Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - vstrom

Σελίδες: 123 ... 24
1
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθεσεις2023
« στις: Σήμερα στις 02:07:27 μμ »
Δεν σε καταλαβαίνω. Είχα μια πληροφορία και την μοιράστηκα με τους συναδέλφους. 1 μήνα πρν βγεί η εγκύκλιος. Τι θα πεί ήταν σττην εγκύκλιο; Είναι σαν να δώσεις εσύ μια πληροφορία οτι θα διορίσει πχ 9182 άτομα και όταν διορίσει όντως τόσους να σου πω: και τι έγινε, αφού τόσους διόρισε. Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου λοιπόν. Τι θα θεωρούσες εσύ ως ουσιαστικό; Να σου πει κάποιος αν εσύ προσωπικά πήρες μετάθεση;
Ευχαριστούμε για την πληροφορία συνάδελφε. Για αυτούς που περιμένουν μετάθεση βοηθάει  πολύ. Όσο για το σχόλιο του astanapane ότι το "2. Έκδοση των μεταθέσεων μέχρι τέλη Φεβρουαρίου το πολύ" ήταν αναμενόμενο λόγω προεκλογικής περιόδου, δεν ισχύει γιατί πριν ένα μηνα που κατέθεσες την πληροφορία δεν γνωρίζαμε την ακριβή ημερομηνία των εκλογών - ούτε και τώρα (μπορεί να είναι και Μάιο).
Πάντως από σημερινή ανακοίνωση των αιρετών Χαλκιδικής αναφέρεται η έκδοση των μεταθέσεων τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου

2
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Φεβρουάριος 02, 2023, 11:48:00 πμ »
Διάβαζα εχθές σε πολύ γνωστή εφημερίδα ότι η κοινότητα των εκπαιδευτικών ετοιμάζεται για μεγάλες αντιδράσεις σχετικά με την αξιολόγηση κ.τ.λ. Εάν διαβάσετε τα σχόλια από κάτω δεν υπάρχει ούτε ένα υπέρ μας. Και όχι μόνο αυτό να δείτε με τη χολή σχολιάζουν.

3
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Φεβρουάριος 02, 2023, 12:27:06 πμ »
Συμφωνώ μαζί σας. Τότε, αυτή η νεολαία που δεν φταίει, ας επιλέξει για μια φορά να μην απόσχει και να μην πάει για μπάνιο ή για καφέ, αλλά να πάει να ψηφίσει. Γιατί όπως είπα, ακόμα κι αν κάποιος "δεν ασχολείται με την πολιτική", ασχολείται μαζί του αυτή. Ερήμην του.
Αυτό ξέχνα το αν κάνουν τις εκλογές Μάιο που ακούστηκε τώρα τελευταία. Δουλεύουν τα επιτελεία τους. Δεν είναι χαζοί. Ξέρουν ότι νεολαία μόλις τελειώσουν τα σχολεία διακοπές. Άσε τι λένε. Το σενάριο είναι Μάιο εκλογές και συγκυβέρνηση των 2 γνωστων κομμάτων (που μεταξύ μας συμφωνούν σε όλα. Μνημόνια, ΕΝΦΙΑ, Αξιολόγηση, Έργα κ.τ.λ)

4
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Φεβρουάριος 01, 2023, 12:22:43 πμ »
Ναι υπάρχουν δύο μόνο που αυτή την φορά θα είναι μαζί. Ο Ανδρουλάκης ήταν ξεκάθαρος κυβέρνηση με το πρώτο κόμμα. Τι σημαίνει αυτό.... Υπουργός παιδείας η κεφαλιδου ένα άτομο λάτρης της αξιολόγησης... του γραπτού διαγωνισμού και πάμε λέγοντας. Χωρίς να κουραστεί βρήκε σύμμαχο όπως πριν 10 χρόνια πριν.. στα δύσκολα υπουργοί από το ΠΑΣΟΚ... χαζός είναι...και πάλι θα έχουμε το ίδιο σενάριο το ΠΑΣΟΚ και πάλι στο 4.67%.
Πολύ δυνατό σενάριο όπως επίσης και ότι οι εκλογές (ακούγεται τελευταία ) να πάνε για Μάϊο αντί για Απρίλιο. Γιατί οι δεύτερες που θα πέσουν καλοκαίρι θα στερήσουν το ΣΥΡΙΖΑ από τους ψηφοφόρους του. Τη νεολαία

