Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - t_p_m

Σελίδες: 123 ... 11
1
Δείτε και τα παραδείγματα. Δεν γράφουμε ό,τι υπάρχει στην Ι. Γράφουμε τα περασμένα στοιχεία με τα οποία θέλουμε να αποδείξουμε κάτι καινούριο. Δεν είναι αίτηση καταγραφής. Είναι αίτηση κατάθεσης δικαιολογητικών.
Τι λες ρε φίλε; Είναι απλά αίτηση κατάθεσης δικαιολογητικών;
Τότε για ποιο λόγο υφίσταται η υποενότητα Ι στην αίτηση; Γιατί δεν την παρέλειψαν;
 
Παραθέτω ξανά:
(α) Να καταγράψουν τα ήδη καταχωρισμένα και επικυρωμένα πεδία/στοιχεία στον ηλεκτρονικό τους
φάκελο στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., τα οποία επικαλούνται για την απόδειξη του, κατά περίπτωση,
προσόντος/κριτηρίου/ιδιότητας
[Κεφ. Ε΄ του ν. 4589/2019 και Κεφ. Γ΄ της οικείας Προκήρυξης ΑΣΕΠ] στη σχετική
ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητάς τους στο ΑΣΕΠ (ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ Ι του εντύπου).
(β) Να καταγράψουν τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά που υποβάλλουν για πρώτη φορά και να
δηλώσουν το αντίστοιχο προσόν/κριτήριο/ιδιότητα [Κεφ. Ε΄ του ν. 4589/2019 και Κεφ. Γ΄ της οικείας Προκήρυξης
ΑΣΕΠ] που επικαλούνται στη σχετική ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητάς τους στο ΑΣΕΠ (ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ του
Εντύπου).
(γ) Να καταγράψουν τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά που υποβάλλουν για
επικαιροποίηση/τροποποίηση/συμπλήρωση ήδη καταχωρισμένων και επικυρωμένων στοιχείων/πεδίων στον
ηλεκτρονικό τους φάκελο στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. (ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙΙ του εντύπου).

Περιμένω με αγωνία την ερμηνεία σου για τον λόγο ύπαρξης της υποενότητας Ι στην αίτηση!
Λυπάμαι για το ύφος, αλλά ορισμένοι έχετε θέματα κατανόησης γραπτού λόγου.
Προσωπικά με ενοχλεί μόνο γιατί φοβάμαι μην πάρετε στον λαιμό σας και άλλους συναδέλφους!

2
Η προϋπηρεσία δεν χρειάζεται να περαστεί στην υποενότητα Ι.   Πήγα να κάνω διορθωτικη στη βθμια και μόνο που δεν με εκραξαν που ήθελα να κάνω διορθωτικη για κάτι που είναι ήδη περασμένο στον οπσυδ.
Επειδή εγώ δεν μιλάω στον αέρα.. Από την πρόσκληση του υπουργείου:
2. Κατάθεση δικαιολογητικών
Στην ειδική έντυπη αίτηση κατάθεσης δικαιολογητικών, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο παράρτημα της
παρούσης, οι υποψήφιοι οφείλουν:
(α) Να καταγράψουν τα ήδη καταχωρισμένα και επικυρωμένα πεδία/στοιχεία στον ηλεκτρονικό τους
φάκελο στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., τα οποία επικαλούνται για την απόδειξη του, κατά περίπτωση,
προσόντος/κριτηρίου/ιδιότητας [Κεφ. Ε΄ του ν. 4589/2019 και Κεφ. Γ΄ της οικείας Προκήρυξης ΑΣΕΠ] στη σχετική
ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητάς τους στο ΑΣΕΠ (ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ Ι του εντύπου).

3
Εμφανίζεται ο βαθμός στον Οπσυδ. Απλά το ερώτημα ειναι αν στην υποενότητα Ι πέραν του πτυχίου πρεπει να αναφερθεί και η βεβαίωση της σχολής τυπικά.
Εφόσον το έχεις καταθέσει ήδη και από εκεί και μόνο προκύπτει η απόδειξη του βαθμού πτυχίου, να το συμπεριλάβεις οπωσδήποτε ως δικαιολογητικό στην έντυπη αίτηση! Ας είμαστε τυπικοί για να μην υπάρχει κανένα ενδεχόμενο λάθους από την πλευρά τους.. Κι αν τελικά υπάρξει κάποιο λάθος, να μπορείς εύκολα να αποδειξεις το δίκιο σου!

