Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Spiros06

Σελίδες: 123 ... 12
1
Νεοδιόριστοι / Απ: Δικαιολογητικα νεοδιοριστων
« στις: Αύγουστος 12, 2021, 09:42:43 πμ »
Συνάδελφοι, γνωρίζετε ποιος είναι ο αριθμός μητρώου μας?

2
Νεοδιόριστοι / Απ: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων
« στις: Αύγουστος 12, 2021, 09:36:34 πμ »
Συνάδελφοι, γνωρίζετε ποιος είναι ο αριθμός μητρώου μας?

3
Δεν υπαρχουν επιλαχοντες.

Απλα, θα διοριστουν λιγοτεροι απο 11.700.

Λάθος! Η διαδικασία θα προχωρήσει με τους υπόλοιπους υποψηφίους μέχρι να εξαντληθεί ο πίνακας. Και μόνο τότε θα διοριστούν λιγότεροι από τους προβλεπόμενους στη συγκεκριμένη ειδικότητα!

4
Κλάδος ΠΕ06 Αγγλικής γλώσσας / Απ: Διορισμοί ΠΕ06 - 2021
« στις: Ιούλιος 24, 2021, 11:59:24 πμ »
Πώς σας φαίνονται οι περιοχές που δόθηκαν για διορισμό  ειδικά στην Πρωτοβάθμια ;

Λίγες...

5
Καλημέρα. Έχετε παρατηρήσει αλλαγές στο ΟΠΣΥΔ όπως οι νέες αιτήσεις διορισμού αλλά και το πεδίο Μόρια Προϋπηρεσίας το οποίο ήταν Συνολικά Μόρια αν δεν κάνω λάθος αλλά και το ότι λείπουν πλέον τα μόρια του ΑΣΕΠ? 

6
Φαντάζομαι ναι.

7
Μια φίλη μου δε βρίσκει κάποιες από τις βεβαιώσεις προυπηρεσίας της.Τι μπορεί να κάνει;Στέλνουν από τις β/θμιες;

Άννα, μπορεί να κάνει αίτηση στις Βθμιες που της λείπουν και να της εκδοθούν οι βεβαιώσεις. Το έχω κάνει σε Αθμια που ήμουν.

8
Ήταν Οκτώβρης του 2005 και είναι Ιούνης του 2021! Είναι πολλές οι εμπειρίες!

9
Όπως είπα και πρίν "εκπλησσομαι" ευχάριστα.
Όμως μην το θεωρείτε και 100% και επαναπαυτείτε. Πάντα πρέπει να υπολογίζετε τα γερά βύσματα που πιέζουν για 2 κατανομές.


Να μου στείλετε κάποια από αυτά τα βύσματα να τους/τις περιγράψω τις εμπειρίες μου από την εκπαίδευση από το 2005 έως και χθες και μετά ας ζητήσουν και 3 κατανομές!

10
Στους δασκαλους θα καλύψει το 120% και στους υπόλοιπους ένα 5%...Δεν πάμε καλά, θα πιάσουν και οι ζεστές σιγά σιγά..


Έπιασαν ήδη, όπως βλέπεις!

11
Nομιζω 190 το λιγοτερο θα παρει στους 5250. Το ανωτερο που θα εβαζα θα ηταν 220. (τονιζω στους 5250 )
αλλη γνωμη, ευπροσδεκτη!

Που εκτιμάς ότι θα φτάσει ο πίνακας με 190-220 διορισμούς στην πρώτη φάση?

