Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - belas

Σελίδες: 123 ... 5
1
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά
« στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 04:52:03 μμ »
Συγνώμη αν είναι χαζή ερώτηση απλά δεν το γνωρίζω!
Στις τοποθετήσεις των αποσπασμένων παίζει ρόλο και η σειρά με την οποία δηλώνεις ένα σχολείο?
Γιατί στην 3η επιλογή μου τοποθέτησαν συνάδελφο με 10 μόρια απόσπασης λιγότερα από εμένα!Μπορεί αυτό να έγινε γιατί δήλωσε το συγκεκριμένο σχολείο 1ο?

Καθόλου χαζή ερώτηση... δεν έχει σημασία η σειρά... το σχολείο δίνεται με βάση το αν ειναι κενό όταν έρθει η σειρά σου να διαλέξεις (μέσω της δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων) και ας ειναι η δική σου τελευταία επιλογή και του άλλου η πρώτη.

1) Ξανατσέκαρε πρώτα τον πίνακα με τα μόρια σας (αν όντως είσαι μπροστά)
2) Κάνε μια ερώτηση στην δ/νση για το τι μπορεί να έχει γίνει (μην αφήσεις όμως να σε παραμυθιάσουν) και
3) Κάνε ένσταση.

Γίνονται διάφορα τέτοια <κατά λάθος>.2
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Στη "διάθεση" του δημοτικού.
« στις: Σεπτέμβριος 10, 2012, 05:42:16 μμ »
Μην στεναχωριέσαι καθόλου.... εξάλλου σε λίγες ημέρες θα διευκαλυνθεί το πως θα λειτουργείς οπότε όπως και να έχει θα ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι... μην αγχωνόμαστε και για αυτά.....

Μιλάμε για τρελή λούφα!! Αντι δε για 24ωρο σε βλέπω με καμιά 10ριά διδακτικές και "βοήθεια στο γραφείο"!!

..... έτυχε σε γνωστή μου και της έκατσε πολύ καλά.....

3
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2012
« στις: Ιούλιος 30, 2012, 01:26:56 μμ »
Σε τηλ σήμερα στο υπουργείο μου είπανε πως δεν υπάρχει περίπτωση για σήμερα. Οπότε, της λέω θα βγουν αύριο και μου λέει στην αρχή όχι και μετά μου το γυρνάει σε δεν ξέρω τίποτα, δεν ξέρω πότε θα βγουν ότι μας πει ο υπουργός. Είχε κ ύφος.... Μας δουλεύουν μου φαίνεται...
Απορία: η ΟΛΜΕ, ΔΟΕ είναι παραλία, φραπέ κτλ;παρέμβαση καμία;

.... όπως τον παλιό καλό καιρό.... και που κάνουν παρέμβαση τι αλλάζει;.... σαν τους βουλευτές που κάνουν ερωτήσεις και επερωτήσεις... βγήκε ποτέ τίποτα;... απλά για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους... ::)

4
Στην Ιαπωνία σκέφτηκαν να απλοποιήσουν την γλώσσα τους και ανέθεσαν μια σχετική μελέτη. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι ο υψηλός δείκτης IQ που έχουν οφείλεται στην πολυπλοκότητα της γλώσσας τους.

Επίσης μια άλλη μελέτη στην Αμερική έδειξε ότι η πιο ενδεδειγμένη γλώσσα για την γλώσσα προγραμματισμού Η/Υ είναι η αρχαία Ελληνική επειδή μεταξύ άλλων δίνει την δυνατότητα άπειρων συνδυασμών λέξεων.

Πιστεύω ότι η επιλογή της δεν είναι τυχαίο....

Βέβαια οι ξένοι δεν ξέρουν τίποτα και δεν έχουν φτάσει ακόμη το επίπεδο μας για να καταλάβουν ότι τα αρχαία Ελληνικά είναι μια απαρχαιωμένη γλώσσα χωρίς καμία αξία και ότι το μέλλον βρίσκεται στην νεοελληνική γλώσσα και μάλιστα σε πιο προχωρημένο στάδιο όπου θα καταργηθούν το η, ει, υ για να μείνει μόνο το ι, το ωμέγα για να μείνει μόνο το ο κτλ.
5
Τους κωδικούς θα τους παίρνει ένας από κάθε τομέα, και κατά προτίμηση αυτός που έχει σχέση (έστω και λίγη) με το αντικείμενο.
Ο πληροφορικάριος του σχολείου ή αυτός που το έστησε το Joomla, οφείλει και θα πρέπει να κάνει μια ενημέρωση στους συναδέλφους
που πήραν τους κωδικούς για το πως μπορούν να ανεβάζουν αρχεία ή δημοσιεύσεις. Έτσι είναι το σωστό και έτσι θα κάνουμε εμείς.