5
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 31, 2023, 02:06:32 μμ »
Είναι σαν να λέμε "γιατί βάζεις πρώτα διαγώνισμα στις εξισώσεις 2ου βαθμού και μετά τις παραδίδεις στην τάξη;"
Η βλακεία είναι αήττητη... και μη πεπερασμένη!!! Δυστυχώς. Επίσης οι σύμβουλοι του ΙΕΠ επιβάλλεται να περάσουν ψυχομετρικά τεστ. Δεν εξηγείται αλλιώς. Από πλευράς πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΠΘ μέχρι όλους αυτούς που σχεδιάζουν και κόβουν και ράβουν για τα προγράμματα στο ΙΕΠ διακρίνεις αρκετά στοιχεία διπολικής διαταραχής και ιδεοψυχαναγκαστικού συνδρόμου... Εξ ου και η συνεχής επανάληψη στις προτάσεις τους της λέξης "αξιολόγηση". Κάποιος Ψυχίατρος ας μας απαντήσει παρακαλώ γιατί θα τρελαθούμε με δαύτους!!!
Εντομεταξυ ορμομενος από αυτό που έγραψες όποτε ανοίγω το Google news προφανώς λόγω τεχνητής νοημοσύνης μου βγάζει συνέχεια άρθρα από εφημερίδες και εκπαιδευτικά sites για την αξιολόγηση. Τέτοια τρομολογνεια και εμπάθεια για το θέμα δεν έχω ξαναδεί. Καλά αλλά προβλήματα δεν έχει ο τόπος; Από την άλλη λέω να προχωρήσει για να δω τι σκ@@@α θα έχουν να πούνε όλοι αυτοί οι κομπλεξικοι.

7
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 31, 2023, 10:00:43 πμ »
Ερώτηση: Γιατί η αξιολόγηση θα γίνει ΠΡΙΝ από την εισαγωγική επιμόρφωση;

::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
Όλα τα λεφτά η ερώτηση! Γιατί απλά την ενδιαφέρει όχι το αποτέλεσμα αλλά η φιέστα λόγω εκλογών.

8
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 29, 2023, 08:00:11 μμ »
Και θα κλείσω απόψε με το εξής απλό. Αν υπάρχει έστω και ένας εκπαιδευτικός που επικροτεί αυτού του είδους την αξιολόγηση ε τότε ναι... προτιμώ να κριθώ "μη ικανοποιητικός" προκειμένου να διαχωριστώ από αυτόν. Τα πάντα όλα και την ψυχή μου δίνω προκειμένου να μην έχω καμία σχέση με την πολιτική και ανθρώπινη βλακεία. Και μην ξεχνάτε... η βλακεία είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη. Από τον εντελώς αγράμματο μέχρι τους Νομπελίστες και δεν έχει εξάρτηση από το πόσα βιβλία έχει διαβάσει ή όχι κανείς. Η βλακεία είναι καταστροφική και το αντιλαμβάνεσαι από το γεγονός ότι ο βλάκας προβαίνει σε ενέργειες όπου δεν ωφελείται καμία από τις δύο πλευρές. Κοινώς; Ούτε ο μαθητής, ούτε και ο εκπαιδευτικός και πολύ περισσότερο η πολιτική βούληση που την νομιμοποιεί!!! Απλά πράματα!!! Για την πολιτική που την επιβάλλει δεν έχω λόγο... θα το κρίνει η ιστορία...
Υπάρχει και την επικροτεί μια νέα αναπληρώτρια Μαθηματικός που έχω στο σχολείο. Για τους άλλους δεν ξέρω. Τις προάλλες μου έλεγε ότι πρέπει να υπάρχει η αξιολόγηση για κάποιους καθηγητές που δεν φαίνονται καλά στα παιδιά. Μα της λέω αυτό πως θα ανιχνευθεί από την όλη διαδικασία; Εκεί τα μάσησε αλλά τσπ αυτό που κατάλαβα παπαγαλιζε απλά αυτά που της είχαν πει κάποιοι από το περιβάλλον της οι οποίοι ήταν λατρες του επιθεωριτισμου και γενικά ναιναικοι σε οτιδήποτε αποτελεί έργο της κυβέρνησης (τον διάλογο τον εγκατέλειψα καθώς μου δημιούργησε αποστροφή η υποστήριξη μιας άποψης χωρίς πείρα στο αντικείμενο)

9
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 29, 2023, 06:54:44 μμ »
Το αποτέλεσμα της ατομικής αξιολόγησης θα ανακοινώνεται στο αξιολογούμενο γραπτώς σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ 388. Θα ανακοινώνεται και κάπου αλλού; (Φέτος μπορεί όχι στο μέλλον;). Επίσης διάβασα για τη νέα εφαρμογή που ετοιμάζει η Υπουργός όπου θα μπορεί ο γονέας να επικοινωνεί με το σχολείο να κάνει καταγγελίες για σχολικό εκφοβισμό , να υποβάλλει ερωτήματα στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό κ.τ.λ. Συγνώμη σε ποια υπηρεσία σου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις αυτοπροσώπως και γραπτώς με κάποιον υπάλληλο; Γιατί μου δημιουργείται η εντύπωση ότι η συγκεκριμένη Υπουργός απεχθάνεται απλά το δημόσιο σχολείο και μέσα από καμουφλαρισμένες ιδέες και "πρωτοτυπίες" θέλει απλά να περάσει έναν εργασιακό μεσαίωνα ειδικά για τους εκπαιδευτικούς;

