Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Θέματα - jak_13

Σελίδες: 12
2

Μακάρι να γίνει σύντομα και να είναι μεγάλη.

3
Ας ανοίξει κάποιος γουρλής και τη δ΄φάση....μήπως ευαισθητοποιηθούν εκεί στο υπουργείο και  δώσουν έναν ικανοποιητικό αριθμό σε αυτήν.

Καλορίζικη... :)

5

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/sygklonismenh-h-ispania-to-gramma-toy-11xronoy-stoys-goneis-toy-poy-aytoktonhse-epeita-apo-bullying.3872063.html?ref=yfp

Ας προβληματιστούμε για το τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας όταν αντιμετωπίζει τέτοια περιστατικά.

6

Ψηφίστηκε χθες η τροπολογία για την επιλογή Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

http://www.pde.gr/index.php?page=8330


10

Καστοριά, Γονέας πλάκωσε στο ξύλο καθηγήτρια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των προαγωγικών γραπτών εξετάσεων . Την έστειλε στο νοσοκομείο   Σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα και οι σύλλογοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς καταδικάζουμε την πρωτοφανή για τα δεδομένα της περιοχής βίαιη επίθεση, που δέχτηκε συνάδελφός μας από γονέα μαθητών μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων των προαγωγικών γραπτών εξετάσεων.  Το συμβάν συγκλονίζει για την αγριότητά του, καθώς η συνάδελφος μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Καστοριάς.  Αυτή η ενέργεια, όπως και κάθε πράξη βίας, που παραβιάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ελευθερία του ιδιωτικού βίου, είναι καταδικαστέα και αποτελεί δείγμα της κρίσης αξιών και θεσμών που βιώνει η κοινωνία μας.  Απόρροια των παραπάνω είναι η περαιτέρω απαξίωση του λειτουργήματος των εκπαιδευτικών και του έργου που επιτελούν, μέσα στο γενικότερο πλαίσιο του πνευματικού υπνωτισμού και της χειραγώγησης της κοινωνίας.     Οι εκπαιδευτικοί επιτελούν το καθήκον τους ανεπηρέαστοι με γνώμονα παιδαγωγικές – επιστημονικές αρχές σε μια εποχή που η δημόσια εκπαίδευση βάλλεται καθημερινά.  Οποιαδήποτε προσπάθεια επιρροής του εκπαιδευτικού έργου και μάλιστα με την άσκηση απρόκλητης βίας δεν έχει θέση στα ιδανικά και στις αξίες που υπηρετεί το λειτούργημα του εκπαιδευτικού.  Η εκπαιδευτική κοινότητα της Καστοριάς ως θεματοφύλακας της κοινωνικής συνοχής, καταδικάζει την πρωτοφανή βίαιη επίθεση και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στη συνάδελφο και την οικογένειά της.     Τα Δ.Σ. των Συλλόγων

11
Σχολική ζώνη / Θέρμανση σε σχολείο με βιοκαύσιμο
« στις: Μάρτιος 14, 2012, 09:14:29 πμ »

                                                                              Βιοντίζελ γεμίζει τη δεξαμενή σχολείου!

   
Μεθαύριο Πέμπτη η παραλαβή από το δήμο Νεάπολης-Συκεών της πρώτης ποσότητας βιοκαυσίμου που παρήχθη από την ανακύκλωση των τηγανόλαδων.
Το …θερμό αποτέλεσμα της ανακύκλωσης των τηγανόλαδων θα «γευτεί» μεθαύριο Πέμπτη, 15.3.2012, η σχολική κοινότητα του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Δ.Ε. Αγ.Παύλου του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Είναι η μέρα της παραλαβής του βιοντίζελ το οποίο παρήγαγε το ειδικό εργαστήριο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) μετατρέποντας σε βιοκαύσιμο τη μεγάλη ποσότητα μαγειρικών ελαίων που συγκεντρώθηκαν από τα νοικοκυριά του δήμου στο πλαίσιο της εκστρατείας ανακύκλωσης.

Το φορτίο από την Κοζάνη αναμένεται να φθάσει στο 1ο Δ.Σ. Αγ.Παύλου στις 12 το μεσημέρι, όπου παρουσία του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη, και του συνόλου της σχολικής κοινότητας, θα τοποθετηθεί στη δεξαμενή πετρελαίου, εξασφαλίζοντας έτσι τη δωρεάν θέρμανση του σχολείου. Το σχολείο αυτό είναι ένα από τα λίγα του διευρυμένου δήμου που καταναλώνει πετρέλαιο για τη θέρμανσή του, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των σχολικών μονάδων χρησιμοποιεί φυσικό αέριο.

