Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Alin

Σελίδες: 1
1
Όσοι αγαπάτε τα ΣΔΕ και σέβεσθε τις αρχές που τα διέπουν να θέσετε υποψηφιότητα. Η νέα διοίκηση έχει δείξει δείγματα ότι κατανοεί. Ελπίζω έτσι να συνεχίσει.
Υ.Γ. Τα ΣΔΕ είναι τυπική εκπαίδευση ενηλίκων.

2
vanikolopoulou@minedu.gov.gr

Διευθύντρια Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης


3
gvoutsinos@minedu.gov.gr

Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης


4
Με βάση νόμο του 2013 τότε όλες οι αποσπάσεις μονίμων χωρίς προσόντα είναι παράνομες. Προτείνω να επιστρέψει η Ελλάδα τα λεφτά της ΕΕ πισω καθώς οι εκπαιδευτικοί σδε πρέπει κάθε χρόνο να εμπλουτίζουν το βιογραφικό τους. Κοινώς τους κοροϊδεύουμε τους Ευρωπαίους. Μην πεταχτεί να πει κανείς ότι αποσπώνται χωρίς δαπάνη... ξοδεύονται περισσότερα χρήματα από το κράτος αφού δε συμπληρώνουν ωράριο, αλλά μένουν κενά στα πρωινά. Επίσης η ΕΕ χρηματοδοτεί τα σχολεία κι απαιτεί προσωπικό υψηλά καταρτισμένο, κάτι που δεν ισχύει για όλο το μόνιμο προσωπικό ΣΔΕ. Παρακαλώ την προλαλήσασα να μελετήσει την ύλη επάρκειας. Δε λέω ότι είναι ο,τι πιο καλογραμμένο αλλά έχει αρκετά για τα ΣΔΕ, καλό θα ήταν να τα μελετήσει λίγο αν όντως ενδιαφέρεται για τη δομή αυτή.

Αν εννοείτε το υλικό του θεωρητικού μέρους της εξέτασης για την Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας
Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης, δηλ. την Τράπεζα Θεμάτων, στην σελ. 114 αναφέρει -και επιβεβαιώνει- ότι σύμφωνα με τον νόμο τα ΣΔΕ είναι φορέας γενικής τυπικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Αν και το υλικό ειναι κακή συρραφή διαφόρων βιβλίων και ως εκ τούτου είναι κείμενο αντιεπιστημονικό, στο σημείο αυτό αναφέρει ορθώς τη νομοθεσία.


5

Από αυτό και μόνο που λες φαίνεται ότι δεν έχεις διαβάσει ουσιαστικά εκπαίδευση ενηλικων-αν έχεις ακόμη χειρότερα, δεν έχεις κατανοήσει την ουσία της. Θα συμφωνήσω με τους δύο προλαλήσαντες, τόσο για το ενιαίο μητρώο, όσο και για το δίκιο που έχει ο δεύτερος συνάδελφος για το παράδειγμα με το φιλόλογο. Προσοχή: δεν υποτιμούμε τα προσόντα των μονίμων. Θα ξαναπώ πολλοί έχουν και πολλοί δεν έχουν όπως και πιστοποίηση.

Αναφέρω τον νόμο. Οι εκπαιδευτικές μονάδες λειτουργούν βάσει νόμων. Αν επιθυμούμε, μπορούμε να ξεκινήσουμε έναν επιστημονικό διάλογο περί εκπαίδευσης ενηλίκων σε ένα νήμα.

6
Τα ΣΔΕ σύμφωνα με τον νόμο αποτελούν δομή της γενικής τυπικής εκπαίδευσης ενηλίκων. Η πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ είναι "Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας
Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης". Δεν είναι λογικό και νόμιμο να υποστηρίζει κανείς ότι μόνιμοι εκπαιδευτικοί της δημόσιας εκπαίδευσης πρέπει να έχουν "Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης" για να εργαστούν σε ένα δημόσιο σχολείο ενηλίκων που δίνει τίτλο σπουδών υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30860
  • Τελευταία: Pylos
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1092279
  • Σύνολο θεμάτων: 18322
  • Σε σύνδεση σήμερα: 583
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 29
Επισκέπτες: 549
Σύνολο: 578

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.089 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.