Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - lucib

Σελίδες: 123 ... 8
1
Άδειες / Απ: Άδεια ασθενείας τέκνων
« στις: Ιανουάριος 14, 2024, 11:53:13 μμ »
Μόνη διαφορά οτι η σχολικής επίδοσης πχ αν είναι 4 μέρες τη δικαιούνται και οι 2 γονείς αθροιστικά. Πχ 3 ο ένας και 1 ο άλλος. Η ασθένειας τέκνου ειναι 4 μέρες για τον καθένα ξεχωριστά.

Δεν το γνώριζα γι'αυτό και έγραψα "ομοίως". Συνήθως δεν εξαντλούμε ούτε τη μεν ούτε τη δε κι έτσι δε χρειάστηκε να το ψάξω.
Ευχαριστώ πάρα πολύ.

2
Άδειες / Απ: Άδεια ασθενείας τέκνων
« στις: Ιανουάριος 14, 2024, 05:02:00 μμ »
ακριβώς όπως τα γράφετε, ο μόνιμος δικαιούται την άδεια αυτή ανά ημερολογιακό έτος (1/1 ως 31/12), ο αναπληρωτής ανά σχολικό έτος (ως 30/6 και αναλογικά με τη σύμβαση) και μόνος περιορισμός όχι την ίδια μέρα.
Ομοίως ισχύει και για την άδεια σχολικής επίδοσης τέκνου.

3
ευχαριστώ πάρα πολύ victor123, trust no one.
οπότε στην ουσία οι σημερινοί εκκαθαρισμένοι βοηθούν κάποιον να δει τη θέση του για αναπλήρωση (λόγω μη αναλήψεων) και όχι για διορισμό, σωστά? Για διορισμό παραμένουν οι προηγούμενοι?
Το ρωτάω γιατί ανέβηκα 8 θέσεις, να μη χαρώ αν είναι..

4
Αφαίρεσα το σύνολο (έτσι πιστεύω τουλάχιστον) των εχόντων ποινή φέτος λόγω παραίτησης/μη ανάληψης

αφορά παραίτηση/μη ανάληψη νεοδιόριστων του 2022 ή αναπληρωτών για τη χρονιά 2022-23?

Επίσης, αν κάποιος αναπληρωτής δεν ανέλαβε ή παραιτήθηκε το 2022-23, έχει δικαίωμα να κάνει τα χαρτιά του για διορισμό  το 2024 (σε περίπτωση που διορίσει) ?

5
Όχι παιδια, θυμάμαι εκείνη την καταστροφική μέρα ακριβώς 🤣 Ήταν 30/6 που απολυόμουν και θα έφευγα από το νησί και όλη μου τη χαρά της επιστροφής την σκέπασε αυτό το γεγονός. 😌

τη μπερδεύεις με κάτι άλλο συνάδελφε, κι εσύ και ο 80forever. Μήπως βγήκε νωρίτερα η 1Γ?

Οι προσωρινοί στη αναρτήθηκαν σίγουρα 6 Αυγούστου 2020. Το πρωί έκανα χειρουργείο στο Αρεταίειο νοσοκομείο και το ίδιο απόγευμα βγήκαν οι προσωρινοί.

6
και για να είμαι εντός θέματος "διορισμοί 2024;" διορισμοί πιστεύω θα γίνουν, από όποια κυβέρνηση. Τουλάχιστον οι συντάξεις. Έτσι δείχνουν τα πράγματα πια.

7
παντως θα ειναι και αδικο για εμας που εχουμε περασει 2 και 3 φορες γραπτο ασεπ, εχουμε 18 χρονια προϋπηρεσιας στην πλατη μας και εχουμε κανει και μεταπτυχιακα και γλωσσες και παιδια, να ξαναδινουμε εξετασεις. ξανα. το θεωρω απαραδεκτο. περασαμε ολα τα τεστ, καναμε ο,τι ηταν ανθρωπινως δυνατο. πρεπει εμας τους παλιους να μας διορισουν. με τους τελειοφοιτους η αυτους που δεν εδωσαν καθολου, ας τους βαλουν να γραψουν. να ειμαστε δικαιοι.

Στάλθηκε από το moto g31(w) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να κριθεί απ'τον ίδιο διαγωνισμό ένα νέο παιδί 23-24 χρονών που έχει τη μάνα να του πηγαίνει το φαί στο πιάτο που λέει ο λόγος ώστε να καθίσει να ξεσκιστεί στο διάβασμα, με κάποιο γονιό, με υποχρεώσεις στο σπίτι κλπ. Ακόμη και παιδιά να μην έχεις. Τα πρωινά εργαζόμαστε σε σχολεία, το απόγευμα οι υποχρεώσεις τρέχουν. Είναι δυνατόν?

Προσωπικά στις 4 μαρτίου στον 2Γ/22 πήγα με δύο ώρες ύπνο γιατί είχα το ένα παιδί με γαστρεντερίτιδα την προηγούμενη νύχτα. Δεν έχουμε όλοι γιαγιαδες να επιστρατεύσουμε για τέτοιες περιπτώσεις. Πώς θα κρίνει ΜΙΑ μέρα αν θα έχω μισθό για 10 μήνες για τα επόμενα τρία χρόνια?