Οπότε πιστεύω, δε τίθεται θέμα με λάθη ή καταστροφές (και τι καταστροφή μπορεί να γίνει εάν δεν πειράξει κάποιος ρυθμίσεις, αλλά
απλά ανεβάζει ένα άρθρο)?

Γιατί δεν χρησιμοποιείς το ένθεμα υποβολής άρθρων που δίνει την δυνατότητα σε όσους είναι εγγεγραμμένοι να υποβάλουν άρθρο μέσω της ιστοσελίδας; Είναι ταυτόσημο με τον τρόπο που δημιουργείς ένα άρθρο στο backend....δηλώνεις ενότητα, κατηγορία, περιγραφή, λέξεις κλειδιά κτλ. Απλά ο συντονιστής πρέπει μετά να το ενεργοποιήσει.... τίποτα άλλο.

6
Δεν είμαι σίγουρη ότι έχει να κάνει με τους νέους μισθούς...οπωσδήποτε με άλλη διάθεση πηγαίνω στο Λασίθι π.χ. από την Πάτρα όταν παίρνω 2000 μισθό και ξέρω ότι θα κάνω και την αποταμίευσή μου και όλα μου και με άλλη όταν θέλω 12 ώρες να φτάσω και να πληρώνομαι με 630 ευρώ. Όμως το να έχω νεύρα και να νιώθω απογοήτευση απέχει πολύ από το να χτυπάω 3-4 φορές ένα παιδί.
Εγώ αυτά που είδα τα 3 χρόνια που εργάζομαι σε σχολείο μου δείχνουν ότι υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι με καθόλου σώας τας φρένας και όμως διδάσκουν. Αυτό που λέγεται ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ θα έπρεπε επιτέλους να εφαρμοστεί και σε αυτή την χώρα.

Ξέρεις τι σημαίνει αξιολόγηση στην Ελλάδα; Σε καμία περίπτωση αυτό που φαντάζεσαι και θα ευχόσουν!

7
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2011
« στις: Οκτώβριος 05, 2011, 09:19:10 μμ »
XA XA XA ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!! ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

χαρά μου..... τουλάχιστον κάτι..... ;) ;) ;)

8
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2011
« στις: Οκτώβριος 05, 2011, 09:04:12 μμ »
δεν πας να παιξεις με τα κουβαδακια σου πουθενα αλλου γιατι εμεις εδω εχουμε πολυ σοβαρα προβληματα και γυαλιζει και το ματι μας!!!!!!!!

Έφυγα.....

 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

9
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2011
« στις: Οκτώβριος 05, 2011, 05:49:14 μμ »
Πως είσαι αντικειμενικός όταν σου αναφέρουμε τριτεκνίες, συνυπηρετήσεις, προβλήματα υγείας, 50 μόρια και εσύ υποστηρίζεις ότι καλώς έπραξαν και έφεραν τον ανύπαντρο με 8 μόρια?

Το καταλαβαίνω το πρόβλημα αλλά απάντησε (όχι σε εμένα στον εαυτό σου) αν η συνάδελφος ήταν στην Α/θμια και ήθελε απόσπαση στην Β/θμια που θα της έδινε την δυνατότητα να είναι κοντά στο σπίτι της τι θα έλεγες;


10
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2011
« στις: Οκτώβριος 05, 2011, 05:25:48 μμ »
Μπορεί εσύ να σχολιάζεις μόνο για να περνάς την ώρα σου, εμείς όμως που τραβάμε το λούκι και έχουν διαλυθεί οι οικογένειές μας έχουμε ουσιαστικό λόγο για να μιλάμε. Δε νομίζω ότι ενδιαφέρουν  τα σχόλιά σου τη συνάδελφο που με τρια παιδιά έφυγε για το νησί ούτε όλους τους υπόλοιπους που αγωνιούν για τη Γ Φάση. Βρες λοιπόν κάτι άλλο να ασχοληθείς!!!

ΟΚ.... και συγγνώμη..... νομίζω όμως ότι δεν έχεις καταλάβει το νόημα που έχει ένα φόρουμ συζητήσεων...... τέλος πάντων... κανένα πρόβλημα

11
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2011
« στις: Οκτώβριος 05, 2011, 05:10:47 μμ »
Το γεγονός ότι κάποιοι βολεύτηκαν για φέτος με αυτή την κατάσταση δε σημαίνει ότι είναι και δίκαιο. Πρέπει να σου αναγνωρίσουμε όμως και το γεγονός ότι διαβάζεις και τις σκέψεις. Δεν μας είπες όμως γιατί κόπτεσαι τόσο, μήπως είσαι αυτός με τα 8 μόρια? Όσο για τον υπολογισμό των μορίων ο fotis έχει δίκαιο, εσύ μιλάς για μόρια μεταθέσεων και όχι για αποσπάσεων.

