Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - crispy

Σελίδες: 123 ... 5
1
Πελοπόννησος & Στερεά Ελλάδα / Απ: Αργολίδα
« στις: Αύγουστος 08, 2020, 04:03:07 μμ »
Λοιπόν, και τα δύο μέρη απέχουν γύρω στα 65-70 χλμ. από το Ναύπλιο, την πρωτεύουσα του νομού.
Δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο να επιδείξουν, ειδικά το χειμώνα, γι' αυτό κι οι περισσότεροι συνάδελφοι μένουν στην πρωτεύουσα και πηγαινοέρχονται καθημερινά, συνήθως με γκρουπάκια (τώρα με τον ιό, δεν ξέρω αν γίνεται αυτό). Ο δρόμος είναι σχετικά καλός, καθώς έχουν γίνει βελτιώσεις σε δυο σημεία, που διευκολύνουν αρκετά. Στο γράφω αυτό, γιατί μπορείς να πηγαινοέρχεσαι και μόνη σου, με το δικό σου μέσο, αν έχεις. Η συγκοινωνία από Ναύπλιο δεν είναι συχνή και δεν βολεύει καθόλου, ειδικά το πρωί.
Αν τώρα επιλέξεις να μείνεις μόνιμα στην Ερμιονίδα, θα νοικιάσεις προφανώς κάποιο από τα ενοικιαζόμενα, που αφθονούν στην εκεί περιοχή. Όμως, θα δυσκολευτείς, γιατί, όπως προανέφερα, η περιοχή είναι αρκετά μακριά από την κίνηση και τη ζωή (δεν είναι όμως ερημική). Υπάρχουν, βέβαια, κάποια μαγαζιά, ταβερνούλες, κέντρο Υγείας, σούπερ-μάρκετ, όμως αν πρόκειται να μείνεις μόνη, θα σου πρότεινα να πηγαινοέρχεσαι από το Ναύπλιο, όπου θα μένεις. Δεν συγκρίνεται.


Τα ενοίκια πως ήταν; Η κατάσταση των σπιτιών;

Ειναι όμως παραπάνω από μια ώρα το Ναυπλιο-Ερμιονη. Τουλάχστον ετσι λέει το google maps

2
Πελοπόννησος & Στερεά Ελλάδα / Απ: Αργολίδα
« στις: Αύγουστος 08, 2020, 03:32:00 μμ »

Έχει κάποιος να μοιραστεί μαζί μας πρόσφατες εμπειρίες από νομό Αργολίδας; Για πρωτοβάθμια ΠΕ70.

3
Θα μετρήσει η προϋπηρεσία που έχεις σε φορείς του δημοσίου (είτε αυτή αποκτήθηκε στην εκπαίδευση σε άλλο κλάδο, είτε αυτή αποκτήθηκε σε άλλους φορείς) εφόσον παρασχέθηκε με σχέση εξαρτημένης εργασίας (αναφέρομαι στην προϋπηρεσία εκτός εκπαίδευσης διότι στην εκπαίδευση έχουμε σχέση εξαρτημένης εργασίας).

Σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Θα το έχω υπόψη μου.


4
Καλησπέρα. Μπορεί να ρωτάω και βλακεία....
Ανήκω σε δύο κλάδους εκ των οποίων ο ένας ΠΕ 03 και ο άλλος ΤΕ 16. Η συνολική μου προϋπηρεσία έχει αποκτηθεί στον ΠΕ 03 κλάδο. Σε περίπτωση διορισμού μου ως ΤΕ 16 θα μου αναγνωριστεί η προϋπηρεσία μου ή θα είναι σα να ξεκινάω από την αρχή?
Ευχαριστώ.

Lasid, γνωρίζεις αν ισχύει και στην περίπτωση των αναπληρωτών αυτό;

Δηλαδή, αν έχω κάποια δημόσια προϋπηρεσία σε μια ειδικότητα και προσληφθώ ως αναπληρωτής με τη δεύτερη ειδικότητα, τότε η προϋπηρεσία αυτή μπορεί να μετρήσει για να ανέβω ΜΚ ως αναπληρωτής;

5
Μεγάλες οι αλλαγές στα κριτηρια μοριοδοτησης των εκπαιδευτικων των Επας σε σχεδιο αποφασης προς διαβουλευση που εχει σταλει στα σχολεια με μειλ . Ζητειται να αποσταλουν οι αποψεις των σχολων (!!!) μέχρι τις 28/05/2020 στην Α2.

Που μπορούμε να βρούμε τα νέα κριτήρια; Έχουν ανακοινωθεί κάπου;

6
Κλάδος ΠΕ60 Νηπιαγωγών / Απ: Μεταπτυχιακο
« στις: Οκτώβριος 16, 2019, 12:37:13 πμ »
Δεν γνωρίζω. Αυτό μόνο το Πυσπε θα σου το απαντήσει εφόσον γίνουν όλα τα προηγούμενα δηλαδή σε καλέσουν αναπληρώτρια και κάνεις αίτηση συνάφειας. Θα πάρει χρόνο. Κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει τώρα με σιγουριά.


Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και αν προσληφθείς σε ιδιωτικό σχολείο, ε;
Και πόσο μπορεί να καθυστερήσει; Έχω την εντύπωση ότι πληρώνεσαι αναδρομικά από την ημέρα που καταθέτεις την αίτηση για αναγνώριση συνάφειας. Σωστά;

7
Ναι συνάδελφε. Κάνε άμεσα αίτηση Γιατί χάνεις χρήματα. Φέτος βγήκαν έντυπα ανά περίπτωση.  Ζήτησε τα απο την Επας σου...
Το μεταπτυχιακό σου αν έχεις προσληφθεί φέτος σε άλλη ειδικότητα μπορεί να μη μετρηθεί. Και για αυτή την περίπτωση που είναι μια στις χίλιες, μας παιδεψαν όλους για ακόμη μια φορά...
2109989206 για τυχόν απορίες...

Εγώ έκανα αίτηση για ένταξη σε ΜΚ (αναγνώριση προϋπηρεσίας και μεταπτυχιακού) με βάση το περσινό έντυπο που βρήκα εδω:  https://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item1246

Είναι ΟΚ η αίτησή μου ή πρέπει να χρησιμοποιήσω τα νέα έντυπα που ανάφερεις πιο πάνω;

8
Πώς γίνεται να μην πάρεις ώρες στην πρώτη σου επιλογή όταν κανένας από τους παραπάνω από εσένα δεν την έχει συμπεριλάβει στις προτιμήσεις του;

Έχει αλλάξει κάτι στη διαθεσιμότητα των ωρών που ανακοινώθηκαν;

9
Τελικά η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου δεν ανεβάζει το ΜΚ στους ωρομίσθιους;

Ισχύει μόνο για τους αναπληρωτές;

10
Όπως έμαθα από συνάδελφο που ρώτησε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, με την φετινή προκήρυξη ως διδακτική εμπειρία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων προσμετράται μόνο αυτή από δομές της ΓΓΔΒΜ, όπως γράφει στην προκήρυξη κριτήριο 2.2. Δηλαδή μόνο από ΙΕΚ του υπουργείου Παιδείας, ΚΔΒΜ, Σχολές Γονέων κτλ. Φετινή έμπνευση αυτή γιατί πέρυσι ήταν αλλιώς.


Ουυυυυπςςςςς! Σα να έχεις δίκιο!

2.2. Στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (Σε δομές και προγράμματα της Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ. εκτός ΣΔΕ και εκτός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης)
(0,5 μόρια ανά 100 ώρες διδασκαλίας, με μέγιστο αριθμό μορίων 4)Οπότε  @dlqr: ΟΧΙ

11
Παρατηρώντας τους προσωρινούς πίνακες μοριοδότησης, βλέπω ότι υπάρχουν πολλές "περικοπές" στη στήλη της διδακτικής εμπειρίας στην εκπαίδευση ενηλίκων.
Το ίδιο συμβαίνει και στα δικά μου μόρια παρόλο που προέρχονται όλα από δημόσιους φορείς.

Ανατρέχοντας στην προκήρυξη βρίσκω ότι (όσον αφορά τους δημόσιους φορείς) μια απλή βεβαίωση προϋπηρεσίας που αναφέρει με σαφήνεια τις ώρες διδασκαλίας είναι αρκετή.  Ασφαλιστική βεβαίωση απαιτείται μόνο για προϋπηρεσία σε ιδιωτικό φορέα.

Έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;

12
@premnt017: Προφανώς ηλεκτρονική (Διάβεσε το προσεκτικά θα καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στο 1 και στο 2)
@dlqr: ΝΑΙ (στην κατηγορία της εκπαίδευση ενηλίκων προφανώς)

13
Καλησπέρα,

Αν στη σχολή Επάς Οαέδ πάρω 21 ώρες πόσες
επιπλεον δικαιούμαι να πάρω στα ΔΙΕΚ
του Παιδείας;

Ευχαριστω

Νομίζω άλλες 6.
Αλλά απ'οτι ξέρω έχουν και τα δύο σχολεία απογευματινό ωράριο. Επομένως ίσως είναι κάπως δύσκολο να τα συνδυάσεις.

14
Συναδερφοι μια βοηθεια παρακαλω....δυστυχως μου προεκειψε ενα προβλημα υγειας και μαλλον δεν θα μπορεσω να παω στην δουλεια 2 βδομαδες τουλαχιστον..δεν εχω πολλες ωρες μονο 10 και ειναι μονο εργαστηρια με αλλη συναδερφο ....τι γινεται στην περιπτωση μου ?ας με βοηθησει καποιος..


Μην αγχώνεσαι! Ειδοποιείς ότι θα λείψεις για λόγους υγείας τις συγκεκριμένες ημέρες. Αφού είσαι και με άλλη συνάδελφο, ουσιαστικό πρόβλημα στη διεξαγωγή των μαθημάτων δε θα προκύψει. Απλά δε θα πληρωθείς τις ημέρες που θα λείψεις!

Σελίδες: 123 ... 5

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32339
  • Τελευταία: Kostas2505
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1162576
  • Σύνολο θεμάτων: 19253
  • Σε σύνδεση σήμερα: 741
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 26
Επισκέπτες: 662
Σύνολο: 688

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.122 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.