Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - killbee

Σελίδες: 123
1
Καλημερα. Σημερα μου ζητησε η δευτεροβαθμια μου (ειμαι αναπληρωτρια μειωμενου στην ενισχυτικη ) υπευθυνη δηλωση οτι δεν αναγνωριζεται η προϋπηρεσια μας και το μεταπτυχιακο μας ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ σε αλλο φορεα, γιατι λεει οτι δεν μπορουμε να τα παιρνουμε απο δυο φορεις. Τους ειπα οτι δουλευω σε ΣΔΕ και μου λενε να διαλεξω που θα αναγνωριστει ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ το μεταπτυχιακο μου και η προυπηρεσια μου! ΙΝΕΔΙΒΙΜ ή δευτεροβαθμια να τα αναγνωρισει? τι με συμφερει? συνεβη σε κανεναν αλλον αυτο?

Συνέβη σήμερα και σε μένα και δεν ξέρω τι να κάνω. Λογικά, για υπολογισμό της ωριαίας αντιμισθίας σε πιστοποιημένο εκπαιδευτή σε ΣΔΕ δεν γίνεται χρήση της προϋπηρεσίας, αλλά μόνο του μεταπτυχιακού (18 μεικτά με ή 15 μεικτά χωρίς). Στη δευτεροβάθμια, από ΜΚ4 πάω σε ΜΚ2 (χωρίς τη χρήση του μεταπτυχιακού). Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, προσωπικά με συμφέρει να αξιοποιήσω το μεταπτυχιακό στο ΣΔΕ και μόνο την προϋπηρεσία στη δευτεροβάθμια. Ωστόσο, εάν υπάρχει κάποιος συνάδελφος να μας διαφωτίσει περισσότερο...

2
passde και IoannisDr, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

4
Για συναδέλφους που τυχόν αντιμετωπίσουν παρόμοια κατάσταση:

Σήμερα πήρα την έγκριση άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου για διδασκαλία 15 ωρών/εβδομάδα σε ΣΔΕ (είμαι ΑΜΩ με 15 ώρες/εβδομάδα). Η αρμόδιος υπάλληλος της ΔΕ μου εξήγησε πως εάν ήμουν πλήρους ωραρίου, μπορεί και να μην την έπαιρνα (συνεχίζουν να δίνουν ατύπως maximum 10 ώρες, ωστόσο γνωρίζουν πως τυπικά δεν υπάρχει όριο ωρών).

Τώρα, για τα παρακάτω διορθώστε με εάν κάπου κάνω λάθος:
 
1. Στη ΔΕ ρώτησα εάν θα μου προσμετρηθούν οι 8 ώρες/εβδομάδα του ΣΔΕ μαζί με τις 15 ώρες/εβδομάδα του σχολείου (της ίδιας χρονικής περιόδου) στον πίνακα αναπληρωτών, αλλά η υπάλληλος δεν ήταν σίγουρη.

2. Βάσει ΟΠΣΥΔ (και φυσικά του υπουργείου) δεν θεωρούμαι δημόσιος υπάλληλος, ούτε μισθωτός πλήρους ωραρίου, ως ΑΜΩ. Θεωρώ πως και το ΙΝΕΔΙΒΙΜ θα έχει την ίδια θεώρηση (όντας ΑΜΩ στη ΔΕ), οπότε δικαιούμαι 20 ώρες/εβδομάδα σε δομές της διά βίου μάθησης.. Ωστόσο, πέρυσι που ήμουν και πάλι ΑΜΩ (όπου συνήθως απλώνουμε τα ένσημα και τις διαθέσιμες ώρες σε όλο το εργασιακό πενθήμερο), στο ΙΚΑ είχα 25 ένσημα/μήνα (νομίζω κατά λάθος, διότι ο ΑΜΩ έχει από 21-23 ένσημα/μήνα). Υπάρχει περίπτωση κατά την εκκαθάριση το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, να με θεωρήσει ως μισθωτό πλήρους ωραρίου (λόγω ενσήμων) και να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τις 15 ώρες/εβδομάδα του ΣΔΕ;

Συγνώμη εάν ρωτώ ίσως κάποια αυτονόητα πράγματα, αλλά εάν κάποιος μπορεί να επιβεβαιώσει τα παραπάνω (1,2), θα με βοηθούσε πολύ.
Θα επικοινωνήσω και με ΙΝΕΔΙΒΙΜ, αλλά μερικές φορές και ανάλογα τον/την υπάλληλο βγαίνω περισσότερο μπερδεμένος...

