Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - jak_13

Σελίδες: 123 ... 539
1
Δεν είναι κομματικές επιταγές η άρνηση ή οι επιφυλάξεις για τον συγκεκριμένο νόμο. Κι αυτό που λέγανε ότι ήταν απλα υποκίνηση από τους συνδικαλιστές, κατέρρευσε. Στη βθμια μείναμε εκτεθειμενοι με τους συνδικαλιστές να μην ξέρουν τι κάνουν κ τι θα κάνουν. Ωραία μεγάλα λόγια ότι υπάρχει plan b….

Έχω γράψει "κάποιοι" και είναι εμφανές ότι γίνεται, όχι από όλους βέβαια. Συνδέονται τα πάντα με τα κόμματα και πρέπει να το γνωρίζεις αφού είχες κατηγορηθεί ως φιλοκυβερνητική (!!!) στο άλλο νήμα επειδή είσαι υπέρ των εμβολίων.

2
Για να κλείσω, δεν είμαι μόνος, είμαστε πολλοί. Δεν εκφράζονται ελεύθερα όμως οι άνθρωποι εδώ μέσα...τι να πουν!! Θα τους μπλοκάρετε με την τόση "δημοκρατία" σας...

Δίκιο έχεις JURE. Εξάλλου δεν έχει και νόημα, γι`αυτό ο καθένας επιλέγει με ποιον συνομιλεί. Αλίμονο αν δε διαφέραμε με κάποιους που θεωρούν εαυτούς μοναδικούς, διότι χίλιες φορές καλύτερα να είναι κάποιος πρόθυμος να υποστηρίξει τις ιδέες που πιστεύει παρά να είναι πρόθυμος να ακολουθεί πιστά και να υποτάσσεται σε κομματικές επιταγές.


3
Άδειες / Απ: Άδεια ανατροφής τέκνου
« στις: Οκτώβριος 16, 2021, 06:00:24 πμ »
Να ρωτήσω κι εγώ... Η άδεια κυησης για τους αναπληρωτές πληρώνεται μόνο από το ΙΚΑ; Από το Υπουργείο τίποτα; Εγώ νόμιζα ότι μπαίνει ο μισθός και αυτό του ΙΚΑ ήταν επίδομα για βοήθεια. Οχι ε; Εφτιαξα μάλλον ουτοπικό σενάριο :-\

Πληρώνει ένα μέρος. Στην ουσία συμπληρώνει το ποσό που καταβάλλει ο ασφαλιστικός οργανισμός για να καλυφθεί ο μισθός, για τις ημέρες που δικαιούται η αναπληρώτρια αναρρωτική άδεια.

4
[...] Πέραν του γεγονότος ότι αυτό ακριβώς που κάνεις στην επιστήμη της ψυχολογίας λέγεται π ρ ο β ο λ ή να είπω κι ότι οι ύβρεις οι προσβολές και τα λόγια ντροπής και μίσους που εχτοξεύεις ακαταπαύστως δε χαραχτηρίζουν ποτέ τον παραλήπτη. Αλλά τον αποστολέα.

Πριν από 1 χρόνο,ανάμεσα στα άλλα γραφικά που μου έγραφες, μου έστειλες και αυτό το π.μ.,χωρίς φυσικά να σε έχω βρίσει ποτέ:
¨Ξέρω ότι ιδρώνεις απ' τις πατούσες... Θα με βλέπεις στον ύπνο σου...¨
Είπες κάτι; :D
Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις με επιχειρήματα τον συνομιλητή σου,λόγω ημιμάθειας και φανατισμού.Και δεν είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα.Γι΄αυτό κατέληξε το φόρουμ να μονοπωλείται από ελάχιστους.
Γκάλοπ για ένα τόσο σημαντικό θέμα και έχουν μέχρι στιγμής συμμετάσχει μόνο 114 εκπαιδευτικοί.

Εκπλήσσομαι γιατί νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα το προνόμιο να λαμβάνω προσωπικά μηνύματα από "επαναστάτες αγωνιστές", με ύβρεις, προσβολές και λόγια ντροπής που χαρακτηρίζουν τον αποστολέα βέβαια. Αναλογίζομαι και πόσοι ακόμα έχουν τέτοια προνόμια όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Μπροστά στο φανατισμό όλα τα άλλα είναι περιττά και το φόρουμ διαμορφώνεται...