4
Προς "yperoxi":
Στον ΑΣΕΠ κάνετε απλά εγγραφή, συμπλήρωνετε την ηλεκτρονική αίτηση και όταν είστε βέβαιη για την ορθότητα, κάνετε οριστικοποίηση. Δεν ανεβάζετε κανένα δικαιολογητικό στον ΑΣΕΠ!
Δικαιολογητικά προσκομίζετε μονο στη δευτεροβάθμια με την έντυπη αίτηση. Στην έντυπη αίτηση ουσιαστικά α)επικαλείστε  όσα δικαιολογητικά είναι περασμένα ήδη στον Οπσυδ, β) προσκομίζετε έντυπα όσα επιπλέον διαθέτετε, γ) επίκαιροποιειτε/τροποποιείτε όσα/αν χρειάζεται.
Ο ΑΣΕΠ θα προσπελάσει ο ίδιος τα απαιτούμενα που δηλώσατε απο τον Οπσυδ.
Διαβάστε ξανά την προκήρυξη!

Προς "marigo"
Αν το πτυχίο σας είναι ηδη περασμένο στον Οπσυδ, δεν ήταν περασμένη και η βεβαίωση με τον βαθμο πτυχίου; Ο βαθμός πτυχίου ήταν απαραίτητος και στους προηγούμενους πίνακες. Δεν εμφανίζεται ήδη στον Οπσυδ;


5
Κανένα απολύτως. Η αίτηση είναι αίτηση κατάθεσης δικαιολογητικών, όχι επιβεβαίωσης φακέλου. Αν δε θες να αλλάξει κάτι, δεν το γράφεις.
Ρε παιδιά γίνετε λίγο πιο σαφείς σ'αυτα που λέτε! Στην υποενότητα 1, σαφώς και πρέπει να επικαλεστείς την προϋπηρεσία που έχεις, απλά δεν χρειάζεται να γράψεις το νούμερο. Γράφεις πχ. "Συνολικά μόρια" - "Εκπαιδευτική προϋπηρεσία".  Πρέπει όμως να επικαλεστείς το στοιχείο αυτό, όπως και το βασικό σου πτυχίο.
Άλλωστε στην υποενότητα 1, γράφεις τα στοιχεία που υπάρχουν στον Οπσυδ και επικαλεισαι. Στη 2 αυτά που θς να προστεθούν και στην 3η αυτά που θες να τροποποιηθούν!
Ελπίζω να μην υπάρχει κανείς με προϋπηρεσία που δεν θα την επικαλεστεί στην 1η υποενότητα!

6
Είτε Όχι είτε κενό είναι το ίδιο ρε παιδιά! Δεν υπάρχει κανένα θέμα! Άλλωστε και τα δύο δηλώνουν την απουσία προσόντος.
Επιπλέον, πριν κάνετε υποβολή, χρησιμοποιειστε την επιλογή "Έλεγχος". Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα, θα σας ενημερώσει! Φυσικά, για το πλήθος και τη σωστή δήλωση των προσόντων σας είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι! Προσέξτε γιατί ήδη ακούγονται διάφορα τρελά που έκαναν υποψήφιοι της Α/θμιας..

7
Το ασεπ εχει ανακοινωσει κατι περι αυτου; Το υπουργειο ειπε οτι προτεινε στο ασεπ...αλλα δεν εχει βγει κατι
Ναι, εννοώ πως δεν μπορώ να φανταστώ τον τρόπο που μπορεί να δοθεί λύση σ' αυτό το ζήτημα στους ανθρώπους που περιμένουν. Αν η διεύθυνση δεν δεχτεί το προσόν στην αίτηση, εσύ ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις ένσταση μετά, γιατί πολύ απλά δεν εχεις κάποιο έγγραφο που αποδεικνυει οτι το κατεθεσες και δεν το δέχτηκαν. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον!

8
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Υποτίθεται πως υπάρχει ανοιχτό παραθυράκι για όσους αναμένουν αναγνώριση από τον Δοαταπ. Θα πρέπει δηλαδή να κάνεις ένσταση όταν βγουν οι προσωρινοί. Πώς όμως θα δικαιωθείς στην ένσταση όταν οι διευθύνσεις δεν δέχονται καν να συμπεριλάβεις αυτά τα πτυχία στην αίτηση;

9
εδω υπάρχουν εκπαιδευτικοί που έχουν πληρώσει παράβολο των 20 ευρώ...
και όταν θα τους ακυρώσουν θα αναρωτιούνται γιατί ...
Φίλε μου ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται..
Κι εγώ θα την έκανα την ενσταση στη θέση τους..
Απο απελπισία και μονο!

10
Συμφωνω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...εγραψα κατι που βγηκε απο το στομα της κυριας κεραμεως-ζαχαρακη και λοιπων απο τους 300.Εδω ομως μιλαμε για διορισμους και καποιοι συναδελφοι θα χασουν διορισμο απο την μεγαλοψυχια της ανεξαρτητης αρχης.Αληθεια τι θα γινει αν στην προκηρυξη γενικης υπαρξει πληρωμη διμηνου απο δεκαδες εκπαιδευτικους;;;;θα δειξει ο ασεπ την ιδια μεγαλοψυχια η' θα πει κυριοι συγνωμη τωρα γνωριζατε για σας ακυρο
Αν υπάρξουν εκπαιδευτικοί που μετά από οσα εγιναν στην ειδική, αφήσουν πάλι να λήξει η προθεσμία των αιτήσεων και πληρώσουν μετά τα 3 Ευρω, ε μάλλον είναι άξιοι της μοιρας τους. Δε νομίζεις;

11
Δεν υπάρχει καμία ασάφεια στις Προκηρύξεις γενικής και ειδικής.