5
wam εάν δεν κάνω λάθος το είχε η προκήρυξη, αλλά παραθέτω και το email ενημέρωσης που μου στάλθηκε από από το σδε:

Επίσης, σας παρακαλώ να ενημέρωσετε τους ωρομίσθιους που θα έρθουν στα σχολεία να αναλάβουν υπηρεσία για τα εξής:

 

1. Η ανάθεση των διδακτικών ωρών έγινε για το σύνολο των διαθέσιμων ωρών ανά ειδικότητα και ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ΣΔΕ. Αυτό περιγράφεται και στο mail που έχει σταλεί σε κάθε ωρομίσθιο. Δεν μπορεί κάποιος ωρομίσθιος να πάρει λιγότερες ώρες από αυτές που του έχουν ανατεθεί στο mail ειδοποίησης για την αποδοχή ή μη της θέσης. Σε περίπτωση που προκύψουν τέτοια θέματα, σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε άμεσα με επισυναπτόμενο έγγραφο στο mail.

 

2. Σύμφωνα με την πρόσκληση οι ωρομίσθιοι οφείλουν να παρουσιαστούν στο ΣΔΕ εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών μετά από την απόφαση του Δ.Σ./Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου. Εάν δεν παρουσιαστούν στο διάστημα αυτό, μετά από έγγραφη ενημέρωσή σας, η απουσία τους εκλαμβάνεται ως άρνηση και καλείται ο επόμενος στη λίστα του οριστικού πίνακα επιτυχόντων.


3. Όσοι εκ του εκπαιδευτικού προσωπικού έχουν τη δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα ή έχουν πλήρη απασχόληση στο δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο τομέα, Ν.Π.Δ.Δ., ΔΕΚΟ και Ν.Π.Ι.Δ., υποχρεούνται να προσκομίσουν την άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή από την εργασία τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του ν. 3528/2007, εντός δύο εβδομάδων από την απόφαση του Δ.Σ. του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου.


4. Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στην Α/θμια ή στη Β/θμια Εκπαίδευση, υποχρεούνται να προσκομίσουν την άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή από την εργασία τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του ν. 3528/2007 εντός δύο βδομάδων από την απόφαση του Δ.Σ. του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου.

 

5. Χωρίς την άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου, δεν μπορούν να ξεκινήσουν να εργάζονται οι παραπάνω ωρομίσθιοι και δεν θα αναγνωριστούν τυχόν διδακτικές ώρες.

 

6. Οι ωρομίσθιοι έχουν την επιλογή να ασφαλιστούν στο ΙΚΑ μέσω του προγράμματος, ή εάν είναι επιτηδευματίες να προσκομίσουν την έναρξη στην εφορία με τον ΚΑΔ που θα αναγράφει "υπηρεσίες καθηγητή" ή "υπηρεσίες πρωτοβάθμιας/δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης". Όσοι επιθυμούν τον Τίτλο Κτήσης (πρώην ΑΕΔ), θα πρέπει να έχουν πλήρη απασχόληση σε άλλον εργοδότη και να προσκομίσουν κατά την πληρωμή τους πλήρη ένσημα για το διάστημα που θα έχουν εργαστεί στο ΣΔΕ.