5
Δημοτικό / Απ: Θρησκευτικά
« στις: Οκτώβριος 07, 2021, 09:59:33 μμ »

Πιστεύω ότι πολλοί συνάδελφοι έχουμε αντιμετωπίσει διαχρονικά, παρόμοια προβλήματα σε διάφορα μαθήματα επειδή τα σχολικά βιβλία δεν ήταν και τα καλύτερα. Ωστόσο η απόγνωση και η απόρριψη κάθε ιδέας που μόνη σου αναζητάς, όταν δεν είναι αρεστή και μάλιστα με υπεροψία και χαρακτηρισμούς, από τη μία δίνει εξήγηση στην προέλευση του προβλήματος, από την άλλη δε βοηθάει στη σωστή μόρφωση των παιδιών.
Δυστυχώς mafel δεν ψάχνεις απόψεις ομοιοπαθών αλλά απόψεις ομοϊδεατών και επειδή εγώ δε θέλω να σε κουράζω, μη μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις.

6

Αγαπητέ Αίαντα, εν συντομία για να μην επαναλαμβανόμαστε:
Κριτικές έγιναν επειδή υπήρξαν καταχωρίσεις για ενημέρωση στα μέσα, κριτικές έγιναν και γιατί δεν υπήρξε επαρκής ενημέρωση, πολλές φορές και από τα ίδια άτομα! Σεβαστές όλες οι απόψεις, αρκεί να μη λέγεται κάτι για να γίνεται κουβέντα και σε κάθε περίπτωση αυτό είναι διαφορετικό από τη δήθεν προσπάθεια χειραγώγησης.
Προσωπικά, αν δεν είμαι σίγουρος για κάτι, δεν το αναφέρω καν. Το σημειώνω αυτό επειδή υπάρχει ερωτηματικό στο μήνυμά σου. Απλά όπου διαπιστώνω εμπάθεια κρατάω μικρό καλάθι και στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται ότι υπάρχει, αφού εμπλέκονται και διάφορα θέματα. Να ευχηθούμε όμως περαστικά στην κ. Προβατά, όπως και στο κοριτσάκι που πληρώνει αμαρτίες γονέων:

https://www.protagon.gr/epikairotita/eisaggeleas-gia-na-paei-14xroni-asthenis-me-koronoio-sto-ippokrateio-tin-kratousan-spiti-oi-arnites-goneis-tis-44342361274

Δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και στην περίπτωση του 20χρονου:

https://www.eirinika.gr/article/227799/tragodia-sti-thessaloniki-pethane-apo-koronoio-20hronos-den-eihe-emvoliastei-nosise

 


7

Ημιμάθεια, άγνοια ή πονηριά; Για όσους έχετε κάνει σημαία τη λίστα Πέτσα και παραπληροφορείτε, τα χρήματα για την καμπάνια ενημέρωσης του πληθυσμού δόθηκαν για καταχωρήσεις σε πάνω από 1200 έντυπα, ιστοσελίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, πλατφόρμες και τηλεοπτικά κανάλια, συμπολιτευόμενα και αντιπολιτευόμενα και με θέσεις υπέρ των εμβολίων και εναντίον των εμβολίων. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και αυτά που βλέπετε και ακούτε και εσείς, όπως η "Ζούγκλα" του κ. Τριανταφυλλόπουλου που δεν αφήνει τίποτα ανεκμετάλλευτο.
Επίσης, επειδή συνεχώς αναπαράγετε τα ίδια, να αναφέρω ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να βγει κάποιος για να πει ό,τι θέλει. Το δύσκολο είναι να δώσει συνέντευξη μέσα από τη ΜΕΘ. Αδύνατο θα έλεγα κι ας βάζει ο εμπνευστής στο πλαίσιο της αρχικής εικόνας, φωτογραφία μιας ΜΕΘ. Ιατρικό πόρισμα πάντως δεν υπάρχει ούτε στη μία ούτε στην άλλη περίπτωση και ας μη βιάζονται κάποιοι να βγάζουν συμπεράσματα.
Για την αύξηση των θανάτων έχουν δοθεί αρκετές απαντήσεις για το πού οφείλονται και να μην ξεχνάμε ακόμα, ηθελημένα ή άθελα, ότι υπάρχει και η πανδημία με τις μεταλλάξεις της.
Το μόνο με το οποίο θα συμφωνήσω είναι ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
8