10
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 29, 2023, 03:45:25 μμ »
Σύσσωμος ο κλάδος και η ΟΛΜΕ καλούνται να πάρουν δυναμική θέση ενάντια στην απαξιολόγηση Κεραμέως. Ένας εκπαιδευτικός δεν είναι μπαλάκι που πρέπει σώνει ντε και καλά να τοποθετηθεί σε ένα από τα 4 κουτάκια... Είναι ξεκάθαρη βλακεία!!!
Το ότι ΟΛΜΕ και ΔΟΕ είναι μέσα στο κόλπο φαίνεται στο ότι 20 Φεβρουαρίου έχει Γενική Συνεδριαση προέδρων ΕΛΜΕ και φυσικά οι αποφάσεις για να είναι ισχυρές θα πρέπει να φέρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πλειοψηφία! Όσο για τη ΔΟΕ προς το παρόν έχει φέρει μια βαρυγδουπη ανακοίνωση οτι είναι κάθετη στην αξιολόγηση της κατηγοριοποίησης και ότι θα πολεμήσει αυτου του είδους την αξιολόγηση κ.τ.λ Καλά πλάκα μας κάνουν σίγουρα....Όλα αυτά θα ξεκινήσουν στις 20 Φεβρουαρίου! Μα τότε θα έχουν κριθεί όλα. Το ποτάμι θα έχει μπει στο αυλάκι της διαδικασίας. Ας μας στείλουν τουλάχιστον Ενιαία Κείμενα Αναστοχασμου και Έκθεσης Αυτοαξιολογησης και τα προσαρμόζουμε κατά το δοκούν. Δηλαδή από τη σιγή και το τίποτα ας κάνουν κάτι. Τι περιμένουν;

11
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 29, 2023, 12:11:44 πμ »
Όσοι δεν κριθούν ικανοποιητικά παραμένουν δόκιμοι για άλλα δύο χρόνια και δεν μονιμοποιούνται..κατά τα άλλα καμία τιμωρητική συνέπεια ...
Μα βέβαια συνάδελφε. Μετά αναλαμβάνει το ειδικό διαφωτιστικό σεμινάριο του ΙΕΠ που σε κάνει εξπερ και στα 60 σημεία

12
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 28, 2023, 04:37:04 μμ »
Οι ψηφοφόροι σε αυτό το thread δεν αναφέρονται στην μπουρδο-ΕΣΠΑ-αξιολόγηση της ακατανόμαστης.
Όλα τα "ΝΑΙ" στην ψηφοφορία αναφέρονται στην δικιά μου πρόταση  :P. Άλλωστε και εγώ "ΝΑΙ" ψήφισα.

να υπάρχει αξιολόγηση;
ναι 209 (51%)
οχι 201 (49%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 403
έχεις δίκιο δεν το παρατήρησα. Άλλωστε πιο πριν είχα συμφωνήσει με τις προτάσεις σου. Ρεαλιστικές στο έπακρο.

13
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 27, 2023, 04:18:58 μμ »
Εντομεταξυ στην κορυφή του νήματος υπάρχει ψηφοφορία  στην ερώτηση Να υπάρχει Αξιολόγηση; Και τα Ναι υπερτερούν. Να υποθέσω ότι ολα τα παραπάνω δεν τους αφορούν και δεν τους προβληματίζουν

14
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 26, 2023, 04:21:23 μμ »
"(που σιγά κιόλας την κοινωνική ανατροπή που έφερε, και καθόμαστε και συζητάμε). Δεν μπορώ να κατανοήσω το να υποστηρίζουν την Κεραμεως. Πόσο τυφλή υπακοή στο κόμμα;"

Εξαρτάται πως την εννοείς συνάδελφε την κοινωνική ανατροπή. Κατ' εμένα έφερε και μάλιστα σε πολλούς τομείς. Για τον ίδιο λόγο που δεν το κατανοείς, δεν το κατανοούν και αυτοι. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τυφλή υπακοή στο κόμμα.

Σελίδες: 123 ... 24

Pde.gr, © 2005 - 2023

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31703
  • Τελευταία: k_alkisti
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1134014
  • Σύνολο θεμάτων: 18843
  • Σε σύνδεση σήμερα: 606
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 24
Επισκέπτες: 293
Σύνολο: 317

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.089 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.