Ναι, κατάλαβα ότι έκανα λάθος και το διόρθωσα.....

Αμάν, να μην γράψει κανείς κάτι στο φόρουμ, πρέπει αμέσως να είναι εμπλεκόμενος... απλά μου αρέσει να σχολιάζω... ίσα - ίσα όταν δεν αφορά άμεσα κάποιον το θέμα θεωρώ ότι μπορεί να είναι πιο αντικειμενικός....

12
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2011
« στις: Οκτώβριος 05, 2011, 04:48:09 μμ »
Για αυτό πρέπει να στείλουμε ενστάσεις  με κοινοποίση στο Γραφείο Υπουργού και στο ΚΥΣΔΕ επί της διαδικασίας που έγιναν οι αποσπάσεις.Δεν μπορεί να μιλάνε για μόρια και κοινωνικά κριτήρια και να δίνουν απόσπαση σε κάποιον με 8 μόρια ενώ κάποιος άλλος με 28 και ενώ έχει δηλώσει Α/θμια να μην την παίρνει με το σκεπτικό ότι ανήκει σε άλλη βαθμίδα.Αφού είμαστε άλλη βαθμίδα να μην καλύπτουμε το κενό που άφησε αυτός με τα 8 μόρια.
 Δε γίνεται να μας χρησιμοποιούνε ανάλογα με το πως τους βολεύει!!! Τηλεφωνήστε στους αιρετούς και στείλτε έγγραφα στο Υπουργείο!!!

Ενώ εμείς δεν θέλουμε όπως μας βολεύει, ε;


13
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2011
« στις: Οκτώβριος 05, 2011, 04:39:44 μμ »
Ποιος είναι ο σκύλος και ποια η πίτα? Το όλο θέμα γίνεται για το ωράριο, το έχουμε καταλάβει.
Και να ανήκω στην Β/θμια (=μειωμένο ωράριο όπως σωστά επισημάνεις) και να είμαι στον τόπο μου.

Επειδή η Α/θμια δεν μπορεί να πετύχει μείωση ωραρίου, μοιράζει ο αιρετός τους αποσπάσεις για να μην τον κράζουν.

Δεν έχουν καν διεκδικήσει.... πως λοιπόν να το πετύχουν;  Προτιμούν να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.....

Ναι, γιατί είναι χωράφι του πατέρα του και μπορεί να μοιράζει αποσπάσεις.... χωρίς υπαρκτό κενό δεν αποσπάται κανείς... απλά στην Α/θμια υπάρχουν πολλά κενά...

Πολλοί όμως από εμάς δεν έχουμε πρόβλημα να δουλέψουμε 3 και 4 ώρες παραπάνω μάλλον όσοι είναι στην Α/θμια έχουν και για αυτό βγάζουν τόση κακία.

Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.....

Όσο για τη μετάταξη και αυτό υποκινούμενο είναι, για να αδειάσουν θέσεις και να έρθουν από την Α/θμια.

Καλό.... δεν το ΄χα σκεφτεί.... αλλά και πάλι τι με νοιάζει αν εγώ θέλω να πάω Α/θμια; Εκτός αν δεν θέλω να πάω Α/θμια αλλά θέλω απλά να δουλεύω στην Α/θμια για να παίρνω την απόσπαση στο σπίτι μου....

14
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις μετά από απόσπαση
« στις: Οκτώβριος 03, 2011, 04:53:50 μμ »
Όχι μόνο από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ αλλά ακόμη και σε τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας που βρίσκονται στην διάθεση του οικείου ΠΥΣΠΕ ή έρχονται με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΠΕ προηγούνται οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ στις τοποθετήσεις. Εκπαιδευτικοί που ήταν στην διάθεση του οικείου ΠΥΣΠΕ ή ήρθαν με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΠΕ απομακρύνθηκαν από τα σχολεία που είχαν τοποθετηθεί για να τοποθετηθούν αναπληρωτές ΕΣΠΑ (συγκεκριμένα έγινε στους Μουσικούς).


Σελίδες: 123 ... 5

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30370
  • Τελευταία: Wilkins
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1062767
  • Σύνολο θεμάτων: 18020
  • Σε σύνδεση σήμερα: 420
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 9
Επισκέπτες: 324
Σύνολο: 333

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.095 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.