12
Λοιπόν, έγραψα στα γρήγορα ένα κείμενο που προτείνω να σταλεί άμεσα στο υπουργείο και με μικρές διαφοροποιήσεις στους τομεάρχες παιδείας της αντιπολίτευσης.
Αν συμφωνείτε, προφανώς μπορεί να γίνει όποια διαμόρφωση θέλετε, προσθαφαίρεση κ.τ.λ. (εκτός αυτό της σύστασης :)), το σουλουπώνουμε, το υπογράφουμε μίνιμουμ 500 άτομα :P και το στέλνουμε. Αν δεν πάρουμε απάντηση, το ξαναστέλνουμε, κάθε βδομάδα μια φορά μέχρι να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις είτε σε εμάς είτε σε κάποιον φορέα είτε σε επίσημες ανακοινώσεις.
Αν πάλι δεν θέλετε, θα το στέλνω μόνος μου με λίγο σουλούπωμα προφανώς  :P
Το παραθέτω....
Κυρία υπουργέ,
κυρία υφυπουργέ,
κύριε γενικέ γραμματέα,
Μετά από 12 και πλέον χρόνια περιμένουμε τους πολυπόθητους μόνιμους διορισμούς στη γενική εκπαίδευση έπειτα από τους ήδη πραγματοποιηθέντες στην ειδική αγωγή.
Η φετινή χρονιά απέδειξε περίτρανα τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν στα σχολεία μας. Σας θυμίζουμε τους 45.000 ενεργούς αναπληρωτές.
Με μεγάλη χαρά ακούσαμε στα τέλη Δεκεμβρίου την ομιλία σας στη βουλή στη συζήτηση του προϋπολογισμού να τονίζετε την καινοτομία της εγγραφής σε αυτόν 10.500 μόνιμων διορισμών μέσα στο 2021.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν όλες σας οι συνεντεύξεις και δηλώσεις μέχρι το Πάσχα.
Στα θετικά επίσης πιστώνουμε το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν οι περισσότερες - και μάλιστα εγκαίρως - μεταθέσεις αφού είχαν ήδη συμπεριληφθεί στα κενά των μεταθέσεων αυτά των παραιτήσεων. Μια χρονιά που με τις 8.000 συνταξιοδοτήσεις κατέδειξε το τεράστιο πρόβλημα που θα βρεθεί μπροστά σας από την υποστελέχωση των σχολείων.
Παράλληλα, το προηγούμενο διάστημα δεχτήκατε πλήθος επιστολών - διαμαρτυριών από συλλόγους ειδικοτήτων της Α/θμιας εκπαίδευσης (πληροφορικούς, εικαστικούς, θεατρολόγους κ.α.) οι οποίοι ζητούν τη σύσταση οργανικών θέσεων ώστε τα κενά που παρουσιάζονται και προφανώς στα οποία θα πραγματοποιηθούν οι κατανομές να είναι ορθά και να οδηγήσουν σε δίκαιη και αναλογική κατανομή - ποσόστωση κάλυψης.
Ερχόμενοι στο σήμερα, την Μ. Πέμπτη είχατε συνάντηση με ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, μια συνάντηση που ο κόσμος της αναπλήρωσης περίμενε με ανυπομονησία θέλοντας να ακούσει ξεκάθαρες θέσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα που θέτει εδώ και καιρό. Δυστυχώς όμως, έναντι αυτών πήραμε μισόλογα, γενικεύσεις, αοριστίες και διφορούμενες ανακοινώσεις.
Θεωρούμε χρέος της πολιτείας να προβεί στην πραγματοποίηση του συνόλου των διορισμών φέτος όπως έχετε αναφέρει πολλάκις.
Οφείλετε να προχωρήσετε στη σύσταση των αναγκαίων οργανικών όλων των ειδικοτήτων όπου χρειάζεται και να δημοσιοποιήσετε άμεσα τόσο την κατανομή για το σύνολο των διορισμών όσο και τα οργανικά κενά επί των οποίων αυτή έχει πραγματοποιηθεί.
Τέλος, επειδή στους μαθητές μας απαντάμε κοιτώντας τους στα μάτια με κάθε σεβασμό, ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές, σας ρωτάμε και εμείς:
1. Έχετε σκοπό να υλοποιήσετε φέτος το σύνολο των διορισμών (10.500) όπως είχατε εξαγγείλει πριν μερικούς μήνες;
2. Θα δημιουργήσετε οργανικές θέσεις για όλες τις κοινές ειδικότητες στην Α/θμια πριν την κατανομή των θέσεων;
3. Στην περίπτωση (το απευχόμαστε) που οι διορισμοί πραγματοποιηθούν τμηματικά (5.250 + 5.250), έχετε προβλέψει να εξασφαλίσετε στους υποψηφίους τουλάχιστον το σύνολο της κατανομής, τη δυνατότητα να δηλώσουν περιοχές κάνοντας ανάληψη υπηρεσίας την επόμενη χρονιά και τη ρύθμιση ώστε ήδη διορισμένοι στην ειδική αγωγή (1ΕΑ,2ΕΑ,3ΕΑ,4ΕΑ,5ΕΑ) να μην έχουν το δικαίωμα εκ νέου διεκδίκησης θέσεων γενικής;
Περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις κοιτώντας μας στα μάτια και κατανοώντας την αγωνία μας.
Με εκτίμηση.
Αναπληρωτές όλων των ειδικοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.Που υπογράφουμε? Μπράβο kapoioskapoukapote για την προσπάθεια και τον κόπο σου!

13
Αν στείλετε μήνυμα στο 13034 θα σας εμφανίσει μάλλον ραντεβού! Εμένα μου εμφάνισε πριν λίγο

Σελίδες: 123 ... 12

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30916
  • Τελευταία: nikolaos 0305
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1096131
  • Σύνολο θεμάτων: 18354
  • Σε σύνδεση σήμερα: 321
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 8
Επισκέπτες: 280
Σύνολο: 288

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.1 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.