6
mariliane αυτό που αναφέρει ο wam ξέρω οτι ισχύει. Αμω και ακω χρειάζεται άδεια από πύσδε. Ωρομίσθιο προσωπικό (8 ώρες και κάτω,  με κάθε επιφύλαξη) δεν χρειάζεται. Ειδικά το σδε θέλει μέσα σε 2 εβδομάδες από την πρόσληψη την άδεια. Τώρα αν το πύσδε συνεδριάσει μετά από 1 μήνα...είναι άλλο θεμα.

7
Ναι, το ξέρω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια mariliane. Πρίν από λίγο καιρό είχα πάρει στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ και μου είχαν πει ότι για ωρομίσθιο προσωπικό δεν χρειαζόταν άδεια από ΠΥΣΔΕ. Προφανώς οι αμω εμπίπτουν σε άλλη κατηγορία.
Επίσης, ο υπάλληλος μου τόνισε ότι εφόσον δεν απασχολείσαι κάπου με πλήρες ωράριο (εδώ λογικά ανήκει και η περίπτωση των αμω), το ΙΝΕΔΙΒΙΜ δέχεται και αναγνωρίζει ως πρόσθετη απασχόληση σε δομές της διά βίου μάθησης έως 20 ώρες ανά εβδομάδα.

8
Ευχαριστώ πολύ! Έχω δει ένα σχετικό έγγραφο πιο παλιά στο forum και αλλού, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει...
Ελπίζω να μπορέσω να κρατήσω το ΣΔΕ. Επίσης, η μοριοδότηση στους πίνακες αναπληρωτών από ΔΕ και ΣΔΕ δρουν αθροιστικά μέχρι τις 23 ώρες ανά εβδομάδα;

9
Μόλις με πήραν ΑΜΩ. Έχω 15 ώρες την εβδομάδα σε ΣΔΕ. Θα πρέπει να παραιτηθώ από το ΣΔΕ επειδή ξεπερνώ τις 10 ώρες ή δεν ισχύει για τους ΑΜΩ; Χρειάζεται να προσκομίσω άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου από το ΠΥΣΔΕ;

10
οχι. ως ωρομισθιος δεν χρειαζεσαι αδεια
Ευχαριστώ πολύ.

11
Εργαζομαι ως ωρομίσθιος (8 ώρες την εβδομάδα) σε επάς του ελγό-δήμητρα (ανήκει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση) και τώρα μου έγινε ανάθεση ωρών σε ΣΔΕ. Χρειάζεται να προσκομίσω άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου στο Ινεδιβιμ;

12
Αναφέρεται επίσης ότι αν δεν παρουσιαστείς στο σχολείο για ανάληψη σε δύο ημέρες θεωρείται πως δεν αποδέχεσαι τη θέση.
Σε αυτήν την περίπτωση δεν νομίζω ότι υπάρχει αποκλεισμός, αφού δεν έχει γίνει η πρόσληψη.

Πιστεύω ότι μπορούμε να αποδεχτούμε τη θέση στο mail, αλλά αν προκύψει κάτι αύριο και δεν θέλουμε τελικά, π.χ. από ενισχυτική ή αν δεν βολεύουν οι ώρες/μέρες, μπορούμε να αρνηθούμε χωρίς να υπάρχει αποκλεισμός. Δεν προχωράς στη σύναψη της σύμβασης.

Δηλαδή Δευτέρα-Τρίτη παρουσιαζόμαστε στο ΣΔΕ;

13
Μετά την αποδοχή των ωρών περιμένουμε ειδοποίηση από τα κεντρικά, από το εκάστοτε ΣΔΕ ή χρειάζεται να κάνουμε εμείς κάτι;

14
Μariliane και Κοράκι, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τα σχόλιά σας. :)

Σελίδες: 123

Pde.gr, © 2005 - 2018

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28193
  • Τελευταία: annas
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 953255
  • Σύνολο θεμάτων: 16646
  • Σε σύνδεση σήμερα: 269
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 9
Επισκέπτες: 197
Σύνολο: 206

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.104 δευτερόλεπτα. 28 ερωτήματα.