειμαι αποσπασμένη σε φορέα η γνώση του αντικειμένου τεκμηριωνόταν με τον τρόπο που σας ειπα .
Στην αξιολόγηση από τον  Διευθυντή Εκπαιδευσης αναφεροταν πχ
α)Χειρίστρια ΟΠΣΥΔ κσι myschool
β)Καταχωρίστρια ΕΣΠΑ
γ)Καταχωριστής Κενων πλεονασματων ......

7
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« στις: Μάιος 01, 2020, 04:53:06 μμ »
Μπορείς να επισυνάψεις την πιστποποιηση Β1 απλά απαιτειται να ειναι μεταφρασμένο το έγγραφο και θα ειναι στα συνεκτιμώμενα για την επιλογή σου . Η γνωση του αντικειμένου αποδεικνύεται απο την συστατική επιστολή που συντάσει ο προισταμενος σου και την αξιολογική σου έκθεση.Ετσι πχ αν στην αξιολογική έχεις βαθμολογηθεί πάνω απο 90 έχεις αριστη γνωση του αντικειμένου σου.

8
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Οκτώβριος 17, 2019, 02:22:32 μμ »
Συνάδελφοι άλλο τα οργανικά και άλλο τα λειτουργικά κενά .
Στα οργανικά λογίζεται μόνο η α ανάθεση και λογίζεται το ωράριο των Διευθυντών  σε άλλη σχολική μονάδα των αποσπασμένων με θητεία κλπ
Στα λειτουργικά λαμβάνεται υπόψη και οι β αναθέσεις και αφαιρείται το ωράριο των Διευθυντών σε άλλη σχολική μονάδα,όλοι όσοι είναι με θητεία .
Ακόμα οργανικό κενό δίδεται πλέον των 12 ωρών έτσι αν υπάρχουν 10πχ σχολικές μονάδες με έλλειμμα η κάθε μία 7 ωρών δε δίδεται οργανικό ενώ οι 70 ώρες θα αποτελέσουν λειτουργικό κενό για 3,5 αναπληρωτές αποσπασμένους9
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Σεπτέμβριος 18, 2019, 08:44:59 μμ »
Έχουν βγει οι αποσπάσεις σε EΒΕ ,ΓΑΚ και Δημοσιες Βιβλιοθηκες

10
Αναπληρωτές / Απ: Μη ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτή (2016-2017)
« στις: Σεπτέμβριος 08, 2019, 01:04:14 μμ »
Εκπαιδευτικός που δεν αποδέχεται θέση αναπληρωτή στη γενική εκπαίδευση αποκλείεται και από τις προσλήψεις ως ΕΕΠ από την Περιφέρεια ???

11
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« στις: Σεπτέμβριος 08, 2019, 10:40:57 πμ »
Με δεδομένο ότι η σχολική χρονιά έχει αρχίσει και έχουν ολοκληρωθεί οι τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά ,όταν πάρεις μετάταξη το ΠΥΣΠΕ σε τοποθετεί σε εναπομείναντα κενά λειτουργικά .Το έτος υπηρετησης σου δίνει δικαίωμα μετάθεσης από τη στιγμή που η μετάταξη έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου .Το Νοέμβριο κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων κάνεις αίτηση για οριστική τοποθέτηση και οργανική δίδεται τον Μάιο κατά τον προσδιορισμό των οργανικών κενών.
Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται επανατοποθέτησεις καθώς αυτό δημιουργεί προβλήματα σε μια σειρά από σχολικές μονάδες .
Φαντάσου λειτουργικό κενό που το ζήτησε εκπαιδευτικός στην αρχή της σχολικής χρονιάς όταν ενσκήψει πχ τον Μάρτιο από άδεια εκπαιδευτικού να δοθεί σε αυτόν και να γίνουν αλλαγές σε όλα τα σχολεία 

12
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« στις: Αύγουστος 07, 2019, 12:31:40 πμ »
Πράγματι μετατάξεις έγιναν το τελευταίο εξάμηνο .Σε Διεύθυνση που γνωρίζω με οργανόγραμμα 35 θέσεων και διοικητικούς 11 πήραν τέσσερις (και οι 4 εργαζόταν χρόνια στο φορέα )
Το πρόβλημα είναι ότι οι υποστελεχομενες Διευθύνσεις που χρειάζεται να λειτουργήσουν με λίγα ικανά άτομα και απαιτείται να ενημερώνουν  πλήθος πληροφοριακών συστημάτων βασίζουν τη λειτουργία τους συχνά στους αποσπασμένους γιατί αυτοί χρειάζεται να αποδείξουν την αξία τους και να είναι στην πρόταση του Διευθυντή .Οι  διοικητικοί που είναι με πολλά χρόνια υπηρεσίας αντιμετωπίζουν πολλαπλά προβλήματα με την εξέλιξη της τεχνολογίας, τη. οποία δεν μπορούν να παρακολουθήσουν.
 

13
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Αύγουστος 07, 2019, 12:19:51 πμ »
Δεν απαιτείται κάποιο αποδεικτικό στοιχείο;;;
Φυσικά και απαιτήθηκαν αποδεικτικά στοιχεία .Οι εκλεγμένοι σε ΟΤΑ απέστειλαν την απόφαση του αρμόδιου για τα αποτελέσματα Πρωτοδικείου και με την ορκωμοσία θα αποστείλουν και τη συγκεκριμένη πράξη .Αναφορικά τώρα με την περίπτωση εκλεγμένου πχ στην 8η θέση όταν το συμβούλιο διοίκησης είναι σύμφωνα με τον πληθυσμό  επταμελές δεν είχε δικαίωμα να διεκδικήσει απόσπαση κατά προτεραιότητα ακόμα και αν υπάρχει πρόθεση για παραίτηση μέλους με περισσότερους ψήφους.Η ενέργεια θα ήταν σύννομη να γίνει μετά την ορκωμοσία και παραίτηση του πρότερου μέλους.Σχετκα  με τον μεγάλο αριθμό κατά προτεραιότητα οι κατά προτεραιότητα σε ΟΤΑ ανέρχονται στους 170 σε όλη την Ελλάδα .Απλά προβληματικές καταστάσεις εμφανίζονται σε νόμους όπως η Θεσσαλονίκη και όπου η απόσπαση για κάποιους κλάδους (ΠΕ 05, 06 ,11) αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός

14
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« στις: Αύγουστος 06, 2019, 03:56:11 μμ »
Οι αποσπάσεις σε φορείς έχουν διαρρεύσει???Γιατί υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν !!!

Σελίδες: 123 ... 32

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31410
  • Τελευταία: 3λαλούν
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1124151
  • Σύνολο θεμάτων: 18631
  • Σε σύνδεση σήμερα: 495
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 28
Επισκέπτες: 409
Σύνολο: 437

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.092 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.