Πολύ καλά τα λες συνάδελφε jones γιατί το έψαξες και καλά έκανες, δε φταίει όμως η στατιστική επειδή ο καθένας προσπαθεί να παρουσιάσει τα στοιχεία όπως αυτός επιθυμεί. Η Στατιστική δεν κάνει μια απλή διαίρεση, όπως στο παράδειγμά σου με το κοτόπουλο, αλλά εξετάζει και αναλύει τα αποτελέσματα των δεδομένων που προκύπτουν μετά από συλλογή στοιχείων, που η επιλογή τους γίνεται με επιστημονικές μεθόδους για ασφαλή αποτελέσματα.
Γράφονται διάφορα ψέματα στο όνομα της Στατιστικής αλλά και από κάποιους που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν τι γίνεται στο περιβάλλον όλων των άλλων. Επίσης με διάφορα άλματα υπεραπλουστευμένης λογικής συνδέονται οι θάνατοι με τους εμβολιασμούς ενώ υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που μπορούν να αιτιολογήσουν αυτή την αύξηση. Υπενθυμίζω ότι έχουν γίνει δισεκατομμύρια εμβολιασμοί παγκοσμίως και εάν είχαμε αύξηση θανάτων εξαιτίας των εμβολίων δε θα έμενε ανεκμετάλλευτο από τους διάφορους Τριανταφυλλόπουλους και θα είχαμε γεμίσει από διάφορα "απαγορευμένα" βίντεος.

9
Να δώσουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός μέλους της σχολικής κοινότητας που έφυγε άδοξα από τη ζωή.Αναφέρομαι στον 15 χρόνο μαθητή από την Τρίπολη που έχασε τη ζωή του δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του,χωρίς να έχει κάποιο θέμα υγείας.Βέβαια με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο επιμελώς αποκρύπτεται αυτή η πληροφορία .Άσχετα αν ο θάνατος προήλθε από το εμβολιο ή όχι ,αυτό είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα της ελεγχόμενης από την κυβέρνηση δημοσιογραφίας.Για οποιοδήποτε ανήλικο μπαίνει σε ΜΕΘ φταίνε οι ανεμβολιαστοι γονείς του ή ότι δεν εμβολιάστηκε το παιδί.Εκεί η είδηση παίζει παντού ,έτσι ακριβώς ,χωρίς να γίνεται λόγος για ιατροδικαστική εξέταση ή αναφορά υποκειμένων νοσημάτων κτλ.Σε περιπτώσεις όπως του 15 χρόνου κρύβεται επιμελώς ο εμβολιασμός και όλοι αναμένουν τα επίσημα αποτελέσματα που γνωρίσουμε από πριν το αποτέλεσμά τους.Σημερα άκουγα τον Χασαποπουλο που έλεγε: " Δεν βλέπω οι γονείς να εμβολιάζουν τα παιδιά τους.Πρεπει να γίνει κάτι μεγάλο για να αλλάξουν άποψη..."

Εάν υπάρχει οικογένεια ίσως να αισθανθεί καλύτερα από τη συμπαράσταση. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως και η δικαιολογία για την απόκρυψη δε στέκει γιατί στο διαδίκτυο γράφει ελεύθερα ό,τι φανταστεί ο καθένας.
Μια παρόμοια προσπάθεια έγινε και σ`αυτή την περίπτωση αλλά δεν είχε αίσιο αποτέλεσμα για τους εμπνευστές της:
https://www.businessnews.gr/kosmos/item/217188-kypros-dioksi-kata-3-atomon-gia-fake-news-me-thanato-12xronou-meta-to-emvolio

10

Η παρακάτω δημοσίευση δεν είναι ανέκδοτο, είναι πραγματικό γεγονός και δεν είναι για γέλια βέβαια.
Δεν ξέρω για πόσο θα μένουν ατιμώρητοι όσοι συνειδητά παραπληροφορούν και παίρνουν στο λαιμό τους τον κόσμο.

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/apetuxa-san-aderfos-kai-san-epistimonas-na-se-peiso-na-emboliasteis-i-sugkinitiki-anartisi-kathigiti-ligo-meta-ton-xamo-tis-aderfis-tou/

11
Καλησπέρα, θα ήθελα να επιβεβαιώσω το αυτονόητο. Για ολιγόωρη εργασία σε φροντιστήριο, δηλαδή μιλάμε για κάτω από 10 ώρες την εβδομάδα, η κάρτα ανεργίας κανονικά κόβεται, έτσι; Ρωτάω μήπως και έχει αλλάξει κάτι στο μεσοδιάστημα των χρόνων που έχουν μεσολαβήσει.