Η αποδοχή των αιτήσεων ειδικής στις οποίες το παράβολο πληρώθηκε εντός 2μήνου, ήταν απόφαση (των Τμημάτων) του ΑΣΕΠ, όπως έχει δικαιοδοσία να αποφασίζει σχετικά, ως Ανεξάρτητη Αρχή.

Στην περίπτωση αυτή, το ΑΣΕΠ επέδειξε απλώς (για πρώτη φορά) τεράστια μεγαλοψυχία και εφάρμοσε τη γενική ρύθμιση του νόμου περί πληρωμής του παραβόλου εντός διμήνου, χωρίς όμως να είναι υποχρεωμένο να το πράξει ούτε στο ελάχιστο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Και χάρη έκανε προς υποψηφίους που δεν κάθισαν να διαβάσουν την Προκήρυξη και επιδόθηκαν στο να ρωτάνε καθημερινά στο fb ή στο φόρουμ, ερωτήσεις που ήταν τόσο ξεκάθαρες που καταντούσαν ηλίθιες.

Κάτι που επαναλαμβάνεται και τώρα. Υπομονή για όλους και για το φόρουμ. Λίγες μέρες μείνανε για να μην πέφτουμε όπου κι αν γυρίσουμε, πάνω στην αβάσταχτη νωθρότητα του είναι (τους).
Έχεις δίκιο ότι πολλοί, ενώ πρόκειται για το μέλλον τους, δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να διαβάσουν την προκήρυξη.
Ωστόσο, ευτυχώς υπάρχουν και τα φόρουμ, αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα και δίνονται κάποιες επεξηγήσεις σε όσους τις χρειάζονται.
Ας μην αποθαρρυνουμε ανθρώπους να ρωτάνε ομως. Βέβαια, οι ίδιοι που κάνουν τις ερωτήσεις πρέπει να αντιλαμβάνονται πως όσοι τους απαντάνε δεν ειναι αυθεντίες και δεν πρέπει να παίρνουν τα λόγια αυτά σαν ευαγγέλιο!

12
προσπαθω να βρω την ασαφεια της προκηρυξης της ειδικης που εγιναν δεκτα παραβολα διμηνου με αυτης της γενικης  και πραγματικα δεν βρισκω
Δεν υπάρχει τέτοια ασάφεια.. Απλά το παράβολο έχει ισχύ 2 μήνες προθεσμία για πληρωμή πριν ακυρωθεί όταν το εκδιδεις.  Αυτό εμφανίζει όταν πας να το εκδώσεις! Ωστόσο, ο ΑΣΕΠ θεωρεί δεδομένο πως πρέπει να το πληρώσεις ως τη λήξη των ηλεκτρονικών αιτήσεων (άλλωστε αυτή είναι η προθεσμία για έκδοση όλων των πιστοποιητικών που καταθέτεις). Οπότε προχωρήστε στην πληρωμή πριν τη λήξη των αιτήσεων.
Για ποιο λόγο να διακινδυνεψεις την εγκυρότητα της αίτησης για 3 Ευρω;
Πληρώστε και διπλοτσεκαρετε τον κωδικό όταν τον συμπληρώνετε !!!

13
Οι δικαστές του ΣτΕ στάθηκαν στο ύψος του λειτουργήματός τους με την 527. Το ίδιο καλούνται να πράξουν και τώρα. Κι έχω τη στέρεη πεποίθηση πως θα το κάμουν.

ΥΓ: Δε χρειάζεται να εξοργίζεσθε. Διάλογο κάνουμε.

Το ΣτΕ δεν ήταν ρε παιδιά που για το θέμα του 13ου κ 14ου μισθού, δικαίωσε μεν τους στρατιωτικούς και απέρριψε το αίτημα των υπολοίπων δ. υπαλληλων;
Άμεμπτοι πάνω απ' όλα!

14
Η αίτηση σε word υπάρχει ;γιατί δεν την βρίσκω. Θα με βοηθούσε ιδιαιτερα αν καποιος μου το εστελνε. Ευχαριστώ!
Κατεβασε τη από εδώ!
https://srv-dide-a.thess.sch.gr/portal2/index.php/odigies-katathesis-dikaiologitikon-apo-ypopsifious-ekpaideftikoys-1ge-2019-2ge-2019

Σελίδες: 123 ... 11

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 29332
  • Τελευταία: snookeraas
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1008850
  • Σύνολο θεμάτων: 17378
  • Σε σύνδεση σήμερα: 305
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 16
Επισκέπτες: 265
Σύνολο: 281

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.062 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.