8

 
Σιδεροκέφαλοι όλοι και άπειρα ευχαριστώ στον patreas. Ακόμη και αυτές τις λίγες ώρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις, είχε τεράστια σημασία για εμας που περιμέναμε, που είμασταν και δεν είμασταν μέσα, ο αριθμός του τελευταίου.

Τrust no one πολλά ευχαριστώ και σε σένα. Μπορεί να μη το καταλαβαίνεις αλλά είναι τεράστιος μπούσουλας οι πίνακές σου.

9
Οι περισσότερες πάνε με κουτί γλυκά στο σχολείο, ανακοινώνουν την εγκυμοσύνη και δεν ξανάρχονται ποτέ, γιατί η υποχρεωτική διετία της βρίσκει σπίτι τους και έτσι έχουν κάνει και την οργανική τους. Θα μου πεις, δινουν σε όλες επαπειλούμενη?΄Σχεδόν ναι!Ποιος γιατρός θα ρισκαρει αν εισαι στη Νίσυρο, να αρνηθεί επαπειλούμενη όταν είσαι και μακρυά απο την οικογένεια σου?

Αυτό συμβαίνει όταν το Σεπτέμβρη είσαι στην αρχή της εγκυμοσύνης, ας πούμε δύο ή τριών μηνών, ώστε να πάρεις κύησης συν λοχείας και να βγει η χρονιά ώστε να πάρεις την επόμενη χρονιά την 9μηνη ανατροφής.

Εδώ η κοπέλα γράφει μέσα Σεπτέμβρη γεννάει. Συν τρίμηνη της λοχείας πες Χριστούγεννα. Πώς θα βγει η διετία με την 9μηνη?

10
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ως 2η ειδικότητα
« στις: Φεβρουάριος 24, 2023, 12:29:05 πμ »
Όχι, ούτε αυτές.

Έχω ακούσει ότι γίνεται στο εξωτερικό, εδώ μέσα μου φαίνεται το είχα διαβάσει. Το λέω με την έννοια ότι μονόωρο σε εξαθέσιο είναι 4 σχολεία. Ενώ με κάποιο διαθεματικό μάθημα ή κάτι τέτοιο, μπορεί να έβγαινε 1-1.5 σχολείο ανά εκπαιδευτικό χωρίς να χάνονται ώρες από κανέναν.

11
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ως 2η ειδικότητα
« στις: Φεβρουάριος 24, 2023, 12:19:09 πμ »

Ειναι νομικά, παιδαγωγικά και υπηρεσιακά λογικό;

Καθόλου λογικό να τη διδάξει αυτός (άλλο που ήταν τυχερός γιατί προ εικοσαετίας τον διόρισαν) και καθόλου λογικό να τη διδάξεις εσύ ως φυσικός με μεταπτυχιακό.

Έχω μεταπτυχιακό στα Διακριτά μαθηματικά, με τη δική σου λογική θα έπρεπε είχα και την ειδικότητα ΠΕ03, και μάλιστα θα είχα διοριστεί είτε πέρυσι σε νησί είτε φέτος σε καλύτερο νομό, καθώς διορίστηκαν με 55 περίπου μόρια και έχω 75 σαν Πληροφορικός.

Οι μόνες ειδικότητες που για μένα ίσως θα μπορούσαν με ένα σεμινάριο να διδάξουν διαφορετικά μαθήματα είναι στις πρώτες τάξεις δημοτικού τα καλλιτεχνικά μαθήματα (μουσική, θεατρική αγωγή, εικαστικά), κι αυτό για να μην αλλάζουν πολλά σχολεία οι συνάδελφοι και πολλούς δασκάλους οι μαθητές.

12
Όχι. Δε μπορείς να καταθέσεις τα δικαιολογητικά μετά το πέρας των αιτήσεων. Πάντως και με τα προσόντα που έχεις ήδη λογικά θα μπορείς να δουλέψεις ήδη από την Α' φάση αναπληρωτών.

13
Συνάδελφοι καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: είναι δυνατόν σε ημερήσιο γυμνάσιο να υπάρχει σύνολο κενών ωρών, για ειδικότητα ΠΕ83, 23 ώρες; Αφού το μόνο μάθημα που διδάσκουν οι ΠΕ83 σε γυμνάσια είναι η Τεχνολογία, η οποία είναι 1 ώρα την εβδομάδα. Για να βγαίνουν οι ώρες, πρέπει να υπάρχουν 7-8 τμήματα σε κάθε τάξη. Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι  ??? Έχετε κάποια εξήγηση περί αυτού;

Ευχαριστώ πολύ.

πάνω απο 21 μαθητές ανά τμήμα το τμήμα σπάει στη μέση. επομένως σε μεγάλο σχολείο βγαινει άνετα. ειδάλλως μπορεί να σου δώσουν και δεξιότητες.

14
Είδατε τίποτα στο οπσυδ?

τίποτα ακόμα..

Σελίδες: 123 ... 8

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32292
  • Τελευταία: johntsoum
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1159768
  • Σύνολο θεμάτων: 19212
  • Σε σύνδεση σήμερα: 372
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 7
Επισκέπτες: 339
Σύνολο: 346

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.071 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.