Από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ:

Η ανάληψη εργασίας από τον άνεργο καθιστά το άτομο μη διαθέσιμο και αποτελεί λόγο διαγραφής του δελτίου ανεργίας ανεξαρτήτως της χρονικής διάρκειας της απασχόλησης αυτής. Στην περίπτωση αυτή επέρχεται αυτόματη διαγραφή του δελτίου ανεργίας από το πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ, λόγω πρόσληψης.  Η διαγραφή προκύπτει αυτόματα από το σύστημα καταγραφής κινητικότητας εργατικού δυναμικού μέσω διασύνδεσης με το πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», όπου μέσω κατάθεσης του σχετικού εντύπου είναι υπόχρεος ηλεκτρονικής υποβολής ο εκάστοτε εργοδότης με όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή.

Ωστόσο μετά την επανεγγραφή σας στον ΟΑΕΔ έχετε τη δυνατότητα βάσει του ν.4461/2017 να υποβάλετε αίτηση για αναγνώριση συνεχόμενου χρόνου ανεργίας αφαιρουμένου του χρονικού διαστήματος που απασχοληθήκατε καθώς και του διαστήματος που πιθανόν μεσολάβησε μέχρι την επανεγγραφή σας στον ΟΑΕΔ.Επίσης:

Με το άρθρ. 92 του ν. 4461/2017 (Α’/38/28.03.2017) δίνεται η ευκαιρία σε όσους απασχολούνται περιστασιακά να αναγνωρίζουν συνεχόμενο χρόνο ανεργίας αφαιρουμένου του χρονικού διαστήματος που απασχολήθηκαν καθώς και κάθε χρονικού διαστήματος κατά το οποίο δεν ήταν εγγεγραμμένοι άνεργοι. Οι προϋποθέσεις είναι οι εξής:

    Ο αριθμός των ενσήμων που πραγματοποίησαν εντός του δωδεκαμήνου που προηγείται της αίτησής τους να μην υπερβαίνει τα εβδομήντα.
    Κατά την ημερομηνία έναρξης του δωδεκάμηνου πριν την αίτηση να ήταν εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων.
    Να μην έχει διαγραφεί το/τα δελτίο/α τους για άλλο λόγο εκτός της πρόσληψης μέσα στο δωδεκάμηνο που προηγείται της αίτησής τους.

Εφόσον το αίτημά σας εγκριθεί βάσει του άρθρου 92 του ν.4461/2017, στην βεβαίωση χρόνου ανεργίας θα αναφέρεται συνεχόμενος χρόνος ανεργίας αφαιρουμένων:

    των διαστημάτων απασχόλησης καθώς και
    του χρόνου που πιθανόν μεσολαβεί μέχρι την επανεγγραφή στο μητρώο ανέργων, τα οποία δεν προσμετρώνται στον συνολικό χρόνο ανεργίας.

12

Δυστυχώς θα έχουμε πολλές περιπτώσεις γιατί με τα παιδιά είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί υπολογίζονται γύρω στο 75%.

14
Όταν λέμε Ευρώπη , εννούμε ευρωπαϊκή ένωση.
Επειδή όμως κάποιοι σαν και σένα είναι πονηροί, το διευκρίνησα στο επόμενο μήνυμα.
Για ψάξε να βρεις και άλλες χώρες.

Ακόμα και οι μαθητές του δημοτικού γνωρίζουν ότι άλλο Ευρώπη ως ήπειρος και άλλο οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επομένως ο χαρακτηρισμός σου αξίζει δικαιωματικά διότι εγώ σου απάντησα στο παραπλανητικό μήνυμα και μετά το διευκρίνΙσες.
Εγώ ξέρω τις χώρες και είναι αρκετές αλλά δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση με τρολ.
 

Σελίδες: 123 ... 539

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30796
  • Τελευταία: msotiraki
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1088988
  • Σύνολο θεμάτων: 18281
  • Σε σύνδεση σήμερα: 462
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 3
Επισκέπτες: 338
Σύνολο: 341

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.117 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.