Η ποσότητα που παραλαμβάνεται μεθαύριο είναι η πρώτη που παράγεται από την ανακύκλωση των 750 λίτρων τηγανόλαδων, που συγκεντρώθηκαν σε διάστημα λίγων μηνών, με την αξιοποίησή τους να γίνεται στο Εργαστήριο Θερμοδυναμικής του Τμήματος Μηχανολογίας υπό την ευθύνη του καθηγητή Ιωάννη Κάρμαλη. Τα τηγανόλαδα αυτά παραδόθηκαν στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Νεάπολης, οι οποίοι ενημερώθηκαν και παρακολούθησαν τη διαδικασία μετατροπής του σε βιοκαύσιμο.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην δήμος Συκεών ήταν από τους πρώτους που έθεσε σε υλοποίηση το πρόγραμμα ανακύκλωσης και αξιοποίησης των μαγειρικών ελαίων, το οποίο τώρα επεκτείνεται σε όλες τις Ενότητες του νέου διευρυμένου δήμου, δίνοντας έμφαση κυρίως στις μαθητικές κοινότητες, με το 1ο Δ.Σ. Αγ.Παύλου να είναι ένα από τα έξι που εντάχτηκαν στο κίνημα αυτό. Συνεργεία του δήμου διανέμουν στους δημότες και στους μαθητές ειδικά δοχεία για τη συλλογή των τηγανόλαδων, τα οποία παραλαμβάνουν μετά από ειδοποίησή τους.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η νέα εκστρατεία για την προώθηση της ανακύκλωσης, προωθώντας ταυτόχρονα όλα τα προγράμματα που ο δήμος υλοποιεί, όπως είναι η ανακύκλωση συσκευασιών (μπλε κάδος), η ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών και μπαταριών, η χουμοποίηση-κομποστοποίηση φυτικών-οργανικών απορριμμάτων.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_5862.html

12
Η Κοινότητα του PDE / Μουσικές διαδρομές (2011)
« στις: Ιανουάριος 01, 2011, 12:00:13 πμ »
Καλή χρονιά σε όλους, με την ευχή ό,τι μας έχει στερήσει η προηγούμενη να μας το φέρει η νέα.
Και να σταματήσει η...κατηφόρα.

Η αγάπη μας _ Μαρινέλλα

http://www.youtube.com/watch?v=uZ8DP88v3dI


Στίχοι: Νίκος Βρεττός
Μουσική: Σπύρος Παπαβασιλείου
Πρώτη εκτέλεση: Μαρινέλλα


Πόσο μικρή μου φαίνεται η θάλασσα
όταν μετράω την αγάπη σου,
κι όταν μέσα στα μάτια σου βυθίζομαι
πόσο ρηχά μου φαίνονται τα πέλαγα.

Η αγάπη μας είναι λίγο πιο μικρή απ' το σύμπαν
γιατί πρέπει να χωράει κάπου,
η αγάπη μας, η αγάπη μας.

Πόσο μικρή μου φαίνεται η έρημος
όταν μετρώ την απουσία σου,
κι όταν με το χαμόγελο ξανάρχεσαι
πόσο μικρά μου φαίνονται τα βάσανα.


13

Μαθητής θέλει να μορφωθεί αλλά...

Γράφω το εξής e-mail σε σας για να δηλώσω κάτι το οποιο συνέβη εδώ και 1 εβδομάδα. Είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες και θέλω να συνεχίσω σχολη για πληροφορική , συγκεκριμένα ΕΠ.ΑΛ.
 Το πιο κοντινό ΕΠ.ΑΛ. για τον κλάδο πληροφορικής βρίσκετε Αγια παρασκευή και εγώ μένω Χολαργό αλλα το πρόβλημα είναι ότι εκεί πέρα δεν έχουν κάποιο ανελκυστήρα για να μπορώ να ανεβαίνω στον πάνω όροφο όπου είναι το εργαστήρι. Πηρα τηλέφωνο στο Υπουργείο Παιδείας να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο ΕΠ.ΑΛ. με τον συγκεκριμένο κλάδο αλλα και να έχει εύκολη πρόσβαση για μένα που είμαι με καροτσάκι και με έχουν στην αναμονή 1 εβδομάδα τώρα.Τους πείρα τηλεφωνο σήμερα το πρωί και αυτό που μου είπανε ειναι "Δεν σας ξεχάσαμε ακόμα ψάχνουμε αλλα δεν έχουμε βρει τίποτα. Περιμένουμε κάποιο τηλεφώνημα απο τα κεντρικά" . Δεν θελω να περάσω και αυτόν τον χρόνο σπιτι κάνοντας τίποτα... Η καταστασή πραγματιά είναι τραγική.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/tromaktiko_64.html#more

14

Δεν μας έφτανε η Διαμαντοπούλου για να μας αποτελειώσει! ::)

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2019

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 28663
  • Τελευταία: teacher88
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 976986
  • Σύνολο θεμάτων: 16913
  • Σε σύνδεση σήμερα: 262
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 25
Επισκέπτες: 233
Σύνολο: 258

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.049 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.