Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Θέματα - Lenazagor

Σελίδες: 1
2

Εγκύκλιος Αναπληρωτών - Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών Σχολικού Έτους 2009-2010

http://www.pde.gr/forum/index.php?page=814Αθήνα, 29 Μαΐου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων καλούνται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 (ειδικότητες Φυσικών, Χημικών, Βιολόγων και Γεωλόγων), ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ11, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ15, ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ32, ΠΕ33, ΠΕ34, του υπό σύσταση κλάδου ΠΕ40 Ισπανικής Γλώσσας, ΤΕ01 και ΔΕ01, να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2009-2010 για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.


Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις ή Γραφεία Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 
 Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων-Δηλώσεων ορίζεται από 01-06-2009   μέχρι  12-06-2009.

Για τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02 και ΤΕ16 Μουσικής θα ακολουθήσει νέα εγκύκλιος.

3
Ιβ΄ ΦΑΣΗ Αναπληρωτών ΠΕ70 - ΠΕ60 και Ε΄ ΦΑΣΗ Αναπληρωτών ΠΕ11 - ΠΕ06
http://www.pde.gr/forum/index.php?page=753

Ιγ΄ ΦΑΣΗ Αναπληρωτών ΠΕ70 - ΠΕ60 και ΣΤ΄ ΦΑΣΗ Αναπληρωτών ΠΕ11 Σχολ. Έτους 2008-09
http://www.pde.gr/forum/index.php?page=754

4
Ανακοινώσεις / PDE: Ένα εκπαιδευτικό forum
« στις: Ιανουάριος 11, 2009, 02:28:19 μμ »
To PDE δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2005 με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τον χώρο της εκπαίδευσης καθώς και την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση με δελτία τύπου και διάφορες ανακοινώσεις από τους αρμόδιους φορείς.
Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν στο forum κάποια θέματα όχι και τόσο σχετικά με την εκπαίδευση, και με κάπως πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, και ζητήθηκε να παραμείνουν ανοιχτά.
Θεωρήσαμε ότι πολλά από αυτά θα μπορούσαν να παραμείνουν και να λειτουργούν ως παιχνίδια λεξιλογίου, συνειρμών σκέψεων, καθώς και ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων σε πολιτιστικά και ψυχαγωγικά θέματα, όπως μουσική, κινηματογράφος, λογοτεχνία κ.λ.π. Θεωρήθηκε επίσης πως λόγω της έντονης ψυχολογικής πίεσης στην οποία υποβάλλοταν τα μέλη, εν καιρό αναμονής κάποιων πολύ σημαντικών για αυτά ανακοινώσεων, όπως προσλήψεις, πίνακες αναπληρωτών, ΑΣΕΠ κ.λ.π. θα έπρεπε ίσως να είμαστε λιγότερο αυστηροί στο συντονισμό και τις παρατηρήσεις μας. Ο στόχος ήταν να διατηρούνται καθαρά τα θέματα που είχαν σχέση με την παιδεία και την εκπαίδευση.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, δυστυχώς είναι εμφανές.
Εγινε κατάχρηση όλων των δικαιωμάτων λόγου, με κατάληξη πολλές φορές την ολοκληρωτική έλλειψη σεβασμού προς τους δημιουργούς, τα μέλη και τους αναγνώστες. Επίσης ο αποπροσανατολισμός των θεμάτων από τον αρχικό τους λόγο δημιουργίας και η κατάληξη τους σε κουβέντες τύπου chat και καφενείου ήταν πλέον ένα καθημερινό φαινόμενο.
Στα πρόσφατα θέματα, πάνω από τα μισά που εμφανίζονται είναι πλέον ψυχαγωγικά και παιχνίδια. Οι επισκέπτες δεν μπορούν πλέον να διαβάσουν νέα από το χώρο και είναι αναγκασμένοι να σπαταλούν ατελείωτες ώρες μέσα σε σελίδες από άχρηστα μηνύματα chat (περί γνωριμιών, ζωωδίων και άλλων ευτράπελων) μέχρι να βρουν έστω και ένα χρήσιμο μήνυμα.
Με λίγα λόγια το site δεν εκπληρώνει πλέον τους αρχικούς του σκοπούς, δεν λειτουργεί έτσι όπως θα έπρεπε, και οι συζητήσεις θυμίζουν κουβεντούλες "του καφέ", οι οποίες κανείς δεν αμφισβητεί  ότι χρειάζονται στην ζωή μας, αλλά ΔΕΝ έχουν καμία θέση εδώ. Το παρόν site ασχολείται με θέματα της εκπαίδευσης και έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.
Επίσης έγινε πλέον συνηθισμένο φαινόμενο, σχεδόν όλα τα θέματα να καταλήγουν στο τέλος σε άσχετες συζητήσεις με μηνύματα που ουδεμία σχέση δεν έχουν με το αρχικό.

Ανακοινώνουμε λοιπόν πως η παραπάνω κατάληξη, μας οδηγεί στο να κλειδώσουμε όλα τα προαναφερθέντα ψυχαγωγικά θέματα καθώς επίσης και στο να διαγράψουμε όσα περισσότερα άσχετα και αποσυντονιστικά μηνύματα μπορούμε.
Όσα μηνύματα δεν έχουν σχέση με το αρχικό θέμα και το αποσυντονίζουν θα διαγράφονται χωρίς καμία προειδοποίηση και θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε το PDE στα αρχικά πρότυπα με τα οποία ξεκίνησε.
Ως εκ τούτου, για τις επόμενες βδομάδες θα βλέπετε να γίνoνται διάφορες τροποποιήσεις, μετακινήσεις θεμάτων και διάφορες άλλες συντονιστικές διαδικασίες.
Θέματα τα οποία θα ανοιχθούν με σκοπό τις παρατηρήσεις ή τυχόν διαμαρτυρίες θα διαγράφονται επίσης. Είναι προτιμότερο να αποχωρήσει κάποιος, αν δεν του κάνει πλέον το PDE παρά να ανοίγει θέματα παραπόνων.
Το PDE από δω και στο εξής θα λειτουργεί με το τρόπο και τον σκοπό που ξεκίνησε.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης που αποδεχτήκατε με την εγγραφή σας. Σε περιπτώσεις παραβίασης των όρων χρήσης, θα γίνονται άμεσα αποκλεισμοί μελών.
Για ψυχαγωγικά θέματα και άσχετες με την εκπαίδευση κουβεντούλες καλό θα ήταν να εγγραφείτε σε άλλα fora. Στο www.pde.gr δεν έχουν θέση ούτε θέματα της πολιτικής ή κοινωνικής επικαιρότητας. Τέτοια θέματα θα βρείτε σε πολλά άλλα φόρα πχ το www.galop.gr
Εδώ στο www.pde.gr μπορείτε να συμμετέχετε με σκοπό να ενημερώνετε, να ενημερώνεστε και να γίνεται ανταλλαγή πληροφοριών για όλα τα εκπαιδευτικά θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31539
  • Τελευταία: vasiakotsαp
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1127504
  • Σύνολο θεμάτων: 18710
  • Σε σύνδεση σήμερα: 329
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 2
Επισκέπτες: 234
Σύνολο: 236

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.1 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.