Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Θέματα - astro

Σελίδες: 12
1
Εργασιακά / Αυθαιρεσίες ΠΥΣΔΕ
« στις: Ιούλιος 17, 2019, 10:56:44 μμ »
Στο ΠΥΣΔΕ όπου ανήκω γίνονται κάθε χρόνο παρατυπίες κυρίως στον πίνακα υπεραριθμιών. Πχ. δίνονται οργανικά κενά τη μία χρονιά σε σχολεία που δεν υπάρχουν και την επόμενη χρονιά οι συνάδελφοι βγαίνουν υπεράριθμοι και τοποθετούνται σε πραγματικά κενά σε σχολεία της αρεσκείας τους (ίδιας ομάδας , όμορα). Ποιος ελέγχει τα ΠΥΣΔΕ; Πού πρέπει να κάνω καταγγελία; Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση και έχω αποφασίσει ότι δεν πάει άλλο.

2
Συνάδελφοι, καλημέρα! Καταλάβατε ότι με τις αλλαγές αναθέσεων της 11/05/2018 Α' ανάθεση στη χημεία Γυμνασίου και Λυκείου έχουν μαζί μας εκτός από τους ΠΕ 12.08 που την είχαν ήδη και τεχνολόγοι γεωτεχνολογίας, ορυχείων και πετρελαίου-φυσικού αερίου; Απορώ γιατί δεν διαμαρτύρεται κανείς....
Δηλαδή και οι νέες ειδικότητες θα μοιράζονται μαζί μας τις οργανικές , τις θέσεις αναπληρωτών ΠΕ04.02 (που είναι κουτσουρεμένες ήδη) κτλ. κτλ χωρίς καν να έχουν ως βασικό αντικέίμενο σπουδών τους τη χημεία.. Βαπτίστηκαν λοιπόν "χημικοί" όλοι εν μια νυχτί για χάρη συντεχνιακών συμφερόντων!
Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι-οι άσχετοι του υπουργείου θέλουν να ισοπεδώσουν την ειδικότητά μας!

3
Μεταθέσεις / Είμαι ή όχι υπεράριθμος;
« στις: Φεβρουάριος 19, 2018, 07:51:10 μμ »
Καλησπέρα. Στο σχολείο οργανικής μου έχω 10 ώρες Α' ανάθεσης. Είμαι ΠΕ04, αλλά δεν υπάρχουν άλλες ώρες ΠΕ04 για να συμπληρώσω (πάω και σε άλλα σχολεία). Είμαι ή όχι υπεράριθμος; Αν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ να παραθέσει τη σχετική νομοθεσία. Ευχαριστώ.......

4
Η νέα πρόταση του υπουργείου για τα ΕΠΑΛ: Μειώνεται 1 ώρα η χημεία στην Α' Λυκείου και μπαίνει μια ώρα Βιολογία! Μπορεί κάποιος (οι) να στείλει mail στην ΕΕΧ;

5
Τοποθετήσεις / Απώλεια ωρών στο μέσο της χρονιάς
« στις: Δεκέμβριος 21, 2014, 06:16:14 μμ »
Συνάδελφοι, γεια σας!
Είμαι μόνιμη εκπαιδευτικός και κάλυπτα το ωράριό μου στην οργανική μου καθώς και σε δεύτερη σχολική μονάδα (όμορη) με διάθεση. Λόγω συγχώνευσης τμημάτων στο σχολείο οργανικής, μένω τώρα, πριν τα Χριστούγεννα με ασυμπλήρωτο ωράριο. Στα σχολεία της ίδιας ομάδας και στα όμορα έχουν ήδη τοποθετηθεί αναπληρωτές και ώρες κενές πιθανόν να υπάρχουν σε πάρα πολύ μακρινά σχολεία. Δικαιούμαι να διεκδικήσω, έστω τώρα, την τοποθέτησή μου στα όμορα σχολεία και την τοποθέτηση των αναπληρωτών στα μακρινά; Σας παρακαλώ, να παραθέσετε και τη σχετική νομοθεσία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

6
Δεν πρόλαβε να αναλάβει ο νέος υφυπουργός και ως φυσικός είπε να ευνοήσει την ειδικότητά του. Το μάθημα "αρχές φυσικών επιστημών" της Γ' λυκείου του Νέου Λυκείου Α' Ανάθεση μόνο στους φυσικούς. Φυσικές επιστήμες κε υφυπουργέ είναι και η Χημεία, η Βιολογία και Η Γεωλογία. Στείλτε τώρα όλοι διαμαρτυρίες σε ΕΕΧ (Ένωση Ελλήνων Χημικών), ΠΕΒ (Πανελλήνια ¨Ενωση Βιοεπιστημόνων), ΕΕΓ(¨Ενωση Γεωλόγων) γιατί αυτό είναι μεγάλη αδικία. Το μάθημα έπρεπε να δοθεί Α' Ανάθεση σε όλους τους ΠΕ04.

7
Υπηρεσιακές μεταβολές / Τοποθετήσεις υπεραρίθμων
« στις: Ιούλιος 23, 2014, 09:16:54 μμ »
Στο σχολείο μου υπάρχει υπεραριθμία και μάλλον εγώ θα χαρακτηριστώ υπεράριθμη αφού τοποθετήθηκα τελευταία και οι άλλοι δεν επιθυμούν να κριθούν. Αν δεν έχει κενά στην ειδικότητά μου (στην ίδια ομάδα ή σε όμορες) ή δε θέλω να τοποθετηθώ σε αυτά, μπορούν να με τοποθετήσουν αλλού υποχρεωτικά;

Αν μείνω υπεράριθμη στη σχολική μονάδα όπου είμαι, προηγούμαι στα λειτουργικά κενά σε σχέση με αυτούς που είναι στη διάθεση (όχι σε ίδια ή όμορη ομάδα) ή όχι; Σε σχέση με αυτούς που τοποθετούνται για συμπλήρωση ωραρίου;Δεν έχω καταλάβει αυτά τα λεπτά σημεία.

8
Γνωρίζει κάποιος αν οι τοποθετήσεις των ΠΕ04 θα γίνουν ανά ειδικότητα; ξέρω ότι η κρίση και άρση υπεραριθμίας γίνεται ενιαία. Βλέπω κάποια ΠΥΣΔΕ (Αθήνας, Κοζάνης), που έβγαλαν προσωρινά κενά ΠΕ04, τα δίνουν ενιαία. Ποια είναι η σχετική νομοθεσία;
Όποιος ξέρει ας απαντήσει, σας παρακαλώ!!!

9
Τοποθετήσεις / Τοποθετήσεις υπεραρίθμων ΠΕ 04
« στις: Ιούλιος 10, 2014, 06:34:22 μμ »
Σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο η κρίση και άρση υπεραριθμίας των ΠΕ04 γίνεται ενιαία. Οι τοποθετήσεις συνεχίζουν να γίνονται ανά ειδικότητα; Δηλ. τα ΠΥΣΔΕ πρέπει να ανακοινώνουν τα κενά ανά ειδικότητα; Ξέρει κάποιος τη σχετική νομοθεσία; Βλέπω στο ΠΥΣΔΕ Αθήνας ότι τα κενά ανακοινώθηκαν ενιαία.

10
Παιδιά, γεια σας! Επειδή είμαι από επαρχία, μήπως μπορείτε να μου συστήσετε δικηγόρο  (Αθήνα)που να γνωρίζει καλά την εκπαιδευτική διαδικασία; Πρόκειται για προσφυγή σε θέμα τοποθετήσεων.

11
Τοποθετήθηκα οργανικά σε ένα σχολείο, όπου πιθανόν να λιγοστέψουν τα τμήματα το Σεπτέμβρη, και να είμαι και λειτουργικά υπεράριθμος.
1) Προηγούμαι να καλύψω λειτουργικά κενά στην ίδια και σε όμορες ομάδες σχολείων; (σχετική νομοθεσία;)
2)Αν υπάρχει και άλλος λειτουργικά υπεράριθμος της ίδιας ειδικότητας με περισσότερες μονάδες μετάθεσης που δεν ανήκει στην ίδια ή στις όμορες ομάδες σχολείων ,προηγείται αυτός ή εγώ;

12
Τοποθετήσεις / Τοποθετήσεις υπεραρίθμων
« στις: Ιούλιος 19, 2013, 09:09:47 πμ »

Έχω οργανική σε ΕΠΑΛ όπου καταργήθηκε ο τομέας υγείας-πρόνοιας, (είμαι ΠΕ 04), και μπορεί  αν συρρικνωθούν τα τμήματα να είμαι όχι μόνο οργανικά αλλά και λειτουργικά υπεράριθμος.
Προηγούμαι στην κάλυψη λειτουργικών κενών της ίδιας ή όμορων ομάδων σε σχέση με αυτούς που είναι στη διάθεση;
 Ποια είναι η νομοθεσία;

Μήπως πρέπει να κάνω αίτηση απόσπασης για να είμαι καλυμμένος;


13
Έχω οργανική σε ΕΠΑΛ όπου καταργήθηκε ο τομέας υγείας-πρόνοιας, (είμαι ΠΕ 04), και μπορεί  αν συρρικνωθούν τα τμήματα να είμαι όχι μόνο οργανικά αλλά και λειτουργικά υπεράριθμος.
 Προηγούμαι στην κάλυψη λειτουργικών κενών της ίδιας ή όμορων ομάδων σε σχέση με αυτούς που είναι στη διάθεση;
 Ποια είναι η νομοθεσία;
Μήπως πρέπει να κάνω αίτηση απόσπασης για να είμαι καλυμμένος;

14
Υπηρεσιακές μεταβολές / Λειτουργική υπεραριθμία
« στις: Ιούλιος 10, 2013, 10:01:14 μμ »
Συνάδελφοι τι ακριβώς σημαίνει λειτουργικά υπεράριθμος;

Ισχύει τελικά το παρακάτω εδάφιο της πρόσφατης εγκυκλίου;
"Σημειώνεται ότι σε περίπτωση λειτουργικής υπεραριθμίας και μόνο, οι εκπαιδευτικοί δύναται να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα για συμπλήρωση ωραρίου σε σχολικές μονάδες όλων των ομάδων σχολείων συγκρινόμενοι με τους υπόλοιπους λειτουργικά υπεράριθμους εκπαιδευτικούς βάσει μονάδων μετάθεσης, όπως προκύπτει από το άρθρο 12 του Π.Δ. 100/97."

Μπορεί κάποιος, σας παρακαλώ να μου το εξηγήσει;

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1168644
  • Σύνολο θεμάτων: 19289
  • Σε σύνδεση σήμερα: 785
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 1
Επισκέπτες: 398
Σύνολο: 399

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.095 δευτερόλεπτα. 28 ερωτήματα.